Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
208.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantiye gönderip panel değiştirenlerin sorunu düzeldi mi Ben üç defa gönderdim yazılım güncelleyip gönderdiler
  • Hocam şu Miui romunu yükledim. Kendi launcherı buglu, sayfaları kaydırırken kaydırdığım halde sayfa değişmiyor. Başka launcher yüklememe de izin vermiyor. Sizde de var mı bu sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pagan Min

Hocam şu Miui romunu yükledim. Kendi launcherı buglu, sayfaları kaydırırken kaydırdığım halde sayfa değişmiyor. Başka launcher yüklememe de izin vermiyor. Sizde de var mı bu sorun?

Evet var yavaş kaydirinca oluyor. Şimdi stock ROM kurdumda rn iyi dokunmatik yine stock romda. Alcatel romunun dokunmatiginden iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

Hocam şu Miui romunu yükledim. Kendi launcherı buglu, sayfaları kaydırırken kaydırdığım halde sayfa değişmiyor. Başka launcher yüklememe de izin vermiyor. Sizde de var mı bu sorun?

Evet var yavaş kaydirinca oluyor. Şimdi stock ROM kurdumda rn iyi dokunmatik yine stock romda. Alcatel romunun dokunmatiginden iyi

Nova launcher yüklemeyi başardım. Dokunmatiği de stock roma göre daha iyi gibi geldi. Şimdilik bunu kullanmayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Nova launcher yüklemeyi başardım. Dokunmatiği de stock roma göre daha iyi gibi geldi. Şimdilik bunu kullanmayı düşünüyorum.

Cihaziniz siyah mı beyaz mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaziniz siyah mı beyaz mı

Beyaz.

• TCl romunu 2+ da çalıştırma var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

TCl romunu 2+ da çalıştırma var mı

Tcl romu discovery 2'de çalışmıyor fakat ben port edilebileceğini düşünüyorum. Orochi Hocam TCL Romu cihaza portlanır mı. İkiside aynı cihaz gibi görünüyor ama Romalr birbirine uymuyor.
  • Bir de dokunmatik sorununu azaltmanin yolu yok mu mc oynamak imkamsiz anakart ekran degisti ekran hala vasat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Bir de dokunmatik sorununu azaltmanin yolu yok mu mc oynamak imkamsiz anakart ekran degisti ekran hala vasat

Cihazı satıp kurtulmaktan başka bir çare yok sanırsam

• Arkadaşlar konu ile alakasız ama kusuruma bakmayın lütfen,
    Günlük kullanım için dijital fotoğraf makinası ihtiyacı olan arkadaşımız varsa bu konuya bir göz atabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_106480056/tm.htm
  • KARDEŞİM foto makinesi dedin de aklıma geldi gece çekimini hiç beğenmiyorum ben çok puslu vahşet fotolar çekiyor geceler tost makinasıyla çekmiş gibi deyim yerindeyse bana acil kamera programı lazım düzeltme hd leştirme netleştirme ayarı ideal olan fotoğrafı daha görünür hale getirebilecek yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo_33

Şu telefonun kullanıcı kulübü ne zaman kurulacak. Bu konuda neyin ne olduğu belli değil. Şu artı eksileri bir konu altında toplasanız fena olmayacak. Fiyat ve özellikleri iyi olabilir fakat kimin ne yorum yaptığı belli olmadığı ayrıca video incelemelerin alayınının dandik olmasından dolayı hiç bir halt anlaşılmıyor. Böyle bir konuya yazacağınıza açın rom, root, klüp vs orada yazın. Her telefonun kendine göre kronik sorunu var fakat beni kullanmayı düşündüğüm ve kullandığım telefon ilgilendirir. Başkası ne düşünür beni ilgilendirmez.

KARDEŞLERİM KULLANICI KULÜBÜMÜZ KURULMUŞTUR HER TÜRLÜ SIKINTI SORUN BUNDAN SONRA BURADAN HALLEDİLECEKTİR TABİ Kİ RAĞBET EDERSENİZ GELİN KONUYU TREND YAPALIM HİT YAPALIM KULÜBÜMÜZ ŞANLI POPÜLER OLSUN HİÇ BİR SORUNUMUZ KALMASIN İNŞALLAH .. LÜTFEN TIKLAYALIM YORUM YAPALIM PAYLAŞIM YAPALIM GÜCÜMÜZE GÜÇ KATALIM İNŞALLAH BUYRUN LİNKİ

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 2 KULLANICI KÜLUBÜ BUYRUN

• Yahu beyler bu telefon ile alakalı 3 problemim var.
    1)aşırı ısınma.ulan telefonu eline aldıktan 10 dakika sonra ısınır mı bir telefon?
    2)şarj sorunu.hemen bitiyor, şarja taktığımda telefonu kullanırken şarj neredeyse dolmuyor bile.şarj ömrü azaldı.
    3)bu sorun sonradan ortaya çıktı.mesaj yazarken klavye takılıyor zaman zaman.klavyeye basıyorum, 4-5 saniye telefon donuk kalıyor..deliriyorum böyle olunca.tabii her mesaj yazışımda böyle olmuyor,olsa teli kırardım herhalde.
    Bu dertlere deva olabilecek olan var mıdır acaba?

• Gmd 2 de çağrı engelleme var mı yoksa uygulama mı indirmeliyim.

• Cihaz için custom ROM paylaşır misiniz cyanogen mod var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramses

Discovery 1 kullanmadım bu sebeple theme uygulamasını bilmiyorum.
    Ama telpa yı arayıp yada mesaj atıp talebinizi iletebilirsiniz belki onlar size yardımcı olabilirler,
    Yada bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımızda size cevap yazsa iyi olur

Şarjın fazla gitmesi için.
    1- Duvar kağıdı ve kilit ekranı duvar kağıtlarını düz siyah renk kullanıyorum.
    2- gps(konum bilgileri) lazım olmadıkça, navigasyon kullanmadıkça kapalı tutuyorum.
    3- veri bağlantısı yani kullandığın operatörün interneti çok şarj yiyor lazım olmadıkça kapat.
    4- bluetooth wifi boş yere açık tutma
    5- ekran parlaklığımı mümkün oldukça en kısıkta tutuyorum, dışarıda gerekirse kendim yükseltiyorum.
    6- oto döndürme kapalı tutuyorum gerekince açıyorum.
    7- arka plandaki programları devamlı kapatıyorum, en sağdaki tuşa basılı tut tümünü temizle şeklinde.
    8- es task manager kullanıyorum arada bir 1. sıradaki tümünü öldürü seçiyorum ve 2. sıradaki önbelleği temizle.
    9- telefonun hafızasını çok doldurmuyorum, ara ara bilgisayara yedekleyip siliyorum.
    10- telefonu en standart hali ile kullanıyorum, ekstra profil resimleri temalar vs. görsellik katan şeyler ekstra pil harcar gibime geliyor.

Bunlar benim yaptıklarım, herkesin fikri kendine.
    Şebekenin internetini bütün gün açık tuttuğumda telefonumu bütün gün aktif kullandığımda sabah 7 gece 2 arası şarj dayanıyor.
    1 sefer telefonu fazla kurcalamadım fazla işim olmadı şebekenin internetide kapalıydı
    cuma sabah 7 de şarjdan çektim pazar gece 11 de şarja taktım, bu arada interneti gerektiği kadar evdeki wifi ile kullandım.

Yordun beni valla

Hocam selamlar discovery2 aldım hafıza ile ilgili birşey sorucam. Telefonun sistem dosyaları sonrası boş alanı 12 küsür gb, yalnız telefonu pc ye başlayınca hafızayı toplam alan 6 kullanılabilir alanı da yaklaşık 6 gb gösteriyor, bunun sebebi nedir bilginiz varmı. Telefona hiçbir program kurulmadı komple içi boş.

• general mobile discovery 2 alacam yarın .. arkadaşlar ÇOOOOKK ACİİİLLLLLL nasıl bi telefon önerirmiisiniz ? yorumlarınızı bekliyorumm teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ_33_ -- 1 Temmuz 2015; 23:22:56 >
  • Rom sayfama beklerimhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107529203&p=1#107529203

• quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ_33_

general mobile discovery 2 alacam yarın .. arkadaşlar ÇOOOOKK ACİİİLLLLLL nasıl bi telefon önerirmiisiniz ? yorumlarınızı bekliyorumm teşekkürler..

Discovery almak yerine zenphone falan dusun bence dokunmatik problemi kasa catlamasi kasan yazilimi problem hep

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.