Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
208.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GM android one düşün kardeşim anladığım kadarıyla maddiyatın 1000 tl ve altı herhalde eğer öyleyse hiç düşünme android one veya dis2 plus al derim huawei filan önermem ben kardeşim oğuz 33 olunca birde mersinlisin herhalde ekle özelden konuşalım hemşehrim benim...
  • haa eğer 1000 tl var dersen hiç durma zenphone 2 yi al götür derim kardeşim hepsiburadada çok uygun fiyat ben şimdi telefon alacak olsam kaçırmazdım benden söylemesi
  • BENDE DİSCOVERY 2 PLUS KULLANICI KULÜBÜMÜZE>> GM DİSCOVERY 2 KULLANICI KULUBÜ LÜTFEN TIKLAYINIZ BEKLERİM KİMSE GELMİYOR AYIP OLUYOR AMMA HAA...KARDEŞLERİM BİR KERE ZİYARET EDİN YORUM BIRAKIN KONUMUZ ÜNLENSİN BU SAYEDE SORUNLARIMIZI ÇABUCAK HALLEDELİM HADİ GEÇ KALMAYIN GİRİN TIKLAYIN YORUM BIRAKIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 2 Temmuz 2015; 0:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo_33

BENDE DİSCOVERY 2 PLUS KULLANICI KULÜBÜMÜZE BEKLERİM KİMSE GELMİYOR AYIP OLUYOR AMMA HAA...KARDEŞLERİM BİR KERE ZİYARET EDİN YORUM BIRAKIN KONUMUZ ÜNLENSİN BU SAYEDE SORUNLARIMIZI ÇABUCAK HALLEDELİM HADİ GEÇ KALMAYIN GİRİN TIKLAYIN YORUM BIRAKIN...

Konuya rom root vb konulari eklemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Want to kullanıcısına yanıt
    SEN EKLEDİN YA REİS İŞTE İLGİ ÇEKEN ARKADAŞLARA DUYURURZ KAFANI YORMA GEREKİRSE..
  • selo_33 kullanıcısına yanıt
    merhaba s5 minide alasım var iyimi bilmiyorum A 101 de 899 tl önerirmisin kardeşim ..
  • OĞUZ_33_ O kullanıcısına yanıt
    Kardeş bana sorarsan ben önermem onu alacağıma dis2 plus alırdım şahsen ben ama yinede sen bilirsin bizimkinlerde biraaz ısınıyor haliyle ama o para eder mi o telefon bilememedim şimdi bana göre 750-800 tl o telin fiyatı ama işte ben onu alacağıma biraz daha koyar zenphone 2 alırdım kesinlikle...
  • Discovery 2 ye deil 800 200 bile verilmez bende ilk alan kerizlerdenim batarya öldü 1 saatte bitiyo dokunmatik artik cani isterse calisiyo zaten 5 dakka oynasan telefon sicaktan eline yapisiyo 8 cekirdek 8 cekirdek dedik tek cekirdekli telefon gibi bile kullanamadik cok pismanim benden kerizini bulursam saticam 6 aydir kimse almiyo elimde patladi bari iyce calismaz hale gelsede yeni telefon almak icin bahanem olur

• Beyler ekran suresi kac saat veriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

Beyler ekran suresi kac saat veriyor ?

4 saati geçtiğini görmedim. Daha önceden iphone kullanmışılığım vardı 5.30 saat ekran süresi alıyordum. Hayal kırıklığına uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

4 saati geçtiğini görmedim. Daha önceden iphone kullanmışılığım vardı 5.30 saat ekran süresi alıyordum. Hayal kırıklığına uğradım.

Yalniz iphonelerdeki ekran suresi degil telefon kapaliykende kullanim suresine ekleniyor android dekiyle karistirmayin yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

Yalniz iphonelerdeki ekran suresi degil telefon kapaliykende kullanim suresine ekleniyor android dekiyle karistirmayin yani

Yalniz daha fazla gidiyordu yani

• Kardeşlerim bu telefonu almayın, çok pişmanım ben aldığıma. Artık bedava verseler alıp çöpe atarım.
  • Telefonunu KitKat'a güncellemiş ve beğenmeyenler, kasma sorunu olanlar için JellyBean 4.2 ye dönmek isteyenler için buyrun Link
  • bayramses kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar discovery2 aldım hafıza ile ilgili birşey sorucam. Telefonun sistem dosyaları sonrası boş alanı 12 küsür gb, CPU-Z de aynı gösteriyor,yalnız telefonu pc ye başlayınca hafızayı toplam alan 6,kullanılabilir alanı da yaklaşık 6 gb gösteriyor, bunun sebebi nedir bilginiz varmı. Telefona hiçbir program kurulmadı komple içi boş.
  • Hocam benim bir fikrim yok valla,
    Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsalar iyi olur
  • discovery 2 telefonumun kenar çerçevelerinde bu gün çatlak ve köşesinde soyulma olduğunu fark ettim.ne yapmam gerekir.servise göndersem kullanıcı hatası,yada darbe almış diye geçiştirirler mi?kesinlikle döşme,darbe alma gibi bir şey olmadı.telefon tamircilerine sordum discovery lerde hep olan şey dediler.ama telpa servisiyle ilgili o kadar olumsuz yorumlar var ki.bende gm ve telpa mağduru olurmuyum aceba?
  • öncelikle merhaba arkadaşlar ben telefonu 3 aydır kullanıyorum 7 kere servise gittim artık sıkıldım bu telefondan aklıma bir fikir geldi eğer pil şişerse ekran baskı uygular baskı uygularsa ekranda sararma ve pikseldağılması yapar ama ben bu pili nasıl şişiririm daha önce babamdada aynı tel var onun şişti hemde orjinal şarj aletiyle bende aynısını diyip sıkıldım bu telden dicem 4g ye geçicem
  • İlgilenen varsa şurada güzel kılıflar satılıyor:
    http://www.aliexpress.com/item/Cute-Painted-case-For-Alcatel-One-Touch-Idol-X-X-PLUS-6043D-case-Cover-Hard-PC/32236760754.html

• Discovery2 + kullaniyorum. Rehberden arama yapip kapattiktan sonra ekranida kapatiyorum.ekrani acip rehbere girdigimde isimler geliyor ancak isme tikladiginizda numara gelmiyor. Bazen 10 sny bazen 10 dk suruyor numaranin ekrana gelmesi. Dolayisiyla asil isi aramak olan telefon aslii gorevini cok zaman yerine getiremiyor. Telefon tek simli oldugu icin sim yonetimi diye bir ayar bulamadim. Dolayisiyla simi ac kapa yapamiyorum.bu konuda cozum adina fikri olan varsa yardimci olursa memnun olurum. Telefonun garantisi devam ediyor servise gondersem arizayi izah edebilirmiyim yada onlar anlarmi bilmem

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.