Şimdi Ara

konu silinmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 19 Ağustos 2008; 23:42:36 >

• O kadar kişi baktı bir yorum yok mu?
  • Hocam hayrola "Çevre Duyarlılığına Hayır" kampanyası falan mı var?Kamyonetlerden gidiyoruz

Şu 950 ft.lb torque NM olarak nasıl çevriliyor bilen var mı?
  • hocam bundan sonra bir mack topiği iyi gider
    quote:

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

O kadar kişi baktı bir yorum yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: QamiQaze

hocam bundan sonra bir mack topiği iyi gider
    quote:

kardeşim millet 550 hp arabaya 200.000 dolardan satıyo ee bunlar super cab truck her işe yarıyo dağ taş senin benim ne eksiği gediği var bunların.. Bende dedimki bunlar 300 hp türkiyede araba bu fiyata gidiyosa buniye gitmesin... Herşeyi biliyoruz, sürüyoruz, görüyoruz e o zaman bunlarıda bilelim dimi... "İlim çinde bile olsa al getir" ben size bilgiyi Amerikadan aldım getirdim...

Not: Çin henüz bunları kopyalayamamış o yüzden şimdilik Amerikan versiyonuyla idare edin Çin versiyonu çıkınca gider ordanda getiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 9 Ağustos 2008; 0:45:34 >

• quote:

quote:

quote:

kardeşim millet 550 hp arabaya 200.000 dolardan satıyo ee bunlar super cab truck her işe yarıyo dağ taş senin benim ne eksiği gediği var bunların.. Bende dedimki bunlar 300 hp türkiyede araba bu fiyata gidiyosa buniye gitmesin... Herşeyi biliyoruz, sürüyoruz, görüyoruz e o zaman bunlarıda bilelim dimi... "İlim çinde bile olsa al getir" ben size bilgiyi Amerikadan aldım getirdim...

Not: Çin henüz bunları kopyalayamamış o yüzden şimdilik Amerikan versiyonuyla idare edin Çin versiyonu çıkınca gider ordanda getiririm.

Hocam hadi forumu biraz daha şenlendir.Şöyle Amerikan yollarında bol bol olan tırlarla mesala.Reca ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

quote:

quote:

quote:

Hocam hadi forumu biraz daha şenlendir.Şöyle Amerikan yollarında bol bol olan tırlarla mesala.Reca ediyorum

Olmaz peçeteye yazman gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 9 Ağustos 2008; 0:56:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.