Şimdi Ara

Konu silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20BE72F08 -- 6 Ağustos 2019; 22:46:53 >

• Bu klan 1-2 mağlubiyet alsın dağılır Bu kadar kasmayın yahu. Altı üstü bir oyun. Bizim klanda da her türlü oyuncu var. Kimsenin saldırı şekline karışmıyoruz. İnsanlar deneye deneye en doğru yolu bulacaktır. Yıldız alamayana canın sağ olsun deyip geçiyoruz. Klan dünyanın 1 numarası olunca ne olacak? Finlandiya üstün devlet nişanı mı takacaklar Ben zamanında Metin 2 4 server iken zirvedeydim. Kimse bana madalya vermedi. Oynadım. zevkimi aldım. Bıraktım. Oyun için kimseyi kırmadım. Para harcadım hiç pişman olmadım. Zamanında karşılıksız 1 server adam kasmışlığım vardır orada da lonca olayı vardı. Hem kendim, hem loncam zirveyi görmüştü. Online oyunlara bu kadar takılmamak lazım. hırs insanı bitirir.

• 5.Seviye arkadas clanim var :)

En eskileri benim ve en rezil saldiri vs ben yaparim ... Bununla alakali guler , dalga geceriz

Su yazdiklarini okuyunca ekibine acidim 😂Kimse kalmaz clanda :)

Gören de Avrupa'yi fethedecek sanir 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haa bu arada ; Yol - Yemek ve Sigorta 'da mevcut mu ?

Clan'in katilim kosullarini simdi gordum de

• Aya Sofya nedir hocam ? :)

• Bizde ilk basladigimizda 0 yenilgi dagitiyorduk ortalığı seviye artınca gerçekten her köyü 3 leyen muhteşem klanlar ortaya çıkıyor ve affetmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf ciddiyetin samimi geldi. Geçen sene 6 seviye olarak girdiğim clana şimdi 10 seviye oldum 10 seviyenin başındayım ama eskisi gibi de zaman ayıramıyorum.https://store.donanimhaber.com/24/c8/ce/24c8ce95498f92d9c5172dafbf51c850.jpg
    Konu silinsin.
  • Zaten giremiyorum oyuna, ciddiyetle oynayınca n'olur onu göstermek istemiştim.
  • devlet aldığı askere bu kadar özen göstermiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.