Şimdi Ara

Konu silinsin lütfen. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karşim o zaten birini bulmuş ki çirkefe yatmaya başlamış.

Hıncal Uluç çok güzel söylemiş;
    Kadınlar maymun gibidir bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmazlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayna. kullanıcısına yanıt
    Arış döngüsünü çok yaşayan arkadaşlarım var,hepsi de en az 3-5 senelik sevgilileriyle yaşıyor bunu.En son ayrılışlarında bir daha bir araya gelen olmadı.O kız seni sevmiyor,kendisine inandıramamış ki seni sevdiğini sana inandırsın.
  • Bir insan ne istediğini bilmiyorsa seni de rezil eder kendini de..benm de basimda vardi boyle biri ama kurtuldum sonuçta ama benden aldiklari,benden fazla...zararin neresinden donsen kardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpleri kızın eline verirsen böyle olur tabi. Kusura bakma güzel kardeşim ama tüm ipler o kızın elindeymiş. Bi tişört yüzünden bile tüm gün asık suratla gezdiğine göre her şeyin kendi isteğine göre olmasını istiyor. Derhal unutmaya çalış , 4 sene deyip üzme kendini.
  • o iş bitmiş uzak dur unutmaya çalış
  • kardeşim üzülme ;
    bir tişort için bir gününüzü mahveden bi kızdan uzak durmak lazım bence..
    ancak sende yalan söylemissin yalanın ufağı büyüğü olmuyo malesef ..yalan söylemek cidden ilişkiyi bitirebilir. bence kız arkadaşının sana olan güveni ciddi oranda azalmış.. güven gitti mi bi daha geri gelmez malesef...
    4 sene sonra bi anda alışkanlımısın bilmiyorum demesi hayatında başka biri var dmekte olabilir .. ikiniz arasında kalmış olabilir..

ama kesin olan bişey var bu iş bitmiş hocam .. bende senin durumuna benzer bişeyler yaşadım. kız kafasında bitirmiş ise sen ne kadar çabalasanda olmuyo ..
  • normalde bu konuları okumam ama değişik bişey heraldi diye okiyim dedim, oldukça klasik bi kız mevzusu çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayna.

Benim asıl canımı yakan. Bi gün o baskasını bulucak elini başkası tutcak, bende kurduğu hayalleri onunla yaşıcak. bunu düşündükce ben kafayı yicek gibi oluyorum o benimdi baskasının olucak..

http://forum.donanimhaber.com/m_70730172/f_//tm.htm#70730172

Hocam benim konuya göz atmanı öneririm. Benim 1,5 sene önceki halim olarak görüyorum seni.

Şöyle söyliyim, ayrılış sebepleri farklı, fakat seninki daha masumane. Benim kızın içine şeytan kaçmış gibiydi. Yukarıdaki konuda görüceksindir. 2

seneye yaklaşıyo ayrılalı. Bende ilk zamanlar hep başkasıyla olucak falan filan diye krize giriyodum üzülüyodum vesaie. O kriz anlarında ne yaptıysam saçma salak yukardaki konuya yazdım işte. Orada yaptıklarım için bin pişmanım. Yaptıklarımı tarih tarih yazdım. Kafama zokayım, hiç birini yapmasaydım keşke.

Bi gün şunu fark ettim ve bakış açım değişti. Sadece siyasi konularda değil, bu konu da en iyi örnek alınabilecek insandan ilham aldım. Atatürk'ten.

Latife hanımı İzmir'e yollayışı, ölene kadar hiç bi mektubuna cevap vermeyişi, Latife'nin Ankara'ya gelip görüşmek istediğinde Atatürk'ün onu hiç bir şekilde kabul etmeyişi vs.

Bunu araştırdım. Sonra nedense onun gibi bi dik durmaya başladım. Ulaşamayım diye telefon numarasını değiştirmişti, ben yenisini bulmuştum ama hiç yazmıyordum. Sürekli whatsapp'ına bakıyodum falan. Hatta ilk whattsapp'a eklediğimde sevgilisiyle olan fotoğrafa denk gelmiştim, ama koymadı bana (nitekim 2-3 hafta sonra ayrılmışlar)

Facebooktan engelliyim, benden lüzumsuz yere kaçıyor - nefret ediyor halde. Normal bi arkadaş bile kalabilirdik aslında. Son isteğim buydu zaten.

Şu anda Atatürk'ten aldığım ilhamla iyiyim. Bir kişiyle denedim. Ama her anım onu özlemekle geçiyor - bir yandan onu unutturacak birini ararken geçiyor. Bakalım 2014'ten umutluyum. O kadar i*nelik yaptı ki, çok büyük nefret ediyorum.

Facebook'ta her şeyimi gizledim arkadaş listemde olmayanlara. Onun arkadaşı var liseden, o kızın facebook şifresini falan biliyorum. Arada bi kontrol ediyorum Facebookunu falan. O hala ona ulaşamadığımı sanıyor, halbuki ensesindeyim haberi yok aptalın. 6 aydır whatsappı var, yazmıyorum telefondan sildim numarayı. Hotmailde taslakta duruyor. Öyle arada eserse arkadaşının facebookundan girip bakıyorum vs.

Karışık anlattım ama, bunları yaşayabilirsin dostum. Bilgine. Ah ulen kappe kader.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

quote:

Benim asıl canımı yakan. Bi gün o baskasını bulucak elini başkası tutcak, bende kurduğu hayalleri onunla yaşıcak. bunu düşündükce ben kafayı yicek gibi oluyorum o benimdi baskasının olucak..

Hocam benim konuya göz atmanı öneririm. Benim 1,5 sene önceki halim olarak görüyorum seni.

Şöyle söyliyim, ayrılış sebepleri farklı, fakat seninki daha masumane. Benim kızın içine şeytan kaçmış gibiydi. Yukarıdaki konuda görüceksindir. 2

seneye yaklaşıyo ayrılalı. Bende ilk zamanlar hep başkasıyla olucak falan filan diye krize giriyodum üzülüyodum vesaie. O kriz anlarında ne yaptıysam saçma salak yukardaki konuya yazdım işte. Orada yaptıklarım için bin pişmanım. Yaptıklarımı tarih tarih yazdım. Kafama zokayım, hiç birini yapmasaydım keşke.

Bi gün şunu fark ettim ve bakış açım değişti. Sadece siyasi konularda değil, bu konu da en iyi örnek alınabilecek insandan ilham aldım. Atatürk'ten.

Latife hanımı İzmir'e yollayışı, ölene kadar hiç bi mektubuna cevap vermeyişi, Latife'nin Ankara'ya gelip görüşmek istediğinde Atatürk'ün onu hiç bir şekilde kabul etmeyişi vs.

Bunu araştırdım. Sonra nedense onun gibi bi dik durmaya başladım. Ulaşamayım diye telefon numarasını değiştirmişti, ben yenisini bulmuştum ama hiç yazmıyordum. Sürekli whatsapp'ına bakıyodum falan. Hatta ilk whattsapp'a eklediğimde sevgilisiyle olan fotoğrafa denk gelmiştim, ama koymadı bana (nitekim 2-3 hafta sonra ayrılmışlar)

Facebooktan engelliyim, benden lüzumsuz yere kaçıyor - nefret ediyor halde. Normal bi arkadaş bile kalabilirdik aslında. Son isteğim buydu zaten.

Şu anda Atatürk'ten aldığım ilhamla iyiyim. Bir kişiyle denedim. Ama her anım onu özlemekle geçiyor - bir yandan onu unutturacak birini ararken geçiyor. Bakalım 2014'ten umutluyum. O kadar i*nelik yaptı ki, çok büyük nefret ediyorum.

Facebook'ta her şeyimi gizledim arkadaş listemde olmayanlara. Onun arkadaşı var liseden, o kızın facebook şifresini falan biliyorum. Arada bi kontrol ediyorum Facebookunu falan. O hala ona ulaşamadığımı sanıyor, halbuki ensesindeyim haberi yok aptalın. 6 aydır whatsappı var, yazmıyorum telefondan sildim numarayı. Hotmailde taslakta duruyor. Öyle arada eserse arkadaşının facebookundan girip bakıyorum vs.

Karışık anlattım ama, bunları yaşayabilirsin dostum. Bilgine. Ah ulen kappe kader.

Sennde durum kötüymüş be kardesim. Bak Bise dicem bu sabah aradı aglıyi affet dio sacmaladm ben seni cok seviyorum dedi. Sensiz olmuyor dio. Sevmiyosun Yalan söleme dedim. Yapma böle seni cok seviyorum dedi. Istemiyorum dedim son sözün bumu dedi evet dedim aglayarak kapattı telefonu. Ne yapmaya çalısıyo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

quote:

Sennde durum kötüymüş be kardesim. Bak Bise dicem bu sabah aradı aglıyi affet dio sacmaladm ben seni cok seviyorum dedi. Sensiz olmuyor dio. Sevmiyosun Yalan söleme dedim. Yapma böle seni cok seviyorum dedi. Istemiyorum dedim son sözün bumu dedi evet dedim aglayarak kapattı telefonu. Ne yapmaya çalısıyo.

Hocam kızı usandırma, oturun konuşun. Benim durumuma düşmekte var işin ucunda. Şöyle ki, senin durumunda olmayı bile o kadar çok isterdim ki anlatamam.

Fazla naz aşık usandırır demişler. Sadece dürüst olmasını, ne düşündüğünü açıkça dile getirmesini iste. Tereddüt ettiğin her noktayı açık açık belirt ki içinde bi bit yeniği kalmasın.

Başka birisinden mi hoşlandı da boşladı seni, başka bi sebep mi vardı? Kafanın karışık olduğunu ve bu sorulara cevap aradığını belirt. İçin rahat ederse devam edersin. Ama sakın boşlama. Hatta hemen yaz, buluşalım görüşelim, konuşalım de. Bunlar telefonda konuşulacak konular değil çünkü, emin ol.

• Tatil dönemi başladı artık tatile gidip gelen kızların bizim oğlanları terkinde artış olur.
  • üstad anladığım kadarıyla kızın hisleri ölmüş sıradanlaşmış ve senden ayrılmaya vicdanı el vermiyor.. ağlamasının sebebi de bu bence vicdanına yenik düşerek sende tutuklu yaşayacağını düşündüğü için ağlıyor. yerinde olsam özgür bırakırım ve bunu yaparken de karşısında eğilip bükülmem ağlamam..ki gidişi kolay olsun vicdanına yenik düşmesin.

bunlar şahsi düşünce olayın içinde olmadgım için ne desem boş ama düşüncemi paylaşmak istedim
  • Emin ol seninle aynı durumda olan binlerce insan vardır.Kızların ayrılış biçimleri hep aynı yok heyecanım kalmadı,yok gelecekte ikimizi düşünemiyorum yok aklım karışık veya kendimi ilişkiye veremiyorum gibi saçma sapan dizi replikleri.

Benimde 4 seneyi aşan ilişkim oldu kaç defa ayrılıp barıştık bilmiyorum evlenelim derken,son ayrılışımızdan ardından 5 6 ay kadar görüşmedik ben arkasından koşsam yalvarsam görüşürdük ama umrumda olmadı.Tabi bi yandanda başkasıyla görüşüyomu diye içim içimi yiyordu.Sonra öğrendimki ayrılıktan 1 hafta sonra biriyle cilveleşmeye başlamış ondanda ayrılınca bana ulaştı arkadaş olalım hayatımda arkadaşım olarak kal etrafımda ol diye 'höst lan o kadar mezhebim geniş değil' dedim,4 sene aşk yaşadığı kişiyle arkadaş olup ona aşk hayatını anlatıp tavsiyeler alacak güya .Aralık ayının başında başka birini bulup hemen evlenmiş

Boşuna üzülme kızların %90ı aşk meşk konusunda bildiğin odun.İlişki bitince nasıl olsa birileri teklif eder etrafımda dolaşır diye ayrılığı takmazlar.Biz gariban erkeklerde birine kendimiz sevdirip kabullendirecez diye totomuzu yırtarız

• Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Emin ol seninle aynı durumda olan binlerce insan vardır.Kızların ayrılış biçimleri hep aynı yok heyecanım kalmadı,yok gelecekte ikimizi düşünemiyorum yok aklım karışık veya kendimi ilişkiye veremiyorum gibi saçma sapan dizi replikleri.

Benimde 4 seneyi aşan ilişkim oldu kaç defa ayrılıp barıştık bilmiyorum evlenelim derken,son ayrılışımızdan ardından 5 6 ay kadar görüşmedik ben arkasından koşsam yalvarsam görüşürdük ama umrumda olmadı.Tabi bi yandanda başkasıyla görüşüyomu diye içim içimi yiyordu.Sonra öğrendimki ayrılıktan 1 hafta sonra biriyle cilveleşmeye başlamış ondanda ayrılınca bana ulaştı arkadaş olalım hayatımda arkadaşım olarak kal etrafımda ol diye 'höst lan o kadar mezhebim geniş değil' dedim,4 sene aşk yaşadığı kişiyle arkadaş olup ona aşk hayatını anlatıp tavsiyeler alacak güya .Aralık ayının başında başka birini bulup hemen evlenmiş

Boşuna üzülme kızların %90ı aşk meşk konusunda bildiğin odun.İlişki bitince nasıl olsa birileri teklif eder etrafımda dolaşır diye ayrılığı takmazlar.Biz gariban erkeklerde birine kendimiz sevdirip kabullendirecez diye totomuzu yırtarız

aşk meşk zaten erkeğin işidir. kadın kolay kolay asla aşık falan olmaz, sadece oturup erkek bekler, erkek gelsin bana hayat yaşatsın beni güldürsün der çünkü zaten kızların kendi başlarına eğlenecekleri pek bişeyleri de yoktur işin aslı. sosyal yaşamda zevk alınacak aktivite olarak bir kızlara bir de erkeklere bakın. erkeklerde o kadar çok aktivite var ki en basitinden başla işte playstation, dışarıda maç, evde futbol izleme, ya da toplanıp kart oynama, bisiklet, film izleme vs vs.. erkek bir şekilde hayatını renklendirebilir. bir de kızlara bakın. dünyaları bi pembe dizi izleyip bi de: "ayy kız ayşe sevgili yapmış havasından yanına varılmıyo hemen biz de bulalım bi çocuk yaa çok sinir oldum bu ayşeye" diye kıskançlık dedikoduları yapmakla geçer. bu yüzden ortalıkta sürüyle: "erkek gelsin bana eğlenceli bi hayat yaşatsın" mantığıyla yaşayıp erkek arkadaşının hayatının içine eden kız var. bir de erkeğin sosyal statüsünü kullanarak kendi kız arkadaş çevresini kıskandırmak için erkeklerle birlikte olan kızları da unutmamak gerek tabi. o kadar çok ki bu profiller...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyse konu kapansın artık arkadaşlar daha fazla konusmak istemiyorum hepinize teşekkür ederim,

konu silinsin lütfen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.