Bildirim
KONULAR NEYE GÖRE SIRALANIYOR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2. El bölümünde konular atılan mesajlara göre değil, güncellenme zamanına göre sıralanırlar. 2. Elde ilanlarınızı en fazla 24 saatte 1 defa güncelleyebilirsiniz. Her güncellediğiniz bölüme ait ilan o bölümün ilk sırasına taşınır. Taaki bir başka üye sizden sonra ilanını güncelleyene kadar ilk sırada kalırsınız. Sonra sırasıyla güncellenen diğer ilanlar en üste taşınır.
2. Elde ilanlarınızı dükkan sayfanızdan güncelleyebilirsiniz. İlan güncelleme ve dükkan açam ile ilgili bilgiler için aşağıdaki konudan faydalanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 17 Şubat 2012; 14:16:17 > -
MÜŞAVİR yanlış link vermiş.
2. Elde Dükkan Açmak, Referans İlanlarının Güncellenmesi ve Aynı İlanda Birden Fazla Satış Yapmak -
quote:
Orijinalden alıntı: S
MÜŞAVİR yanlış link vermiş.
2. Elde Dükkan Açmak, Referans İlanlarının Güncellenmesi ve Aynı İlanda Birden Fazla Satış Yapmak
Başka bir kopyala/yapıştırdan kalmış. Teşekkürler düzeltme için. -
bilgiler icin tesekkur ederim ... peki yine 2. el forumunda actigim bir ilanin silinmesini nasil saglayabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: priscilla
bilgiler icin tesekkur ederim ... peki yine 2. el forumunda actigim bir ilanin silinmesini nasil saglayabilirim?
Ilan basligini silinebilir diye degistirirseniz yonetici arkadaslar yardimci olur. -
linkte soylendigi gibi 2. el dükkani actim ancak eski mesajlarimin ilk mesajinda bu mesaji dh dukkanima ekle butonu cikmiyor... bu buton yeni mesajlarimsa mi cikacak? yoksa mesaj degil de ilan mi acmam gerekiyor? -
soruya cevap verebilecek biri yok mu? -
2. El bölümünde yeni bir konu açtığınızda, linkte belirtilen ikonların çıkması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
2. El bölümünde yeni bir konu açtığınızda, linkte belirtilen ikonların çıkması lazım.
2. el bölümünde yeni bir konu açtım ancak linkteki ikonlar çıkmadığı için konuyu DH dükkanıma ekleyemiyorum dolayısıyla da güncelleme yapamıyorum. Lütfen yardım -
tamam sorun çözülmüştür...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X