Şimdi Ara

Göz göre göre yaptığım hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

coğrafyayı erteleye erteleye son güne getirdim , 2 boşum var denemelerde de böyle geliyordu üstüne gitmedim. 2 soru gitti pisi pisine

felsefeye paragraf yavv hallederiz gözüyle baktım hep. cevapları hatırlamıyorum ama full de olabilir 5y de olabilir

30 dk eklendikten sonra problem çözmeyi bıraktım salak gibi. sınavda 6-7 problemle uğraşıp hiçbirini işaretlemediğimde çok kötü hissetmiştim. neyseki diğer sorularda toparlamıştım biraz

ayt

edebiyattan saçma sapan yazarları ezberleyeceğime orhan veli'yi daha dikkatli çalışsaydım 1.25 daha fazla netim vardı şimdi

tarih içi son gün gidip kampüs son tekrar izlemek yerine sadece inkılap çalışsaydım keşke. neyseki çok kötü gelmedi 2b 1y

coğrafya genel kültür yaa diye son güne bıraktım yine, 1 veya 2 yanlış var. hata lüksüm yoktu coğrafyadan 2y gelirse üzülürüm

binom çıkacağı bu kadar belliyken unuttum resmen çalışmayı. sınav sabahı aklıma geldi, matematiğin güleryüzünden izledim, keşke başka yerden izleseydim. kümelerde de risk aldım yine 1 boş

edebiyattaki paragraflarla çok zaman kaybettiğim için matın üzerinden geçemedim. dikkat hatalarım kesin vardır zaten, bari 2den fazla olmasın

istediğim bölümün sınırındayım tahmini olarak. şu hataların yarısını bile yapmasaydım kafam rahattı şimdi. hatırlamadığım çok soru var o da stres yaptırıyor.

bir sürü planım vardı dizi bile izleyemiyorum oysa neler hayal etmiştim. en azından kötü senaryolarda da gidebileceğim bölümler olması rahatlatıyor

• ben de yazayim rahatlayayim.

turkce ve sosyale cok guvendim.gecen sene calismadan 38-20 geldi onun rehavetiyle. resmen batirdim bu sene.35-17 geldi. felsefede 3 yanlis nedir resmen mıçtım orada. turkcede leyla ile mecnun sorusu pisi pisine gitti.diger 4 soru yapamazdim zaten.

tyt kimyada metanol-etanol okuma hatasi yapma hakkim.yoktu.ben kirikla hazirlaniyorum harbiden hakkim yoktu buna.allahtan biyo full geldi de topladi beni.17 geldi ama 18-19 olabilirdi.kirikla hazirlanan icin her net altin.

tyt matematike mal gibi para sorusunda 500'u tek para olarak aldim.hayatinda nerede gordun gerizekali 500 liralik banknot. problemlerde 2 soruyu resmen ugrasmak istemedigim icin saldim.pasama bak hele sen ugrasmak istemiyor. 5 geometri ne awk sen gecen sene de calismadan 5 yaptin. 32-2 ile resmen en kotu netlerimden birini yaptim. tyt'de sos ve mat can sıktı.

ayt'de binomun cikacagi acik acik belli.1 ayt 200 kisi atiyor.bravo gerizekali.neyse en azindan denemelerle ayni geldi 34-4 ama 36-2 cok rahat olabilirdi. +,-,- carpip sonucu - bulmak da ayri bir aptallik.

sen git butun edebiyati yap paragrafta patla.bravo.

cografyada en zeki sensin ya dogal kaynakta kelime oyunu falan ariyorsun awk cocugu.

tarihte sana kim dediyse egemenlik anlayisi kut demek diye diğer şıkları okumuyorsun bile...

sonuc olarak sinavdan once gecen seneye gore 3000'e okeydim.simdi gecen seneye gore 1500 geliyor(yani yerlestirme 1300 civarina okeydim 500-600civari geliyor) yani kisaca 2-3 tane soruda salaklik yapmasam su an ilk 1000de olabilirdim.biliyorsunuz ilk 1000 kritik sinir ea icin.

neyse saglik olsun
  • ben de yazayim rahatlayayim.

turkce ve sosyale cok guvendim.gecen sene calismadan 38-20 geldi onun rehavetiyle. resmen batirdim bu sene.35-17 geldi. felsefede 3 yanlis nedir resmen mıçtım orada. turkcede leyla ile mecnun sorusu pisi pisine gitti.diger 4 soru yapamazdim zaten.

tyt kimyada metanol-etanol okuma hatasi yapma hakkim.yoktu.ben kirikla hazirlaniyorum harbiden hakkim yoktu buna.allahtan biyo full geldi de topladi beni.17 geldi ama 18-19 olabilirdi.kirikla hazirlanan icin her net altin.

tyt matematike mal gibi para sorusunda 500'u tek para olarak aldim.hayatinda nerede gordun gerizekali 500 liralik banknot. problemlerde 2 soruyu resmen ugrasmak istemedigim icin saldim.pasama bak hele sen ugrasmak istemiyor. 5 geometri ne awk sen gecen sene de calismadan 5 yaptin. 32-2 ile resmen en kotu netlerimden birini yaptim. tyt'de sos ve mat can sıktı.

ayt'de binomun cikacagi acik acik belli.1 ayt 200 kisi atiyor.bravo gerizekali.neyse en azindan denemelerle ayni geldi 34-4 ama 36-2 cok rahat olabilirdi. +,-,- carpip sonucu - bulmak da ayri bir aptallik.

sen git butun edebiyati yap paragrafta patla.bravo.

cografyada en zeki sensin ya dogal kaynakta kelime oyunu falan ariyorsun awk cocugu.

tarihte sana kim dediyse egemenlik anlayisi kut demek diye diğer şıkları okumuyorsun bile...

sonuc olarak sinavdan once gecen seneye gore 3000'e okeydim.simdi gecen seneye gore 1500 geliyor(yani yerlestirme 1300 civarina okeydim 500-600civari geliyor) yani kisaca 2-3 tane soruda salaklik yapmasam su an ilk 1000de olabilirdim.biliyorsunuz ilk 1000 kritik sinir ea icin.

neyse saglik olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    binom sorusunu gördüğümde aferin a*k salağı dedim kendime bu kadar salaklık olmaz ya. 100 kişiyle kaçarsa sinirden kendimi *
  • Hocalarım devam ediyorum
    Şu tyt matta süre eklendi en kötü şıktan giderim diye ne mat denemsi çözdüm ne problem fonksiyon sorusu da çok kolaydı nası yapamadım hala çok üzülüyorum
    Sosyalde Amasya genelgesi tarihi falan hiç aklıma gelmedi İzmir yok metinde diye İzmir yaptık ona da yanarım
    Türkçe de son anlarda paragraf zaten iyi rehavetine kapılan aklımı...
    Ayt edebiyat git her türlü eseri ezberle en zor diye nitelendirilen soruları yap salak saçma iç monolog mudur nedir o soruyu yapama
    Tarih de en güvendiğim dersti öabtlere kadar çözdüm sen git hicreti işaretle sonra böyle soru mu olur ince detay vardır diye Akabe biatı yap Atatürk sorusunda da en güvendiğim yer diye adam gibi okumadan çöz son 2 ayda 2 den fazla yanlış çıkmayan tarihten 3 yanlış çıkar geçen sene sadece Osmanlı dönemi çalışarak 1 yanlış yap bu sene her b*ka bak 3 yanlış yap şaka gibi
    Coğrafya o geri dönüşğm sorusunu doğru işaretle son dakika b*k var değiştir fazla vakitten 1 yanlış daha yaptık
    Mattan da keşke bu kadar geometride zorlamasaydım kendimi çok kasmışım yapacak bişey yok full gelsin en azından çalıştım yaptım derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 15 Temmuz 2020; 22:43:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tyt de problem yaşayacağımı bile bile tyt branşları parçalayarak çözdüm. Sınav anında mat ın ilk 20 sorusunda aşırı yavaşlamamı kondisyonsuzluğa bağlıyorum. Kimyada modern atomda patlayabileceğimi biliyordum ama ona bakacağıma yatmayı tercih ettim. Ve şu orbital örtüşmesi bu çok zor aw gelmez heralde diyip kafadan elemiştim ve geldi

• sınava 2 hafta kala heyecandan acillik oldum nabız ve tansiyonum bir anda fırlıyordu, ondan dolayı 3-4 gün kaybım oldu ve ayt fende bir kaç yeri tekrar etmeden geçmek zorunda kaldım ve oradan tabii ki 2 soru geldi ona üzülüyorum bir tek, nisan gibi gözün kapalı çözdüğün şeyden sınavda çok temel düzeyde geliyor ve boş bırakıyorsun adamı çok üzüyor bu
  • Ben de bahsedeyim biraz

Fabri hocam gibi ben de sosyale güveniyordum 20 yada 18 diyordum baska kaçmaz diyordum denemelerde öyle geliyordu
    Çok kasmıyordum ondan sınavda 13.75 geldi mal gibi felsefe kaçırdım 2 tane 2 tane tarih 1 tane coğrafya.
    Tyt adına baska yaptığım hata yok bence Türkçeye alıskınım zaten 31.25

Ayt adına ise edebiyat adına her seyi nazım hikmetin don rengini sorsa cevap verecem o derece bilgi var gittim paragrafta patladım paragrafı yoğun sormuşlar. Yapamadık

Tarih ulan tarih bu sene detay gelir osmanlıdan diye düşünüyordum gittim kpss çıkmışları çözdüm öabt leri çözdüm osmanlı adına her bilgiye sahibim kültür ve medeniyet çıkmaz diye saldım orayı biraz sınavda patladık görünce söwdüm zaten
    Gidip inkılaptan detay gelceni düsünmemiştim orda da söwdüm sağlam patladık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hahahah aklıma geldi kitapçığı kontrol ederken binom sorusunu görünce içimden aha sıçtın amk salağı diyerek istemeyerek sesli güldüm zor tuttum kendimi kıkır kıkır ses çıkardım allahtan sayfa çevirme sesinden çok duyulmadı
  • Paragraf sorularını heyecandan hep yanlış işaretlemişim. 15 yanlisim var
  • Sınavda toplam 3 soruyu hakikaten yanlış yaptım yani demek istediğim ne kadar çalışırsam çalışayım yine yanlış yapardım.

Ama geriye kalan 3 yanlışım o kadar yazık oldu ki...
    TYT tarihte amasya genelgesi sorusu direkt bilgi ve ben çalışmadım.
    TYT coğrafyada karstik sorusu direkt bilgi ve ben çalışmadım.
    TYT fizikte kaldırma kuvveti sorusu her kitapta her denemede onlarca kez gördüğüm temel bir soruydu, aceleyle düzgün düşünmeden şık eleyerek çözünce yanlış yaptım, kaldırma kuvveti değişir dedim...

Hadi fizikteki dikkat hatasını geçtim sosyaldeki o iki soruya çalışmış olsam TYT 115 idi...
  • Tyt

Tr me güveniyodum bir denemede 30 net gelmişti bu da en kötü netim olsun zaten sınavda böyle yapmam diyen şom agzımı si*eyim 30 net yaptım

Fen etanol metanol okuma hatası + yanıcı yakıcı madde sorusuna evde özellikle çalıştım kendi kafamda bir şekilde kurguladım ama aw sınavında unuttum ve yanlış çiktı bir kere de salladığım tutsa nolurdu acaba

Ayt

Edebiyat uyak sorusunda eşek gibi atladım diğer şıkları okumadan uyak yoktur dedim orada cidden uyak görememistim ama yani nasıl olduğunu bilmiyodum ama şıkları okusam yapardım

Tarih coğ. illa 80 soruyu da işaretlicen di mi boş bıraksan olmaz yani bir yerin eksilir di mi *** veledi 4 yanlışım var burada en az 2 sorum boş olmalıydı

Mat parabol kardeşim sınavda düşündün kendi kendine ne dedin defterini hatırla ne yazıyodu "İKİNCİ Dereceden Denklemler (PARABOL)" e güzel kardeşim sınavda bunu da düşündün o zaman neden gidip de 4. dereceden denklemi parabol olarak düşünüyosun senin ben kafanı ******

İlk 1k vardı be bu işin sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastiff55 -- 16 Temmuz 2020; 0:34:4 >

• O kant sorusunun şıklarını tam okusaydım yanlış yapmazdım diye düşünüyorum. Bir de şu yanıcı-yakıcı sorusuna tekrardan bakıp ne yaptığımı hatırlasaydım şu an doğru mu yaptım yanlış mı yaptım diye düşünmezdim. Mantığı doğru kurduğumu hatırlıyorum, hangi şıkkı seçtiğimi hatırlamıyorum. Bu AYT'deki bir tane parabol sorusu için de geçerli, --+'lı olan sorudan bahsediyorum. a b c'nin değerlerini doğru bulduğumu hatırlıyorum ama ya büyük bir mallıkla yanlış şıkkı işaretlediysem diye şüpheleniyorum bazen.
  • Tyt geometride dik kenarı 1 birim alıp 3kök2 yi işaretlemeseydim...

• up
  • Sınavdan önce yaptığım hatalar
    1) Sosyal çalışmamak
    2) Türkçe nin üzerine yeterince gitmemek

Sınav esnasında yaptığım hatalar
    Dikkat hatası dikkat hatası dikkat hatası... Harbi yaptığım yablışlar bir elin sayısını geçmiyor ve bu da beni çıldırtıyor.

• Paragraf çözseydim biraz da şu Türkçeyi 8Yanlışa kadar çıkartmasaydım. AYT biyolojide biyoteknolojiye hayvan gibi çalışıp göz sorusuna gelince cortladım. Geometride benzerliği kafadan yapmaya çalışıp koskoca 1,25'i hiç ettim. Ama hayırlısı olsun. İş olacağına varır.

• ben de yazayım
    tyt
    türkçede hangisinde sıfat tamlaması yokturu sıfat fiil olarak görmüşüm
    leyla ile mecnunda i'yi görmemişim
    coğrafya harita sorusunu en yağışlı bölge olarak okumuşum
    matematikte radyo sorusunu yanlış saymışım
    birbirlerine top verme gibi bir soru vardı cevabı 6 olan hızlıca yapacağım diye 5 yapmışım
    ses sorusunda eşitsizliği yanlış yönde almışım
    ayt
    coğrafya lizbon sorusunu bu kadar kolay olmaz diye tokyo işaretledim
    tarihte mal gibi osmanlı bankasını yanlış yapmışım
    edebiyatta bilinç akışı sorusunu yanlış yapmışım
    matematikte dizi sorusunda payda ile çarpmayı unutmuşum
    parabol sorusunda işaretleri doğru bulup yanlış şıkkı işaretlemişim
    trigonometri sorusunda da büyüklük küçüklüğü yanlış işaretlemişim
    binom sorusunu da yanlış toplamışım..

şimdi baktım da kazanamazsam kendi mallığıma tamamen.. bu kadar çok beklemiyordum ulan hay kafama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipponax -- 17 Temmuz 2020; 12:20:41 >

• Bende yazayımda içim rahatlasın

Ayt fizikte 1F sorusu katıların kuvveti aynen ilettiğini biliyordum ama adam zaten 1F vermiş 1F i soracak hali yok diye düşünüp soruda bokluk aradım EVET BUNU DÜŞÜNDÜM :( daha sonra ise aptal bir mantık kurarak 3/2 yaptım. Ulan gerizekalı zaten sistemdeki max kuvvet 1F nasıl bundan büyüğü olsun mal

Ayt biyoda penguen sorusu çok aptal bir mantık kurdum o an :( apotemi ayt fen den. Aynı soruyu doğru yapmışım halbuki.

Ayt benim 40-50 dakika erken bitti optiği vesaire komtrol ettim sorulara dönmedim :((( ah kafamı sorulara dönseydim o 2 soruyu yapardım 80 ayt olurdu.

Tyt adına dikkat hataları, kendi bilgimi sınama, yanlış mantık kurma, yanlış okumalar kontrol derken bi 10 net daha koyabilirdim üstüne.

Neyse nasipte bu varmış.

• YKS 2020'ye sıfır calismayla girdin iyi de yaptın ak *ptalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.