|
Bildirim
|
ben de yazayim rahatlayayim.
turkce ve sosyale cok guvendim.gecen sene calismadan 38-20 geldi onun rehavetiyle. resmen batirdim bu sene.35-17 geldi. felsefede 3 yanlis nedir resmen mıçtım orada. turkcede leyla ile mecnun sorusu pisi pisine gitti.diger 4 soru yapamazdim zaten. tyt kimyada metanol-etanol okuma hatasi yapma hakkim.yoktu.ben kirikla hazirlaniyorum harbiden hakkim yoktu buna.allahtan biyo full geldi de topladi beni.17 geldi ama 18-19 olabilirdi.kirikla hazirlanan icin her net altin. tyt matematike mal gibi para sorusunda 500'u tek para olarak aldim.hayatinda nerede gordun gerizekali 500 liralik banknot. problemlerde 2 soruyu resmen ugrasmak istemedigim icin saldim.pasama bak hele sen ugrasmak istemiyor. 5 geometri ne awk sen gecen sene de calismadan 5 yaptin. 32-2 ile resmen en kotu netlerimden birini yaptim. tyt'de sos ve mat can sıktı. ayt'de binomun cikacagi acik acik belli.1 ayt 200 kisi atiyor.bravo gerizekali.neyse en azindan denemelerle ayni geldi 34-4 ama 36-2 cok rahat olabilirdi. +,-,- carpip sonucu - bulmak da ayri bir aptallik. sen git butun edebiyati yap paragrafta patla.bravo. cografyada en zeki sensin ya dogal kaynakta kelime oyunu falan ariyorsun awk cocugu. tarihte sana kim dediyse egemenlik anlayisi kut demek diye diğer şıkları okumuyorsun bile... sonuc olarak sinavdan once gecen seneye gore 3000'e okeydim.simdi gecen seneye gore 1500 geliyor(yani yerlestirme 1300 civarina okeydim 500-600civari geliyor) yani kisaca 2-3 tane soruda salaklik yapmasam su an ilk 1000de olabilirdim.biliyorsunuz ilk 1000 kritik sinir ea icin. neyse saglik olsun |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 15 Temmuz 2020; 22:43:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastiff55 -- 16 Temmuz 2020; 0:34:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipponax -- 17 Temmuz 2020; 12:20:41 > |