Şimdi Ara

Mülakatın Diğer Adaylara Göre Çok Uzun Sürmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün bi kurumda mülakata girdim ( isim veremem ama yarı devlet yarı özerk, herkesin çalışmak için can atabileceği bi kurum ) Neyse...

Mülakata yaklaşık 10 kişi girdi, benden önce ise 3 kişi girdi, bu 3 kişi max 10 dk da çıktı ve herkesin söylediği şey; "sohbet havasında gayet rahat bir mülakat..."

Ben bir girdim mülakata, soru yağmuruna tutuldum, uzun uzun tartıştık, sanki işe alındıktan sonra bir görüşmeye daha gidilir ya, aynen öyle oldu.

Baskı altına almaya çalıştılar, ezici laflar kullanmadılar, üstüme gelmeye çalıştılar. Ağzıma .ıçmaya çalıştılar yani Ama izin vermedim.. Pişman olacağım bir cevap vermedim, dürüstçe yanıtladım her şeyi, susmadım gereken yerde gereken cevapları verdim. İşten soğutmaya çalıştılar bir de, bu seni sıkmasın? bu işten zevk alır mısın haz alır mısın? gibi sorularla sanki benim oraya o adamların kara kaşı kara gözü için geldiğimi düşündüler

Benim mülakat neredeyse 20 dk sürdü ve bekleme odasına girdiğimde diğerlerinin tepkisiyle karşılaştım, nie bu kadar uzun sürdü dendi?

Bilmiyorum iyiye mi yorayım kötüye mi.. Sanki bu işi alırsam çok büyük bir sürpriz olcak gibi..

Mülakat komitesinin, adayın bu kadar üstüne gitmesi iyi midir kötü müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eneswego -- 1 Mayıs 2011; 20:51:35 >

• İyidir iyi, yol verceklerse niye uğraşsınlar 20 dk ????
  • isim ver meraktan öldük
  • İş Bankası mı ?
  • Pişman olmayacağım cevap vermedim derken bütün cevaplarımdan pişmanım mı demek istedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Pişman olmayacağım cevap vermedim derken bütün cevaplarımdan pişmanım mı demek istedin?

Pişmanlık duyacağım herhangi bir şey söylemedim.

Bu arada kurumun ismini veremem arkadaşlar kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Pişman olmayacağım cevap vermedim derken bütün cevaplarımdan pişmanım mı demek istedin?

Pişmanlık duyacağım herhangi bir şey söylemedim.

Bu arada kurumun ismini veremem arkadaşlar kusura bakmayın.

Failı vurgulamak istedim de anlamamışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stresini ölçerler,denerler seni yani yukarda açıklamışlar zaten,20 dk tutmaları iyiye işaret dilerim alınırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X3na.

stresini ölçerler,denerler seni yani yukarda açıklamışlar zaten,20 dk tutmaları iyiye işaret dilerim alınırsın.

Umarım
  • Beşiktaşlıyım deseydin 1-0 önde başlardın
  • Anladığım kadarıyla onların kafasında soru işareti bırakacak bir izlenim yaratmamışın ki bu çok iyi olmuş.

Umarım olumlu sonuçlanır

not: Ben mülakatta biraz açık vermiştim. Önerilen iş benim 2.planda istediğim bir işmiş gibi hissettirdim. Bu yüzden sonuç beklerken biraz olumsuz düşünüyordum. Ama gene de işe alındım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

Anladığım kadarıyla onların kafasında soru işareti bırakacak bir izlenim yaratmamışın ki bu çok iyi olmuş.

Umarım olumlu sonuçlanır

not: Ben mülakatta biraz açık vermiştim. Önerilen iş benim 2.planda istediğim bir işmiş gibi hissettirdim. Bu yüzden sonuç beklerken biraz olumsuz düşünüyordum. Ama gene de işe alındım.

Evet her şeyi konuştuk, şu anda master yapıyorum mesela, bu adamlar ilk sene mastera izin vermiyor, kaç dersim kaldığını, projede ne durumda olduğumu, her şeyi konuştuk...

Bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum hayırlısı diyeyim..

• İyiye işaret , belliki efendi bir tipin var.Adam dedi bu adam yapar bu işi tipide düzgün , müşteride sever.(müşteri ne yapsın elin hanzo adamını?)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

Anladığım kadarıyla onların kafasında soru işareti bırakacak bir izlenim yaratmamışın ki bu çok iyi olmuş.

Umarım olumlu sonuçlanır

Evet her şeyi konuştuk, şu anda master yapıyorum mesela, bu adamlar ilk sene mastera izin vermiyor, kaç dersim kaldığını, projede ne durumda olduğumu, her şeyi konuştuk...

Bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum hayırlısı diyeyim..

Ben de işe girdiğim için yüksek lisans yapamıyorum şu anda. 1 sene sonra da izin vereceklerini sanmıyorum. Bir yol bulmaya çalışacağım artık.

• MİT'e filan mı başvurdun da isim veremiyorsun.

Ayrıca yarı devlete bağlı yarı özerk diye bir kavram olamaz çünkü özerk demek : yarı devlete yarı bağımsız demektir.Sadece özerk diye bir kavram vardır.Eğer başvurduğun kurum MİT'se işe almamaları daha hayırlı olur çünkü daha kavramların tanımını bilmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

MİT'e filan mı başvurdun da isim veremiyorsun.

Ayrıca yarı devlete bağlı yarı özerk diye bir kavram olamaz çünkü özerk demek : yarı devlete yarı bağımsız demektir.Sadece özerk diye bir kavram vardır.Eğer başvurduğun kurum MİT'se işe almamaları daha hayırlı olur çünkü daha kavramların tanımını bilmiyorsun

MIT e mülakata çağrılsam buraya konu açar mıyım?
  • iş bankasıysa hiç bulaşma , köpek gibi çalıstırıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

MİT'e filan mı başvurdun da isim veremiyorsun.

MIT e mülakata çağrılsam buraya konu açar mıyım?

• Asıl kısa mülakâttan korkmak lazım. İçerip girip 5 dakikada çıksaydınız, acaba sizin hakkınızda ne kadar bilgi sahibi olabileceklerdi? Klasik soruları sorup geçerlerdi. Stres testi dedikleri olayı uygulamışlar size ki bu genelde işe alınmaya uygun görülen adaylara uygulanır. Yine de ne olur ne olmaz diye boş yere ümit vermek istemem.

45 dakika süren görüşmeler bile oluyor,onlar ne yapsın?
  • Yarı özerk ise İş Bankası'dır o hayırlı olsun maaş felan aşağı yukarı ne olacak ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.