quote:Orijinalden alıntı: Lord HaliaxBende öyle bir sorun yok konular gözüküyor senden kaynaklanıyor herheldebendede 2 konu gözüküyor
quote:Orijinalden alıntı: thendquote:Orijinalden alıntı: Kizaru bendede 2 konu gözüküyor aynen sanki silinmiş tüm konular Alıntıları Göster Bende de 2 konu gözüküyor sadece. Ama Benim forumlarım'dan baktığımda bir sorun yok, eski konular da gözüküyor orada.
quote:Orijinalden alıntı: mushishiBende de 2 konu gözüküyor sadece. Ama Benim forumlarım'dan baktığımda bir sorun yok, eski konular da gözüküyor orada. Alıntıları Göster oldu mu lan burasi
quote:Orijinalden alıntı: BerkayŞuanda sorun yok.Alıntıları Göster Tamda yeni anime izlemeye başladım bölüme göz atayım diyecektim bomboş :D Ne oldu buraya?
quote:Orijinalden alıntı: SahibkıranTamda yeni anime izlemeye başladım bölüme göz atayım diyecektim bomboş :D Ne oldu buraya?Alıntıları Göster Bende de gözükmüyor.
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVoidquote:Orijinalden alıntı: Erinç Şu an sorun yok bende ? Bende de sorun yok tamam.Alıntıları Göster bendede gözükmüyor
quote:Orijinalden alıntı: KibreNbendede gözükmüyorAlıntıları Göster Bende de gözükmüyor, daha önce de olmuştu durun bi Burak'a ileteyim ne yaptıysa yine..
quote:Orijinalden alıntı: Flara Bende de gözükmüyor, daha önce de olmuştu durun bi Burak'a ileteyim ne yaptıysa yine.. Nedense buraya güldüm acayip ya, Burak harbiden çok oynuyor şu forumla yahu
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVoid quote:Orijinalden alıntı: Erinç Şu an sorun yok bende ? Bende de sorun yok tamam. Roger That .
quote:Orijinalden alıntı: Guest-9F586582Cquote:Orijinalden alıntı: ThunderVoid quote:Orijinalden alıntı: Erinç Şu an sorun yok bende ? Bende de sorun yok tamam. Roger That .Alıntıları Göster oh mis. bahar temizliği geçte olsa uğramış tozu pası komplesiyle söküp atmış.
quote:Orijinalden alıntı: JagerBomboh mis. bahar temizliği geçte olsa uğramış tozu pası komplesiyle söküp atmış.Alıntıları Göster Bende de gözükmüyor. Tarayıcı: Chrome
quote:Orijinalden alıntı: Hyperion1905Bende de gözükmüyor. Tarayıcı: ChromeAlıntıları Göster Bir kere daha olmuştu , düzelir merak etmeyin.
quote:Orijinalden alıntı: NipponeseBir kere daha olmuştu , düzelir merak etmeyin.Alıntıları Göster Ben de de gözükmüyor
quote:Orijinalden alıntı: ewee1212Ben de de gözükmüyorAlıntıları Göster Bölüm yöneticisi kimse düzeltsin artık şunu.