Şimdi Ara

Konum vergisi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi: Kimler ödeyecek? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
7.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vergi vermeyenden vergi alınmış. Vatandaş ile alakası yok. Ama en çok vatandaş rahatsız olmuş bu vergiden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Düzenleme yapmadığın yorum kalmadı neredeyse. :)

• İngiliz memonun yeni icraatlerinden biri.

• omanner kullanıcısına yanıt

Alakaya maydanoz cevaplarda bugün. Bu akpliler de çok yaratıcı cevaplar veriyor valla. Neyse akpli engellemeye devam. BAN!

• Ücretli google maps ve araç dahili navigasyon abonelikleri hayırlı olsun

• ugarb kullanıcısına yanıt

Şirketlerden alınacak ama Google 'a çıkmak için para ödüyorsan bu artar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kazançtan tüm şirketler ödeme yapıyor zaten . Fakat KDV, ÖTV ,stopaj ,harç , HGS ,OGS vs 100lerce ek vergi yada harç var bunlar gelir vergisi değildir . Gelir vergisini herkes ödüyor ama mesela özel iletisim vergisi sonra çıktı telsiz kullanım ücreti sonra çıktı . Bu da onlardan biri

Peki başta Cengiz inşaat olmak üzere 5li çete ve benzerleri trilyonlar götürürken niye vergi ödemiyor hatta siliniyor

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

İnsan resimleri ve araç plakaları bulanık halde servis ediliyor uzunca bir süredir

• Şimdi bu devler buna vergi öderse senden benden de bir şekilde onu tahsil edecektir çeşitli taktiklerle.

Şirketler zaten para kazanmak için var. Ben şirketim diyelim dükkan kiraladım . Devlet ek vergi almak için kira bedelinden vergi istedi adına stopaj dedi al sana kazanç olmadan vergi 10 bin kira ödüyorsam 2 bin lira havadan vergi hem de kazanç olmadan .Kazanç olmadan vergi oluyormuş mu peki?

Hayatında hiç vergi dairesine gidip vergi ödedim mi acaba?

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama aynı şey değil.

• ImethWave I kullanıcısına yanıt

Bunla ilgili güldür güldür esprisi vardı . Devamlı nasıl vergi alırız diye düşünüp bunun gibi şeyler bulmuşlardı en sonda ise isadamların vergisi yine silinince memurlar vergi dairesinden kacmışlardı

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt
    Eskiden ödüyordum, artık gib den ödüyorum, stopaj, KDV, gel. Geç. Gelir Ne varsa ödüyorum. Hayatım vergi ödemekle geçiyor.

• Zaten gelir vergisi varken gelir elde edenden ikinci vergiyi

almak nasıl bir tuhaflıktır.

• balamirkan B kullanıcısına yanıt

Çok kazanandan çok vergi almaya kalkınca vatandaş Gürcistan'dan telefon almaya giderken yolda heyelanın altında kalabiliyor ve Suriye Irak'a giderken teröristler kaçırıyor veya Bulgaristan'a giderken tecavüze uğruyor . Vergi sadece şirketleri ilgilendirmiyor en basit düz vatandası da ilgilendiriyor . Bir şişe kolaya 15 lira vermek varken 25 -30 lira vermek zorunda kalıyor en basiti . Coco cola zengin canım versin ne olacak denilemiyor

• Hayır birde şunu anlamıyorlar senin esnaftan yada işletmeden kestiğin her vergi ister dolaylı vergi ister gelir vergisi olsun sonuçta bu adam bunu vatandaşa yansıtmayacak mı kira, elektrik, sgk vs. her türlü gider yansıttığı gibi

Yani vatandaşın cebine yansıyacak, yeni alınması düşünülen stopaj vergisi de bunun bir örneği burada apır sapır yorum yapanlar bunu bilmiyor buna kadir bile inanmaz

2025 gireceğiz halen savunanlar var.Yorum yok yaslandim artık eskiden yazardım artık yazmıyorum.Allah sizden razı olsun yaşama enerjimi son 2 senede bitirdiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.