|
Bildirim
Yaratıcı. Beğendim. Aferin. Oy veren arkadaşlar mutmain olmamış olabilirler. Bakalım haftaya ne vergisi çıkaracaklar.
|
Hani yalanlamışlardı bunu ulan üçkağıtcılarrr
|
Şöyle düşünsen nasıl olurdu, sen ben herkes kazancından belli bir miktar vergi veriyor ama birileri vermiyor, o vermeyenlerden vergi alınması hoşuna gitmezmiydi. Konu tamamen bu ve sen buna karşı çıkıyorsun, çünkü konunun ne olduğunu anlayamamışsın, sana bunu örneklerle anlatmak da istemiyorum çünkü siyasi körlük yüzünden doğru olan şeyleri bile yanlış görüyorsunuz.
|
Yolda yürüme vergisi 😃
|
3-4 ay önce makarasını yaptığımız vergilerin tek tek resmi gazetede yayımlanmaya başlaması şoku... |
Kazanca dayalı vergi zaten var. Burada bahsedilen, bunun üstüne getirilen özel bir vergi türü. Bu kadar açık bir konuyu hâlâ yanlış anlaman inanılmaz. Daha ne kadar anlatmak gerekiyor?
Ekleme1: Şu örneği bir kez daha buraya yazıyorum, belki bu sefer olur: Dönercisin, kârından vergini ödüyorsun. Ama şimdi bir de "Eti döndürdüğün için ayrıca 'Döner Vergisi' öde" diyorlar. Dava bu... Bu kadar bitti gitti. Daha da anlamıyorsan, gerçekten üzücü bir tabloyla karşı karşıyayız. Ekleme2: İki gündür yanlış anlamakta ısrar ediyorsun, üstüne bir de gülerek savunmaya geçiyorsun. Yazılanları okumuyorsun, hatanı kabul etmiyorsun, sonra da kendini haklı sanıyorsun. "Evet, orayı karıştırdım" demek bu kadar mı zor? Bu neyin inadı? Böyle yaparak ancak kendi saygınlığını zedeliyorsun. 50 yaşında olduğunu söylemişsin de, kreşten 5 yaşında çocuk getirirsem abi artık yeter anladım diye çıldırır. |
kulak arkası vergisi ne zaman gelir
|
DİKKATLİ OKUYUN. İzin bedeli ile devlet hiçbir emek olmadan vergi alacak.kendi uydu görüntüsü olsa eyvallah ama Google kendi yapıp bide devletin hiç bir emeği olmadan vergi alacak. kuzy koreyde geçtik
|
Dünya lideri vergisi çıkması gerekiyor. Hangi ülkenin reisi cumhur başkomutan kumandan gibi lideri var ? Almanya kıskanıyo ameriga kıskanıyo bu kıskançlıklar boşa gitmesin
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
3-4 ay önce makarasını yaptığımız vergilerin tek tek resmi gazetede yayımlanmaya başlaması şoku... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
izahati olmayan şeyin mizahı olur, çektiği cefa kâr kalır vatandaşın yanına.. sefasını vekil tayin ettiklerin sürer... |
|