Şimdi Ara

konumun silinmesi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarisma icin actigim konuyu bi girdim ki silinmis neden silindigi hakkinda hic bir bilgi bile yoktu yetkililere msj attim nedeni aciklayip admin tarafindan kaldirildigini soylediler bende o kadar emek verdigim bir seyi nasil boylece kolayca kaldirdiklarini ve hakkimi nasil arayacagimi sordum forumdestege bildirim yolla denildi yaptim ama dunden beri cevap alamadim ve yarisma sureli bi yarisma acilicaksa bir an once acilsin acilmayacaksada en azinda bilgi verilsin en son olarak buraya yonlendirdiler beni bende buraya yaziyorum ben zaten foruma katilali cok olmadi konumda ilk konumdu bu ikinci konum oluyor yetkililerin yardimini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu nasil is arkadas iki gundur sorunumla ilgilenen bir tane yetkili yok sadece bir kisi ozel mesajdan yardimci oldu oda yonledirme konusnda burda emeklerimiz haklarimiz ziyan ediliyor ilgilenen yok

• Şarkı önerisi lazım dedim konu dışına şak 15 gün gerekli bölüme açın diyor nerede gerekli bölüm link atın bana tsma diyecem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda neden yetkili biri ilgilenmiyor 3 gun gecti !! Ne buradan ne forum destek kismindan ulasilmiyor !!

• 4gun oldu hala bi ilerleme yok heralde gun gun yazicam artik buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.