Şimdi Ara

Konuşamama Cezası-Dota 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mute sistemini destekliyorum aslında ama dediğiniz gibi , suç oyuncularda, sistemde değil , durduk yerde rapor edenlere ne desek az...
  • Aynen normal kullanılırsa iyi sistem fakat dediğim gibi ingilizce kötü söz etmedim hatta türkçe bile etmedim ama mute cezası aldım
  • vay anasını lobide bile yazı yazamıyorsun sokam kafana valve
  • 48 saat içinde 2 kere "communication abuse"dan report yersek otomatik mute cezası alıyormuşuz.

http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1h2jqt/guy_plays_a_coop_bot_match_with_2_of_his_own_new/cashrrv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 29 Haziran 2013; 17:31:28 >
  • 168 saat ceza yedim böyle birşey yok millet bizi çıldırtsın suçluşu biz olalım hani bazen küfür günah mı dediğimiz anlar olur ya insan tutamıyor kendini 1 hafta ceza nedir ya

yemin ederim düşük öncelikli havuza düşsem oynarımda bu ceza yüzünden oyundan soğudum çok kötü birşey
  • Ranked da fena bi sayış sonucu 365792 saat mute diye gözüküyodu ben yeni hesap açmayı düşünürken 24 saate düştü yanlış görünüyomuş
  • ben agresif oldugum için her maç neredeyse birkaç kişi ile küfürleşiyorum 2k maçım var 1 kere bile ban yemedim
  • dpta 2 de çok fazla illuminati simgesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

dpta 2 de çok fazla illuminati simgesi var.

Çok aradın mı bu konuyu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaip soverim hem ing hem turkce hem rusca daha mute cezasi almadim

good luck

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

dpta 2 de çok fazla illuminati simgesi var.

Çok aradın mı bu konuyu?

YOK BAŞKA BİŞEY ARARKEN BULDUM.
  • Adamlar noobluğun kralını yapıyor support alıp suplamıyor hem suçlu hem güçlü arkadaşlarıyla girmiş report çakıyorlar hatta bazısı hızını alamıyor kanala reportlayın şu gavuru falan diyorlar. Karşı takım övüyor ama takım arkadaşından report yiyorsun.Ben tüm istatistiklerde her oyunumda ilk 3 de olurum en az ölen kişiyim ayrıca ancak yine de mute falan bir şey illaki yiyorsun. Şuan mute süreli cezam var mesela ama süre yazmıyor ne iş anlamadım.Her maç övgü alsan da bir işe yaramıyor övgü aldığında bir maçtan cezan varsa süresini eksiltse bari en azından. yeri geliyor takımı öyle bir supluyorum ki götünü sallaya sallaya kasıyor lane carry ama oyun sonu o bile ağlıyo ward yok ondan kaybettik bilmem ne ulan bak önce bir sup için ;ward ,deward ,smoke.vs.4k harcamışım. Adamlar kırıyor yerine koyuyorum ama suplamadın diyorlar embesil çoook...

Çoh pis hortlatırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 5 Eylül 2017; 7:25:28 >

• davshan D kullanıcısına yanıt
    Bence report sisteminin değişmesi lazım neden mi anlatıyorum ! Mid oynuyorum sf yim karşımda qop var sıkıntı yok gayet güzel farm alıyorum lashit deny akıyorum bizim safe lane de carry pa var yanında support wr var evet support wr :) neyse offlane deki 2 ci support geldi 5 ci dakika safe lane yi ward ladı yani qop mid den gank atınca runü alıp kuleye kadar gidişini mini map den rahatlıkla görebiliyorlar :) 10 dakika oldu ben baktım oyuna biraz farmlarsam kolay oyun olcak gank still oynarsam takımdakiler biraz becereksiz ve oyun vizyonu olmadığı için feedleye bilirim dedim farm a asıldım nasılsa bizim çocuklarda öle lane ler de kasmaya çalışıyor 12 ci dakika wr noob mid noob sf yazıyor neymiş gank atmıyormuşum ss vermiyormuşum iyide dakika 12 ben kuleyi almışım jungle girmişim 16 level olmuşum core itemleri çıkıyorum ki adamları ilk fight da kesip oyunu bitireyim 25 30 cu dakika arası ! ve bana kalkmış qop un 12 level olduğunu gösteriyor :) noob diyor bana bide kendi 7 level wr bende benim 17 level olmak için 25 xp almam daha gerekli diye paylaştım evet sen haklısın dedim ! mid noob dedim 25 ci dakika fight da üzerimde bfly skadi var rakibim ise mid oynayan wr nin dediği gibi ganker oynayan qop un ise üzerinde veil of discord ve bottle ı vardı :) oyun biterken wr ye dedimki teşekkür ederim wr oyunu kazandığın için ses yok tabi :D !

Bakın unranked oyundayım 5li türk partisi 3.5k var bitane diğerleri 1k 2k arası oyuncular neyse mid istedim tamam dediler geçtim dp karşımda gene sf oynuyorum ben deny last hit rahatlıkla alıyorum derken ns var takımında hemen cagırdı onu bana gank atıyolar ! benim takımda ogre ve barat var :) ward yok oyunda ilk 15 dakika da ns sürekli geldi geldi 0-4 oldum ! baktım mic den sövüyolar dayanamadım bende sövünce sesleri kesildi ! çıt yok ! barat oynayıp da ogre oynayıpda mid e yardıma gelmemek üstelik ns mid e gelip beni kesiyor ! ve bunlar o sırada ağlıyor !lag mış oymuş buymuş ! gittim jungle girdim kastım shadow blade i ilk 5li fight da adamları gank da yakaladım oyunu çevirdim ! 0-4 sf 10 dakika sonra 7-4 oldu :) yine core itemleri kastım oyunu kazandırdım ! Aslında hak etmiyolardı ! Ve halen bana laf söylüyolar dı 300 gpm li 400 gpm li çocuklar ! 0-4 oynuyorum ama nasıl 700 gpm 800 xpm yapıyorum !

Bence 300 -400 gpm li carry mid offlane direkt oyunda ban atılması ve hesaplarının kapatılması lazım !

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Hacım sana tiyo dotabuff ını aç bak b b artı a a artı ise iyi oyuncusundur ! fakat c ler de ise normal oyuncusundur ! d veya f ler de ise oyun namına hiç bir şey bilmiyosundur ne kadar konuşursan konuş hiç bişey bilmiyosundur ! kısaca sana laf söyleyen oyuncular senden düşük profil ise bırak konuşsunlar boş yapıyolardır ! sana laf söyleyenler de seninle aynı ise d - f se hepiniz boş yapıyosunuzdur ! Çok net bak. :) Benim profilim A artı en son seviyede yani bana da laf söyleyen çok oluyor hepside d f profiller ! :) ben bunu adamlara açıklamıyorum bile kendisi bakıp görsün beyni var ise boş yaptığını anlar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Bence report sisteminin değişmesi lazım neden mi anlatıyorum ! Mid oynuyorum sf yim karşımda qop var sıkıntı yok gayet güzel farm alıyorum lashit deny akıyorum bizim safe lane de carry pa var yanında support wr var evet support wr :) neyse offlane deki 2 ci support geldi 5 ci dakika safe lane yi ward ladı yani qop mid den gank atınca runü alıp kuleye kadar gidişini mini map den rahatlıkla görebiliyorlar :) 10 dakika oldu ben baktım oyuna biraz farmlarsam kolay oyun olcak gank still oynarsam takımdakiler biraz becereksiz ve oyun vizyonu olmadığı için feedleye bilirim dedim farm a asıldım nasılsa bizim çocuklarda öle lane ler de kasmaya çalışıyor 12 ci dakika wr noob mid noob sf yazıyor neymiş gank atmıyormuşum ss vermiyormuşum iyide dakika 12 ben kuleyi almışım jungle girmişim 16 level olmuşum core itemleri çıkıyorum ki adamları ilk fight da kesip oyunu bitireyim 25 30 cu dakika arası ! ve bana kalkmış qop un 12 level olduğunu gösteriyor :) noob diyor bana bide kendi 7 level wr bende benim 17 level olmak için 25 xp almam daha gerekli diye paylaştım evet sen haklısın dedim ! mid noob dedim 25 ci dakika fight da üzerimde bfly skadi var rakibim ise mid oynayan wr nin dediği gibi ganker oynayan qop un ise üzerinde veil of discord ve bottle ı vardı :) oyun biterken wr ye dedimki teşekkür ederim wr oyunu kazandığın için ses yok tabi :D !

Bakın unranked oyundayım 5li türk partisi 3.5k var bitane diğerleri 1k 2k arası oyuncular neyse mid istedim tamam dediler geçtim dp karşımda gene sf oynuyorum ben deny last hit rahatlıkla alıyorum derken ns var takımında hemen cagırdı onu bana gank atıyolar ! benim takımda ogre ve barat var :) ward yok oyunda ilk 15 dakika da ns sürekli geldi geldi 0-4 oldum ! baktım mic den sövüyolar dayanamadım bende sövünce sesleri kesildi ! çıt yok ! barat oynayıp da ogre oynayıpda mid e yardıma gelmemek üstelik ns mid e gelip beni kesiyor ! ve bunlar o sırada ağlıyor !lag mış oymuş buymuş ! gittim jungle girdim kastım shadow blade i ilk 5li fight da adamları gank da yakaladım oyunu çevirdim ! 0-4 sf 10 dakika sonra 7-4 oldu :) yine core itemleri kastım oyunu kazandırdım ! Aslında hak etmiyolardı ! Ve halen bana laf söylüyolar dı 300 gpm li 400 gpm li çocuklar ! 0-4 oynuyorum ama nasıl 700 gpm 800 xpm yapıyorum !

Bence 300 -400 gpm li carry mid offlane direkt oyunda ban atılması ve hesaplarının kapatılması lazım !

İşte ranked oyunda olay farklı zaten rank olarak yüksekse onlarla oynayamıyorsun ama normal pt ise başka ya da int.ranked ise çünkü int.ranked da artık açılış çok düşük. Ancak sen de oadamlarla oynuyorsun sonuçta oynamayacaksın o zman direk ranked oynayacaksın ancak ranked da da işler farklı değil adamlar bilmediği halde tüm heroları random atıyorlar. En azından biraz oynayabilseler neyse diyeceğin haldeler...

Sürekli Sf,am gibi herolarla oynarsan zaten her maç en az 15 kill garantin var ve sürekli mid gitttiğinden hep yüksek değerlerin oluyor hal böyle olunca A olmasan bile B olman zaten kaçınılmaz. Sup oynayan adam ne yapsın her maç carry yi korumak için ,ward/deward için feedliyor onun da en iyi ihtimalle D olabileceğini hesaba katmalısın...Karışık oynuyorsa yerine göre support,carry,tank alıyorsa da C üzerine kolay kolay çıkamaz. Ben kendimden biliyorum normalde support olarak oynarım en yükse D olabiliyorum o durumda iken.Ancak maçları sürekli carry ile oynayınca C oluyorum. Misal şuan yine D olmuşum geçen daha C idi sonra C- olmuştum şimdi de D olmuşum

3428353819 Şu maçı izlesen ağlarsın resmen razor için ilk 15-20 dk da herkesi ezdim. Ama takımındakiler ise önüne gelene -Bana da vur dercesine feedledi. Yani tek kişi bir takımdan 17 kill almışken, diğer takım nasıl 20 olur bunu açıklayın bana ?
    Adamda io var tetther ve charge atmıyor kombatta istediğim halde, blood seeker de ilk skili atmıyor ki canım dolsun daha çabuk kesip oyunu hızlıca alayım demiştim çünkü am gelecek yakında bf ,manta ve basher ile...Razor ne yapsın ,saldı gitti maçı ormana gidip öylesine kastım; hex alsam belki çevirirdim ama içimden gelmedi, oyun başında razor elinden geleni yaptı zaten lich alma, am için shaman al diye yalvardım. io ise random zaten, birazcık bilse bari...Kaç k olduğunun önemi yok sonuçta takıma göre rakip belirleniyor kişiye göre değil. Seviyendeki bir maçta ezdin diye pro olamazsın. Ama ezildiysen noobsundur bu bir gerçek her maçımda ilk 3 en iyi oyuncu arasına giriyorum sup oynarken bile mümkün olduğunca az ölerek oynuyorum yani support diyemezsin o istatistiklerle çünkü daha fazlasını yapıyorum. Stack, pull, ward, deward, orman boşsa farm ve sürekli yardım amaçlı gank hatta duruma göre bazen tome ve teleport da base e attığım oluyordu kazanmak için her şey mübahtır misali :D
    Bizim takım tamamen gerizekalı bile olsa bu maç kolayca alınırdı tek yapacakları benimle beraber direk midden girip bitirmekti ancak io'nun lich'in ve bs'nin spastiğikliği sonucunda faceless zaten oyunda yok gibiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Eylül 2017; 17:53:44 >

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    eşli bot maçı arattım can sıkıntısından acaba normal insan varmıdır diye herşeyi deniyorum eşli bot maçı bak hemde kolay bot maçı :) luna aldım 2 level hesaplı cocugun biri diyorki yeni oyuncumusunuz evet dedim ilk defa oynuyorum oda dediki ben daha önceden oynadım dotayı biliyorum havalarında :) :) juggernaut picklemiş ben kuleleri alınca mid de 5 dakika da botları da kesiyorum :) bu geldi mid e creep bile vursam botlarada vuruyor tower a da vuruyor bana diyorki no push rampage atacak ya güya ben vurmuyorum bu sefer de botlar bunu kesiyor :) ahahaha bana diyorki fucking retard ahahaha reported lan hani daha önce oynamışdın luna yı bilmiyomusun diyorum vurursam herkese vurur diyorum karar ver napim hala reported yazıyor fucking de eksik olmuyor :) :) base in içine giriyorum rampage atıyorum filen çıldırdı çocuk :) yaw bide profiline baktım 2 level 200 gpm 200 xpm bide diyoki daha önceden dota oynadım :) dedim profilime bak juggernaut 3 tane rampage var ranked maçta hemde diyaorum sesi kesildi bi yerden sonra :) eşli bot maçında bile düzgün adam gelmior

• ya 2 tane adam küfür ediyor du kanalda 1533 kişi vardı bende dedimiki diğer 1530 kişi bunlar reportlasın beni reportlamışlar trollüne 2 hafta ceza aldım

• Oyunumdaki dr bir sürü eşek alıp karşıya salarak feedlediginden beri oynamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

ya 2 tane adam küfür ediyor du kanalda 1533 kişi vardı bende dedimiki diğer 1530 kişi bunlar reportlasın beni reportlamışlar trollüne 2 hafta ceza aldım

Hocam kanaldan alınan ceza süresini nasıl öğrendiniz? Bende de sürekli aşağıda yazan cümle çıkıyor, 2 aydır aynı olay devam ediyor ceza bir türlü bitmedi. Ne saçma sapan bir sistemdir bitiş tarihi falanda yazmıyor.

quote:

(Istanbul, IB): Kimse sizi duyamaz. Hesabınız rahatsız edici olarak işaretlendi ve herkese açık sohbet ayrıcalıklarınız geçici süreyle askıya alındı.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 12 Ocak 2018; 5:36:31 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    galiba sınırsız ban yemişsiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.