Şimdi Ara

Konuşan Oyukcak Ayı (Yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlarımın yardımını bekliyorum.. Sevgilime doğum gününde hediye yapmak istiyorum ama sıradan bişi olmasın ve hani hazır almak istemiyorum. Bugün önünden geçerken bir mağazada konuşan oyuncaklar gördüm ve aklıma bir proje geldi yapmak istiyorum. Aklıma gelen şu ;
    Bir peluş ayı alıp dikiş yerlerinden açıcam ve içine bir devre koyacam ellerine filan switchler atıcam işte switchlere basınca kaydedilen ses kayıtları çalacak ancak şu an ki elektronik bilgim ve devre elemanları ile yapabileceğim bir bilgi değiş. Üstatlarımdan istediğim şudur ki : Böyle bir devreyi nasıl yapabilirim pcb ve bağlantı şeması ve aşağı yukarı bundevrenin maliyeti ne kadar tutabilir? İlgilenirseniz sevinirimm

Not: Sesleri kendim kaydedicem benim ses kayıtlarım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axmet73 -- 11 Ağustos 2014; 20:20:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hazır oyuncak var. ses kaydediyor.

Konuşan Oyukcak Ayı (Yardım!)

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/pelus-ses-kaydeden-ayicik-stk1468-122353872

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 11 Ağustos 2014; 20:21:02 >

• Hazır almak istemediğimi belirrmiştim Tek ses kaydı değil 3-4 ses kaydı olacak yani 1 sesi kaydedip çaldırmıcam mesela sol elinde seni seviyorum dicek sağ elinde öpücük atacak gibi gibi

• Yardımcı olacak biri yok mu

• Guzel fikirmis :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fikirde çok zor be hocam
  • Aslında düşündüm ama aramalarımda tam bulamadım ses kayıt cihazı yapmam gerekiyo 16f840 gibi okudum sanırım emin değilim büyük ihtimalle yanlıştır yani bi mikrodentleyici ile yapılabilir ama düzgün bir elektronikçininde yorumunu bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılır ama zor ve zahmetli

• illa ben yapıcam diyosan ses kayıt entegrelerini araştır.
  • Yapılır ama zahmetine ve maliyetine değmez bence.
  • Amacım bunu yapıp satmak değil beyler 2 tane yapılcak yani zahmeti her türlü değer yeter ki fiyat uçmasın öğrenci adamız aham şaham bişi olmasın işte 2-3 yerinden farklı kayıt ettiğim sesleri oynatsın yeterli benim için sonrada kayıta filanda gerek yok yani

NOT : hazır devre istemiyorum kendim uğraşıcam her işi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axmet73 -- 12 Ağustos 2014; 23:33:46 >
  • WTV020-SD ile yapılan devrelere bakın.
  • Dediğiniz modüle baktım ancak SD kart ile çalıştığını gördüm o da şöyle bir sorun oluyor: Peluş ayının neresine sokalım sd kartı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: axmet73

Dediğiniz modüle baktım ancak SD kart ile çalıştığını gördüm o da şöyle bir sorun oluyor: Peluş ayının neresine sokalım sd kartı hocam

Modüle giriyor zaten kart. Modülde ayının içine girecek.
  • Bizim ayı ne ayı çıktı her şeyi içine alıyor. onun şöyle sıkıntısı var her modül ve sd kart ile bi ses çaldırabilirim

• quote:

Bizim ayı ne ayı çıktı her şeyi içine alıyor. onun şöyle sıkıntısı var her modül ve sd kart ile bi ses çaldırabilirim

Tek modül tek kartla yüzlerce ses çaldırırsın.
  • Modülü inceledim istediğim sesi istediğim zaman çaldıramıyoruz. MP3 mantığı ile çalışıyor. Yani arka arkaya çalıyor ileri geri mantığı var.

• quote:

Modülü inceledim istediğim sesi istediğim zaman çaldıramıyoruz. MP3 mantığı ile çalışıyor. Yani arka arkaya çalıyor ileri geri mantığı var.

Mikroişlemci ile kontrol edildiğinde istediğin dosyayı seçip çaldırabiliyorsun.
  • Peki bunu hangi entegre ile kontrol edeceğin ve maliyet ne duruma çıkmaktadır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.