Şimdi Ara

Konuşma Pratiği İçin Güncel Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuşma pratiği yapmak istiyorum ama kafam çok karışmış durumda. Cambly uygulamasının her yerde reklamı çıkıyor anadili inglizce olan hocalarla konuşma fikri çok güzel ama hem internetteki kötü yorumlarla birlikte herkesin hesapları satmaya çalışması hem de "hiç ilgilenilmedi, hatalarim düzeltilmedi" şeklindeki yorumlar kafamı karıştırdı.
    English Ninja için yorumlar fena değil ama anadili ingilizce olan hoca sayısı azmış. Gerçi ilk etapta pratik kazanasıya kadar anadili olması olmaması pek önemli değil benim için.
    English Central diye bir uygulama buldum onda da çalıştığımız konular hakkında konuşuyoruz sanırım ona da pek ısınamadım.

Uygulamalardan beklentim konuşalım ve yaptığım gramer ve telaffuz hatalarını düzeltsinler. Reklamcılar hariç önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gramer telafuz hata mi duzeltsin diyorsun englishcentralada isinmadim diyorsun anlamadim. englishcentraldaki video derslerin olayi bu zaten hata duzeltme. sen transkripti okuyorsun hoca telaffuzunu duzeltiyor. videonun ana kelimeleriyle cumle kuruyorsun gramerini duzeltiyor. sonra video hakkinda sorular var konusup tartisiyorsun. orada da duzeltmeler yapiyor.

yeni baslayan biri dirsk muhabbete dalamaz o yuzden video dersler iyi oluyor. he dersen sohbet etmek istiyorum serbest ders secenegide var.

• Cambly en iyisi ancak çok pahalı.
  • Hem ekonimik hem 7/24 ana dili ingilizce olan ogretmenler ile konusma pratigi saglamasi acisindan Berlitz online ingilizce kursunu incelemenizi tavsiye ederiz.

https://berlitz-istanbul.com/online-ingilizce-kursu/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yaklaşık 1 aydır English Central kullanıyorum.Açıkçası ilk dersime göre epey rahat konuşuyorum ama tabiki sadece burda hocalarla konuşmak yeterli değil.Bunun dışında okuma,dinleme ve cümle kalıplarını çalışmak gerekli.Bu çalıştığımız cümle kalıplarını ders esnasında kullanmak çok etkili oluyo.
    Aşağıya bi link bırakıyorum belki benim linkim üzerinden üye olursanız 3 5 gün uzatiyorlar benim üyeliğimi de.Hiç kimsenin yönlendirmesiyle yapmasınız da indirim aynı ama neden birbirimize faydamız olmasın dimi.Ben de bu forumdan birinin üzerinden üye ulmuştum belki siz de benim linkim üzerinden üye olup beni mutlu edersiniz 🙏😀
    english central
    Sizin için %20 indirim
    https://tr.englishcentral.com/invite/nce4SDdxS+gl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.