Şimdi Ara

Konuştuğum kıza ufak bi cd yapmayı düşünüyorum öneriye ihtiyacım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler merhabalar.Benim sınıfımdan konuştuğum bir kız var konuşuyoruz işleri belli bir noktaya kadar getirdik ama kızı etkilemek için böyle ufak tefek hediyeler yapmayı planlıyorum.Benim kafamda canı sıkıldığında açıp bakacağı anlamlı bir cd yapmak.Tabi bu kişinin zevklerine göre değişebilen birşey ama mesela ben Yeşilçam'dan çok güzel bir film indirip cd'nin içine atıp bir kategori yapmayı düşünüyorum.Bu ve bunun gibi yapabileceğim güldürücü veya anlamlı olur önerisi olan olursa büyük sevap duası kazanır valla :) Bu arada konuyu trollemeyelim demiyorum ama bikaç öneri alabilirsem güzel olur.İyi forumlar (Üniversitedeyiz bu arada)

• Canı sıkıldığında açıp bakacağı CD mi? CD nin içine en fazla ne sığabilir? Kızın internet bağlantısı mı yok, neden internette herkesin erişebileceği şeyi vermek istiyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Canı sıkıldığında açıp bakacağı CD mi? CD nin içine en fazla ne sığabilir? Kızın internet bağlantısı mı yok, neden internette herkesin erişebileceği şeyi vermek istiyorsun?

O zaman dışarıda çiçek var kıza çiçekte alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erotik mi

• GaravelUsta kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçine doldur mp3 leri en galitelisinden, 1.siraya da 'Berdan Mardini - Senden Çocuğum Olsun İstiyorum'u koy bak keyfine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayalazı -- 6 Haziran 2017; 10:35:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2017 bence bana yapılsa ilgimi çekmez kıza bağlı

• Amaç ne anlamadim geriye gideceksen tam git kaset doldur ver Ergun plak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak bu işleri, ona bilecikspor atkısı ver.
  • cd mi kaldı hocam
  • Cd diyince 15 yıllık hort sandım

• romantik takılma üzülürsün... çok verici olma...
  • Senin akrabalarına cd yapsalar hoşuna gider mi delikanlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.