Şimdi Ara

Konuyu kaldırdım. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
18.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anaconda41

Güzel ve tarafsız anlatım bana göre, eline sağlık.

Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.
    Sağ olun hocam Allah daha iyisni sizin gibi insanlara nasip etsin İnşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

hava yastıklarından kısmış bir araç.

208 de perde hava yastığı bile var.

clio 6 yıldır 2589 mm aks mesafesi veriyor.

polo alınmaması gereken bir araç.
    Tek detaylara bakarsak objektif sonuçlara ulaşmayız hocam TR pazarında EAT6 ve VTİ+LPG ile C3 olabilir,performans için İbiza FR olabilir yada VW olsun dersiniz Polo olabilir vs.vs. her aracın üstün yönleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dediklerinize katılmıyorum hocam C3 genele bakarsak Fiesta'dan daha iyi geliyor bana ambiyanslar ile yumuşak plastik ön konsol alabiliyorsunuz Fiesta'nın göğüsü yumuşak plastik gibi birşey değil içi boş derimsi bir madde var sanki bende yumuşak plastik sanıyordum ama değil zaten bayi çalışanlarıda öyle dedi Focus'la aynı değil.

Ankara'da benziniliğin yanında Ford bayisi baz Fiesta'yı 75'e veriyordu 3-4 ay önce bayinin adı aklımdaydı unuttum hatırlarsam yazarım.

C3'te EAT6 var en sorunsuz şanzıman onda , Polo ve Fiesta 130 bin satmış C3'te 100 bin civarı satmış geçen yıl TR pazarında bazı aylarda C3 Fiesta'yı geçmişti.

Çizgileri beğenmiyorsanız kesinikle C3 alın hocam yumurta gibi araba.

• Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun. aracı ne zaman teslim aldınız? Ben Doğuş Otodan aldım fiyat olarak Eskihisarla karşılaştırılmayacak bir fiyat vermişlerdi. Aracınızın donanımı nedir?
  • hayırlı olsun güle güle kullan ama fiyatlar cok artmıs. bende onun abisi comfort 1.0 golf var gecen sene 83e aldım :) kardesının fıyatı benım aldıgım fıyata gelmıs :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Mart sonunda 1.5 TDCI Manuel Fiesta'yı 86 bin liraya aldım.Titanium donanımlı ve metalik renkli.

Emin olun Polo'dan çok daha iyi bir otomobil.Uzun süren araştırmalara dayanarak söylüyorum bunu.

Alıntıları Göster
    86bin'e fiesta eski kasa mı aldınız yeni kasa mı?

geçen hafta aracımı alırken fiesta için fiyat sormuştum bom boş donanım trend'e bile 89bin dediler.

marttan bu yana fiyatlar fena artmış

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 16 Temmuz 2018; 20:2:16 >
  • hayırlı olsun hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun , acc ve 6 hava yastıklı olması çok iyi olmuş. Sizin fiyattan bulsam kaçırmazdım. Ben de polo'yu uzun süredir merak ediyordum. Bugün inceledim ve test sürüşü yaptım. Araç çok olgun, sessiz ve konforlu geldi. Motor gayet yeterli. Yol tutuşu da güzel. Ancaaak;

-Şu anda stokta veya sevkiyatta yan ve perde hava yastıkları olan 1.0 dsg comfortline veya highline araç yok,
    -Comfortline için 93.600, highline için de 96.300 fiyat verdiler, hurda araçla ilgili işlemler onlara ait olunca 3000 lira daha düşüyorlar.

Ben yan ve perde hava yastıklı araç olmadığı için vazgeçtim.Bu devirde halen sadece iki hava yastıklı araç getirenin de alanın da yeniden ve yeniden düşünmesi gerekli. Askerlik çağı gelmiş polo'larda bile yan hava yastıkları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilfikir -- 16 Temmuz 2018; 21:31:24 >
  • Hayırlı olsun hocam, çok güzel bir inceleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun 1.2 tsi polo sahibi olarak Ankara karma 6 nın aşağısı mümkün değil. Eskişehir Konya yollarını karma saymayın. Dikmen Eskişehir yolu 5 yapıyor da karışık da o rakam uçuyor. Özellikle sıkışık trafikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

hayırlı olsun güle güle kullan ama fiyatlar cok artmıs. bende onun abisi comfort 1.0 golf var gecen sene 83e aldım :) kardesının fıyatı benım aldıgım fıyata gelmıs :p
    siz aracınızı 20.500 euroya almıssınız.

konu sahibi arkadaş 15,300 euroya almış.

opsiyon vs donanımları konu bahse almıyorum bile.

uzun lafın kısası, kimse araçtan kar ediyorum sanmasın uzun vadede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

siz aracınızı 20.500 euroya almıssınız.

konu sahibi arkadaş 15,300 euroya almış.

opsiyon vs donanımları konu bahse almıyorum bile.

uzun lafın kısası, kimse araçtan kar ediyorum sanmasın uzun vadede.

Alıntıları Göster
    kardeşim kar ediyorum diye bir laf etmedim. o para elimde dursa gecen sene almasam suan aynı aracı tekrar alamıyorumhatta gıdıp polo alabılıyorum anca. Bunu almakta zorluk cekıyorsan ne deyim sana .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

kardeşim kar ediyorum diye bir laf etmedim. o para elimde dursa gecen sene almasam suan aynı aracı tekrar alamıyorumhatta gıdıp polo alabılıyorum anca. Bunu almakta zorluk cekıyorsan ne deyim sana .

Alıntıları Göster
    benım algımda sorun yok, siz anlatamasanızda ben anlıyorum.

konu sahıbıyle empatı yaparak alaycı mesajınıza sadece acıklama yapmak ıstedım.

gule gule kullanın aracınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

benım algımda sorun yok, siz anlatamasanızda ben anlıyorum.

konu sahıbıyle empatı yaparak alaycı mesajınıza sadece acıklama yapmak ıstedım.

gule gule kullanın aracınızı.

Alıntıları Göster
    kardeşim alaycı bir mesaj değil . Senin dediğin olay euro olarak maaş alsak ozaman haklısın iyi fiyat almıs adam. ama herkes tl olarak aldıgı ıcın maasını o fiyata gidip polo almam ben bu sartlarda hatta gidip sıfır araba hiç almam ozamanki fiyatla golf parasına şuan polo alınıyor onu soyledım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

86bin'e fiesta eski kasa mı aldınız yeni kasa mı?

geçen hafta aracımı alırken fiesta için fiyat sormuştum bom boş donanım trend'e bile 89bin dediler.

marttan bu yana fiyatlar fena artmış

.

Alıntıları Göster
    Yeni kasa hocam.

Şu anda 93 Titanium deniyor ama indirim payı mevcut.

• Polo'nun şirket aracı renkleri olan beyaz ve gri harici başka rengi yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 17 Temmuz 2018; 13:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Avrupa'da 2018'de Fiesta 131.745 satmış Polo 128.560 aradaki fark zaten Türkiye'yi hesaba katınca Polo'nun lehine dönüyor açık ara başka farklar yok diye biliyorum.

http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/ford/ford-fiesta/

http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/volkswagen/volkswagen-polo/

Fiesta'nın Titanium donanımında bile tampon sensörlerinin bulunmaması dikkatimi çekti,aracı kullananlar bana hak verecektir özellikle omuz mesafelerinde de hissedilir farklar mevcut.

En çok şaşırdığım unsur Fiesta'nın göğüs plastiğinin tıpkı i20'ler gibi suni yumuşaklıktan oluşması oldu bence sert plastik olsa daha mantıklı olurmuş hiç kullanışlı da değil bu fiyat bandında VW harici araç alacak olsam kesnilikle C3 veya Cactus bakardım zaten C3'e ambiyans paketi ekleyince konsol kalitesi artıyor yumuşak plastik geliyor.

Alıntıları Göster
    eski kasa fiestanın göğüs plastiği daha kaliteliydi kanımca her neyse ikisi de yumuşak zırt pırt göğüsü mıncıklamıyoruz tıngır tıngır ses yapmasın yeter

• hayırlı olsun. doğru yolu bulmuşsun sonunda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.