Şimdi Ara

Konuyu kaldırdım. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
18.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaperVR

kardeşim alaycı bir mesaj değil . Senin dediğin olay euro olarak maaş alsak ozaman haklısın iyi fiyat almıs adam. ama herkes tl olarak aldıgı ıcın maasını o fiyata gidip polo almam ben bu sartlarda hatta gidip sıfır araba hiç almam ozamanki fiyatla golf parasına şuan polo alınıyor onu soyledım.

Alıntıları Göster
    Polo zam yiyecek hocam Yeni Jettada geliyor arkadaşlar matbaalar broşür basacakmış hatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Polo zam yiyecek hocam Yeni Jettada geliyor arkadaşlar matbaalar broşür basacakmış hatta.

Alıntıları Göster
    daha ne kadar zam yıyecek acaba
  • quote:

Yan üstler yok hocam eski kasa Polo'lardaki gibi göğüs bide koltuklar dolu iki iki dört ediyor.

Golf Plus'lar bi ara 8 havayastığıyla geliyordu Polo'lar 20-25 yıldır 4 havayastığı opsiyonsuz 4 havayastıklıydı eski Lounge'ler yenilerde opsiyonsuz iki havayastığı var fiyatlarla rekabet edebilmek için nereden kısacaklarını şaşmışlar paket olayınıda çoğu kişi bilmiyor alan bayideki düz arabayı alıyor en önemlisi camları kapatanlar o da yok...

Edit: Poloda diz havayastığı yok.

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun.Ben aralik 2017 de aldim Dsg Highline 87 ye aldim.6 hava yastigi var.Lansman paketi oldugu icinmis heralde...

• ReaperVR R kullanıcısına yanıt
    Euroyu 4.30 civarından alıyorlar hocam eğer 1 yıl daha beklerseniz 15-20 bin fazlaya gider sizin araç.

Golf 7 2017'ye kadar 50-55 bandında süründü hatasız boyasız 1.4 DSG Golf 7'yi 60'tan satan oldu 2016'da şu an o araba 90 civarı...

• Trendline liste fiyatı 90 olmuş ortalama olarak 5 bin lira zam yemiş benim araç baz olarak 103 lira teknoloji paketi ve hava yastığı derken sanırım 110 lira fln.

Kampanya olmasa şu an aynı fiyata Polo Trendline alamıyorum ..

• fero01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin araçta zam yemiş 6 hava yastıklı alırsanız sıfırı 120'yi geçiyor.

Son zam ile kampanya dahil Highline'ı 115'ten aşağı almak imkansız gibi bu arada 2017 araçlar çok kıymetli 87'ye aldıysanız tahminimce yıl sonu 100-110 bandında elinizden çıkarırsınız .

Highline pek bilinmiyor LED stop lambaları,klima çıkışlarındaki krom detaylar,dijital çift bölgeli tam otomatik klima,55 yanak 16" jantlar,iç mekanda ambiyans aydınlatmaları,LED iç aydınlatma lambaları,Speed Limiter vs. artısı çok fazla bir araba Polo Highline.

Sizin aracınızda hayırlı olsun Highline'ın koltuk döşemeleri çok güzel insan oturmaya kıyamaz ona.

Polo'dan öncede mi sizde VW marka araç vardı ?

• Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile, elinize sağlık
  • quote:

Hocam sizin araçta zam yemiş 6 hava yastıklı alırsanız sıfırı 120'yi geçiyor.

Son zam ile kampanya dahil Highline'ı 115'ten aşağı almak imkansız gibi bu arada 2017 araçlar çok kıymetli 87'ye aldıysanız tahminimce yıl sonu 100-110 bandında elinizden çıkarırsınız .

Highline pek bilinmiyor LED stop lambaları,klima çıkışlarındaki krom detaylar,dijital çift bölgeli tam otomatik klima,55 yanak 16" jantlar,iç mekanda ambiyans aydınlatmaları,LED iç aydınlatma lambaları,Speed Limiter vs. artısı çok fazla bir araba Polo Highline.

Sizin aracınızda hayırlı olsun Highline'ın koltuk döşemeleri çok güzel insan oturmaya kıyamaz ona.

Polo'dan öncede mi sizde VW marka araç vardı ?
    Evet Golf 2006 Comfort vardi ondan once de Golf 2001 comfort vardi.Ilk arabamda 2000 Model A3 sifir almistim:) Bu 2. Sifir aracim oldu ve dediginiz gibi iyi ki almisim diyorum.Iscilik kalitesi verdigi hisler felan cok guzel.Ayrica 8 inch Composition media 2 de gercekten harika.Radyo kanallarinin logolarinin cikmasi felan cok sik olmus. Koltuk dosemelerine gelince gercekten cok sik ve spor.Oturmaya kiyamaz demissin ama 3 yasinda oglum sagolsun baya bi kirletti:)) Ama saka bi yana resmen modern bir Golf 4 almis gibi hissettiriyor arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 30 Temmuz 2018; 11:38:30 >

• cnr22 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bu arada chiptuning ile 115 beygir 200 Nm oluyor 0-100 hızlanmasıda bu sayede 9. 5 dolaylarında oluyormuş.

www.remaps.com.tr
    Volkswagen Polo 6C1 - 05/2014 ve Sonrası 1.0 TSi Chip Tuning, Performans, Yakıt Tasarrufu | Remaps Professional Chiptuning - Otomotiv Yazılım Mühendislik A.Ş.
    https://www.remaps.com.tr/chip-tuning/volkswagen/polo/6c1-052014-ve-sonrasi/1.0-tsi-95hp

Araç 175 NM CHZL ama aynı motor aslında.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam Avrupa satışlarında Polo öne geçmiş bu arada Eren Tekin Polo daha iyi diyor karşılaştırma videosunda.

Sürüş keyfi açısından birşey diyemeyeceğim ama Polo 12 önde 7 santim daha geniş bir araç dingil ve bagaj hacminde de ciddi bir üstünlüğü var.

Hatta Polo Focus'tan daha iyi omuz mesafesi sunabiliyor Fiesta'yı hiç büyütmemişler sizce neden böyle yaptıklar ki.

"C3 tangır tungur bir araba, rahatsız bir kere. Uzun yol falan yapmak tam anlamıyla işkence. Direksiyonu sert"

Hangi kasa C3'ye bindiniz? 2010-2015 arasındaki A51 kasaya mı? Vermiş olduğunuz yorum ile 2012 model C3 kullancısı olarak hiç bir zaman örtüşemedim.
    "Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir"

Şimdi imzandan anlıyorum, hiç binmemişsin. Sıkıntı yok. Bir kere direksiyonu sert değil.
  • EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    İmzası herşeyi açılıyor zaten, forumda o kişiyi dikkate alan yok, sınırsız ban yemişti geri döndü nasıl olduysa.

Bu arada yeni c3, kullandığım araçlar içinde en yumuşak direksiyona sahip araçtı, tek parmağımla park manevrası yapabiliyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

"Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir"

Şimdi imzandan anlıyorum, hiç binmemişsin. Sıkıntı yok. Bir kere direksiyonu sert değil.
    C3 Fiestadan iyidir hocam benim için.

Zaten C3 iç dış daha büyük bir araba hele hele Fiestanın arkası çocuk mezarı gibi ondan yeni Poloya geçince yaylaya çıkmış gibi oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

"C3 tangır tungur bir araba, rahatsız bir kere. Uzun yol falan yapmak tam anlamıyla işkence. Direksiyonu sert"

Hangi kasa C3'ye bindiniz? 2010-2015 arasındaki A51 kasaya mı? Vermiş olduğunuz yorum ile 2012 model C3 kullancısı olarak hiç bir zaman örtüşemedim.
    C3 ün büyük büyük atası olan 2CV olabilir bahsi geçen araç.

2CV zaten çiftçi arabası taş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İmzası herşeyi açılıyor zaten, forumda o kişiyi dikkate alan yok, sınırsız ban yemişti geri döndü nasıl olduysa.

Bu arada yeni c3, kullandığım araçlar içinde en yumuşak direksiyona sahip araçtı, tek parmağımla park manevrası yapabiliyordum.
    C3 te çok pahalanmış TV reklamında 1.6 EAT6 91.900 diyor.

Benim Polo 108 olmuş konuyu güncelleyim bari 16k 26k oldu

• quote:

C3 te çok pahalanmış TV reklamında 1.6 EAT6 91.900 diyor.

Benim Polo 108 olmuş konuyu güncelleyim bari 16k 26k oldu

Alıntıları Göster
    Zam geldiği için siz indirim mi almış oluyorsunuz?

Edecek laf bulamadım kafanıza. Bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Evet Golf 2006 Comfort vardi ondan once de Golf 2001 comfort vardi.Ilk arabamda 2000 Model A3 sifir almistim:) Bu 2. Sifir aracim oldu ve dediginiz gibi iyi ki almisim diyorum.Iscilik kalitesi verdigi hisler felan cok guzel.Ayrica 8 inch Composition media 2 de gercekten harika.Radyo kanallarinin logolarinin cikmasi felan cok sik olmus. Koltuk dosemelerine gelince gercekten cok sik ve spor.Oturmaya kiyamaz demissin ama 3 yasinda oglum sagolsun baya bi kirletti:)) Ama saka bi yana resmen modern bir Golf 4 almis gibi hissettiriyor arac

Alıntıları Göster
    Bende sırasıyla Golf 4,Polo 9N1 ,C4 Confort Plus ve Golf 6 Highline vardı hocam siz ise hep Volkswagen grubunda kalmışsınız benim elimden C-Elysée ve Subaru Justy'de geçti .

Ben aslında Golf'te karar kılmıştım ama Polo hem yeni kasaydı hemde Polo'nun asıl kafa karıştıran noktası kesinlikle iç dizaynı özellikle bu iç mekan tasarımında Polo kendi sınıfında rakipsiz,üst sınıfta çoğu araçtan daha iyi durumda aracın içine geçince Premium esintileri geliyor.araç 4 metre 5 santim ama iç dizaynı sanki Balina kasa BMW gibi,lüks hissettiriyor ve çok güzel olmuş eli emeği geçen herkese helal olsun diyesim var zaten ilk sefer bayide baktığımda Polo'nun içine geçince tekrar gidip Golf'e oturdum ,özellikle Golf'ün orta konsolu ve klima çıkışları çok çirkin gelmişti hatta Golf'ün soldaki klima çıkışı Golf 3'ünkine benziyor.

Golf 5'in dingil mesafesi,bagaj hacmi,genişliği Polo MK6 ile aynı hocam hatta dediğim gibi Focus HB'den dingil hariç daha büyük bir araba hatta Auris'ten,Corolla,Megane dan büyük ölçüleri var yani kabin,kafes olarak Polo C segment ferahlığını fazlasıyla karşılıyor biraz daha uzun olsaymış Golf'e gerek kalmayacakmış b arada Polo'nun iç malzemeleri C segmentte C4,Golf vs. gibi araçlar hariç çoğundan daha iyi durumda diyebilirim.

Hocam bu arada DSG ekonomisi nasıl oluyor memnun musunuz ben manuelde daralıyorum bazenleri DSG eskisi gibi kalkışları 2 . viteste mi yapıyor ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.