Şimdi Ara

Konuyu kaldırdım. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
18.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zam geldikçe bindirimli almaktan iyidir be hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Bende sırasıyla Golf 4,Polo 9N1 ,C4 Confort Plus ve Golf 6 Highline vardı hocam siz ise hep Volkswagen grubunda kalmışsınız benim elimden C-Elysée ve Subaru Justy'de geçti .

Ben aslında Golf'te karar kılmıştım ama Polo hem yeni kasaydı hemde Polo'nun asıl kafa karıştıran noktası kesinlikle iç dizaynı özellikle bu iç mekan tasarımında Polo kendi sınıfında rakipsiz,üst sınıfta çoğu araçtan daha iyi durumda aracın içine geçince Premium esintileri geliyor.araç 4 metre 5 santim ama iç dizaynı sanki Balina kasa BMW gibi,lüks hissettiriyor ve çok güzel olmuş eli emeği geçen herkese helal olsun diyesim var zaten ilk sefer bayide baktığımda Polo'nun içine geçince tekrar gidip Golf'e oturdum ,özellikle Golf'ün orta konsolu ve klima çıkışları çok çirkin gelmişti hatta Golf'ün soldaki klima çıkışı Golf 3'ünkine benziyor.

Golf 5'in dingil mesafesi,bagaj hacmi,genişliği Polo MK6 ile aynı hocam hatta dediğim gibi Focus HB'den dingil hariç daha büyük bir araba hatta Auris'ten,Corolla,Megane dan büyük ölçüleri var yani kabin,kafes olarak Polo C segment ferahlığını fazlasıyla karşılıyor biraz daha uzun olsaymış Golf'e gerek kalmayacakmış b arada Polo'nun iç malzemeleri C segmentte C4,Golf vs. gibi araçlar hariç çoğundan daha iyi durumda diyebilirim.

Hocam bu arada DSG ekonomisi nasıl oluyor memnun musunuz ben manuelde daralıyorum bazenleri DSG eskisi gibi kalkışları 2 . viteste mi yapıyor ?

Alıntıları Göster
    Hocam oncelikle golf 2019 temmuz da satisa cikacak.Bu kasa bayagi eskidi tabi...Ama artik segmentler buyuyor.Kesinlikle su an ki golften daha buyuk olacaktir.Sonuc ta golf almanin bi mantigi olmasi lazim. Su anki kasa golf tamamen gereksizlesti yeni kasa polo cikinca...Hele ki sehir ici kullanimda.Ayiran tek sey biraz daha genis omuz mesafesi ve 120 den sonra gelen ruzgar sesi farkliligi... Dsg ye gelince cok sukur su ana kadar gayet memnunum.Inanilmaz hizli gecisleri var ve cidden tasarrufa egilimi var.Arac tamamen senin nasil kullanidigina gore tassrufu belirliyor.Ben dsg yi elimden geldigi kadar rahat kullnamaya tesvik ediyorum.2. vites te kalkma durumu halen az da olsa var ama dedigim gibi.Araca net emirler vermen lazim.Gaza net basman frene net basman lazim.Aninda 1 i goruyor vites.Eger cok dik yokusu olan inanilmaz trafigi olan yerlerde yasamiyosan( Adana mesela Cukurova yokus sikisiklik yok:) uzun sure baski balatanin korunacagini tahmin ediyorum.Anlican su ana kadar gayet memnunum...

• Oncelikle incelemeyi yapan arkadasa tesekkur ederim.Son derece detaylı hem teknik olarak hem de objektif olarak aracı gayet iyi anlatmıs.
    Ben cok bilgi sahibi degilim.Ama bildigim kadarıyla daha cok incelemelerden okuduklarım aracın boyutunun buyudugu ve neredeyse Golf e yaklastıgı idi.Ben de yeni Polo yu yolda gorunce cok begeniyorum.
    Ayrıca neden tercih ettigini de soylemis.2. elde ederinin ustunde fiyatlar gordugu icin Sıfır arac almaya yoneldigini ve bu aracı begenip ciddi de bir indirimle aldıgını yazmıs.
    Su elestirilere lafım yok.Su aracı dusunseydiniz olur muydu, X ile Y kıyası gibi ama yok Polo alınmaz yok yumurta yok buzdolabı yok cekmez,itmez bu tip elestirileri anlayamıyorum.

Arkadas arac konusunda bilgili ve gayet kibarca tercihim budur benim bu kafama yattı demis.Hala cok sert sekilde 5 kisi gitmez,cekmez vb yorumları anlayamıyorum.

Bir de VW konusunda hic bilgim yok.Bu araclarda gercekten standart Hız sabitleme yok mu?Oyleyse gercekten sasırdım.

Guzel inceleme , elinize saglık hocam...

• Trend 102 bin Comforltine 117 bin benim araç 125 civarı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Oncelikle incelemeyi yapan arkadasa tesekkur ederim.Son derece detaylı hem teknik olarak hem de objektif olarak aracı gayet iyi anlatmıs.
    Ben cok bilgi sahibi degilim.Ama bildigim kadarıyla daha cok incelemelerden okuduklarım aracın boyutunun buyudugu ve neredeyse Golf e yaklastıgı idi.Ben de yeni Polo yu yolda gorunce cok begeniyorum.
    Ayrıca neden tercih ettigini de soylemis.2. elde ederinin ustunde fiyatlar gordugu icin Sıfır arac almaya yoneldigini ve bu aracı begenip ciddi de bir indirimle aldıgını yazmıs.
    Su elestirilere lafım yok.Su aracı dusunseydiniz olur muydu, X ile Y kıyası gibi ama yok Polo alınmaz yok yumurta yok buzdolabı yok cekmez,itmez bu tip elestirileri anlayamıyorum.

Arkadas arac konusunda bilgili ve gayet kibarca tercihim budur benim bu kafama yattı demis.Hala cok sert sekilde 5 kisi gitmez,cekmez vb yorumları anlayamıyorum.

Bir de VW konusunda hic bilgim yok.Bu araclarda gercekten standart Hız sabitleme yok mu?Oyleyse gercekten sasırdım.

Guzel inceleme , elinize saglık hocam...
    Hocam mesajlarımı ilk sayfadan hızlı cevap olarak yazdığım için sizin mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.

İyi dilekleriniz ve övgüleriniz için çok teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz yorumları sizin dikkate almadığınız gibi başkalarıda dikkate almaz araca gelince yakıt tüketimi rodaj sonrası çok iyileşti şehir içi dikkate etmeden 6-7 arası dikkat edince 5-6 civarı yakıyor 1.0 üniteler gerçekten çok başarılı dizel motor hissiyatı var.

İlk mesajada yazdığım gibi iyi niyetli herkese ağız tadı ile araç sahibi olmak ve kullanmak nasip olsun önemli olan araç markası vs. değil forumda VW'e karşı antipati var,geçenlerde Civic konusu açtım arkadaşlar Polo'yu Ferrari gibi anlatmışsın yazmış yani altı üstü 4 metre 5 santim fakir Polo'suna karşı bu nefret ney anlayamıyorum hatta ben konuyu onların demesiyle hatırlayıp baktım yoksa unutmuştum.

Bahsettiğiniz yorumu yazan arkadaşta almış başını gitmiş 1.0 motor son devirde zor çekiyor demiş şu konuya göz atsa fena olmaz.

https://forum.donanimhaber.com/yeni-seat-ibiza-kotu-mu-inceleme-polo-ile-karsilastirma--134458002#134466512

Hız sabitleme hiç birinde yok diye biliyorum bende şaşırmıştım.

Eğer VW araç almaya niyetlenirseniz Eskihisar'ın ikinci eli olsun sıfırı olsun düzgün bir bayidir size de yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Hocam oncelikle golf 2019 temmuz da satisa cikacak.Bu kasa bayagi eskidi tabi...Ama artik segmentler buyuyor.Kesinlikle su an ki golften daha buyuk olacaktir.Sonuc ta golf almanin bi mantigi olmasi lazim. Su anki kasa golf tamamen gereksizlesti yeni kasa polo cikinca...Hele ki sehir ici kullanimda.Ayiran tek sey biraz daha genis omuz mesafesi ve 120 den sonra gelen ruzgar sesi farkliligi... Dsg ye gelince cok sukur su ana kadar gayet memnunum.Inanilmaz hizli gecisleri var ve cidden tasarrufa egilimi var.Arac tamamen senin nasil kullanidigina gore tassrufu belirliyor.Ben dsg yi elimden geldigi kadar rahat kullnamaya tesvik ediyorum.2. vites te kalkma durumu halen az da olsa var ama dedigim gibi.Araca net emirler vermen lazim.Gaza net basman frene net basman lazim.Aninda 1 i goruyor vites.Eger cok dik yokusu olan inanilmaz trafigi olan yerlerde yasamiyosan( Adana mesela Cukurova yokus sikisiklik yok:) uzun sure baski balatanin korunacagini tahmin ediyorum.Anlican su ana kadar gayet memnunum...

Alıntıları Göster
    Hocam Golf'ün tasarımcısıyla Polo aynı kişi değil o ekip tamamen gitmiş firma sıfırdan 1.0 üniteleri yaptı,tasarım konusunda tamamen farklı bir VW var ve bu tasarım yaklaşık 10 yıl daha güncel kalacak.

Polo'nun iç mekan kalitesi olarak ben C araçlardan aşağı kalır yanını göremedim özellikle konsol plastiğini dikkatli inceleyince C4 ve Golf hariç çoğu araçtan daha iyi bir malzeme var iç mekanda tavan lambasının ve döşemenin altında karton yok

Araçtan bende sizin gibi gayet memnunum sıfır fiyatı tamda tahmin ettiğim gibi lineer artıyor ikinci el piyasası lansmana göre 10-15 bin artmış vaziyette diyorlar sanırım sizin 87'lik HL 110-120 edecek.

Yeni Polo'da eski sorunların hiçbiri yok hocam TSi ler yağ yakmadı DSG den daha arıza yaşayan yok bu sefer herşey sorunsuz olmuş eski Golf'ler 15 bin kilometrede 1 litre yağ yakıyordu DSG'lerden çok sorun yaşayan vardı ama artık geçmişte kalmışa benziyor.

Bende alırsam bir daha DSG alacağım zaten hiç manuele gerek yok .

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam baz Fiesta ya Ford bayisi 85 son diyor gerçekten o fiyattan alan oluyor mu ?

Fiesta'yı almışsınız hayırlı olsun hocam Focus tan Fiesta'ya geçmek biraz ilginç olmuş ama olsun yeni yenidir

• quote:

Alıntıları Göster
    yokuş sıkışıklık yok mu farklı yerlerde yaşıyoruz heralde

• Bu arabayı almayı düşünen Highline harici bakmasın; Comfortline pakette bile malzeme kalitesi çok dandik, donanım zayıf. Highline 1.0 tsi kalite açısından gayet tatminkâr geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam okurken bu aynı polo mu diyesim geldi. Bana göre polo donanım fakiriydi hala aynı durumda. LED far dahi highline da opsiyon katlanan ayna var mı emin değilim inanılmaz pahaşı ve boşları çok kötü duruyor.

1.0 kağıt üstünde çok güzel ama ben 1.2tsi tercih ederim. 2017 polo 1.2 tsi var içi harbi mezar gibi iç hacmi büyümesine inanın en çok ben sevindim çünkü eski hali A-B sınıfı arasındaydı.Şuan gerçek B sınıfı oldu Ancak megan ile karşılaştırmanız bana göre çok yersiz olmuş okurken insanlar golf astra neden alıyorlar o zaman diye iç geçirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

yokuş sıkışıklık yok mu farklı yerlerde yaşıyoruz heralde

Alıntıları Göster
    Istanbula git aksam 6 da yola cik.Sonra gel Adana asfaltini op
  • quote:

Istanbula git aksam 6 da yola cik.Sonra gel Adana asfaltini op

Alıntıları Göster
    orası farklı bi dünya ama iş çıkışı sıralarında buralarda kanser oluyor özellikle sabahları ölüm gibi
  • quote:

orası farklı bi dünya ama iş çıkışı sıralarında buralarda kanser oluyor özellikle sabahları ölüm gibi

Alıntıları Göster
    Dsg acisindan yazdim ben. Dsg sikisiklik yokus ta park vs sevmez. Baski balatasi erken biter. Sonucta bi gun degisecek. Normal kullanimda Adanada 80.000 de degisecekken Istanbul,Ankara gibi yerlerde 30.000 de problem yaratabilir. Yoksa tabiki buyuk sehir trafik var.
  • quote:

Dsg acisindan yazdim ben. Dsg sikisiklik yokus ta park vs sevmez. Baski balatasi erken biter. Sonucta bi gun degisecek. Normal kullanimda Adanada 80.000 de degisecekken Istanbul,Ankara gibi yerlerde 30.000 de problem yaratabilir. Yoksa tabiki buyuk sehir trafik var.

Alıntıları Göster
    bende tsi açısından yazdınız sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam aracı öyle bir anlatmışsınız ki Megane 4den geniş diyorsunuz. Daha yeni 4 kişi gidip bayiye test ettik arabayı en üst pakette bile LED far opsiyon. Arka tarafta 3 kişi birbirimizin üstünde gittik. Diz mesafesi zaten yok. Zamanla anlayacaksınız araci. 1.0 motor da toplam 5 kişi olunca yokuşta deviri sona dayasa bile anca yurutebildi arabayı. Şuan sıfır almak şirket harici mantıklı gelmiyor yine de hayırlı olsun.
    Mesajınızı niye değiştirme gereği duydunuz Hocam yazdığınız cümlelere kendiniz de inanmadınız galiba.

Sizce son devirde zor mu çekiyor ?

Bana pek öyle gelmedi bence forumdaki samimiyeti suistimal etmemeden yürütebilmek daha önemli.

• quote:

Alıntıları Göster
    İst dışı ank dahil hiçbir şehirde trafik yok. İst dünyada ilk onda. O kadar kötü. Hayal edemezsiniz.

• Yılbaşında bu arabaya 75 demişlerdi ,altın gibi araba ,almadigima pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

İst dışı ank dahil hiçbir şehirde trafik yok. İst dünyada ilk onda. O kadar kötü. Hayal edemezsiniz.

Alıntıları Göster
    Pekala
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.