Şimdi Ara

Konuyu kaldırdım. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
18.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

hayırlı olsun. doğru yolu bulmuşsun sonunda.
    Ne yapaydım hocam Citroën kalitesinden sonra VW'e geçecektik seçenek yok piyasada.

Sağ olasın hocam Golf 8 gelince bence senin Golf'ü sat yeni kasa hemen al zaten aracın biraz bekle piyasa canlansın 90 eder şu an 80'den ilan girsen anında gidiyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Citroën C3'ün direksiyonu yumuşacık hocam segmentinde en yumuşak direksiyon ve süspansiyon onda,siz eskilerden bahsediyorsunuz galiba .

Fiesta'da C3'e bakınca başkalarına oyuncak gibi geliyor hemde C3'e nazaran epey kullanışsız bir araç Airbump,ConnectedCam,AFL sunan bir araba C3 İbiza forumlarında Fiesta'ya ördek diyorlar.

Polo artık farklı bir yerde aracın yola oturuşu C3 Fiesta yada ne bileyim Corsa,208 gibi değil küçük araçtan büyük araca geçince hani bir his vardır ya araç dönerken hareket ederken içinde hissedersin Polo öyle,ama C3'te gerek kalite gerek kullanışlılık on numara bir araba Shine yada Feel Edition alınır zevkine doyum olmaz zaten C3'ün bagajı Fiesta'dan büyük,kocaman torpidosu var,bir üst donanımdan itibaren 7" ekran var fiyatıda daha uygun.

4 metre araçta tampon sensörleri bencede gereksiz hocam ama Polo'da bu sensörler ön&arka için otomatik fren yapıyor belki bir hayvan,yaya çocuğun hayatını kurtarabilir yada araca zarar gelmesini engeller zaten Golf'te 20 santim uzun bu araçtan 5 metre değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Ne yapaydım hocam Citroën kalitesinden sonra VW'e geçecektik seçenek yok piyasada.

Sağ olasın hocam Golf 8 gelince bence senin Golf'ü sat yeni kasa hemen al zaten aracın biraz bekle piyasa canlansın 90 eder şu an 80'den ilan girsen anında gidiyor .

Alıntıları Göster
    passat ya da superb düşünüyorum. artık d sınıfına geçelim yetti ömrümüzü tükettik c sınıfında. superb'nin genişliğine hayran oldum. kalitesi konusunda emin olamıyorum. yoksa direk superb alırım. karar veremedim bir türlü.

• Sağ olun Bekir Hocam bende size DS 7 için hayırlı olsun demek isterdim emma...

Araçta izolasyon vs. olarak Audi A3 hissi var direksiyon süspansiyon uyumu bildiğiniz A3 hocam.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    O da en nihayetinde VAG grup hocam VW ama bende Passat'a nazaran kalitesinde eksiklikler buldum döşemeleri zayıftı.

Bence biraz daha sabret yeni Golf'ü yada Jetta&Passat'ı bekle beklediğine değecek.

• Hocam özel mesaj atamadım buradan cevaplayım.

95 fiyat normal ne iyi ne kötü bence biraz diretirseniz belki 92-93 dolaylarına gelir Leon yerine alırsanız aklınız Leon'da kalmaz aldıktan sonra zaten bu piyasada bile parasını sonuna kadar hak eden bir araç olduğunu anlıyorsunuz bu izolasyonu,sürüş keyfini C segmentte bile bulmanız zor benim tavsiyem yakın veya ulaşımı kolay olan şehirlerdeki tüm bayileri aramanız olur ben Çorlu'ya gidecektim Eskihisar indirim yapmasaydı.

Polo alınır mı derseniz önümüzdeki 7-8 yıllık süreçte hiçbir VW modeli bu kadar büyümeyecek yani Polo'nun omuz/baş mesafesinde bazı C segment arabalardan iyi olduğu bir gerçek ama bu fark Golf 8 gelince aşırı artmayacak aynen Jetta gibi 2-3 santim genişler Polo'dan pişman olmazsınız ikinci el Polo'lar sıfırıyla aynı zaten benim araba 87 ikinci el baz Comforline'a 88'den ilan giren var benim aracın hakkı kampanya bitince 95 dolaylarına gelecek gibi alacaksanız,ihtiyacınız varsa VW'in hatası olmaz en kötü aldığınız fiyattan elinizden çıkarırsınız Polo en iyi ikinci ele sahip VW.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukosel

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun. aracı ne zaman teslim aldınız? Ben Doğuş Otodan aldım fiyat olarak Eskihisarla karşılaştırılmayacak bir fiyat vermişlerdi. Aracınızın donanımı nedir?
    Comfortline üstat ,sağ olun sizin araçta hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun, kazasız belasız. Polo güzel araç ama fiestanın yeri ayrıdır b sınıfında

2 aracı da test ettim fiesta daha tok ve eğlenceli geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Polo'nun şirket aracı renkleri olan beyaz ve gri harici başka rengi yok sanırım.
    Turuncu alsam portakal almışsın diye dalga geçerdi bazı arkadaşlar şirketlerin favorisi Clio ve 1.6 TDi Trend Polo o da eskidendi Trend dizel polo 110'a doğru gidiyor.

• quote:

Turuncu alsam portakal almışsın diye dalga geçerdi bazı arkadaşlar şirketlerin favorisi Clio ve 1.6 TDi Trend Polo o da eskidendi Trend dizel polo 110'a doğru gidiyor.

Alıntıları Göster
    Valla elalem için kendi keyfimden vazgeçmeyi hiçte düşünmem. Turuncusu da gayet güzel aslında. Beyazı için de buzdolabı diye dalga geçiliyor sonuçta.

Ayrıca 'şirket aracı Polo' demedim, şirket aracı rengi dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

eski kasa fiestanın göğüs plastiği daha kaliteliydi kanımca her neyse ikisi de yumuşak zırt pırt göğüsü mıncıklamıyoruz tıngır tıngır ses yapmasın yeter

Alıntıları Göster
    Sert daha kullanışlı sil sil geç.

Eski Fiesta'nın göğüsü kısmi değildi bende öyle hatırlıyorum aslında kasa değiştirmesine rağmen pek iyiye gitmemiş sanırım eski Fiesta özellikle arkadan daha iyi duruyor sanki yeni kasada biraz acemiliklerini atmışlar ama yeni Focus'un içi tam oturmuş aslında ekran ince olsa daha estetik olacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Valla elalem için kendi keyfimden vazgeçmeyi hiçte düşünmem. Turuncusu da gayet güzel aslında. Beyazı için de buzdolabı diye dalga geçiliyor sonuçta.

Ayrıca 'şirket aracı Polo' demedim, şirket aracı rengi dedim.

Alıntıları Göster
    Elalemi umursamıyorum öyle yapsam ikinci el Megane al,Megane alınmaz 1serisi al,o küçük Mercedes C180 al 300.000'de bıdı bıdı o muhabbet bitmez herkes keyfince kullansın aracını size katılıyorum bu konuda.

Bayide biri almış fotoğrafı var bende akşama atarım bakarsınız belki.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam Fiesta biraz küçük kalıyor Polo'nun yanında kullanmadığım için sürüş dinamiklerine birşey diyemeyeceğim ama Polo'nun arkası daha başarılı bagajda azımsanmayacak kadar farklı Polo biraz daha B-C arasına sıkışmış HB çok belli etmiyor ama Sedan çok çirkin duruyor.

• quote:

Sert daha kullanışlı sil sil geç.

Eski Fiesta'nın göğüsü kısmi değildi bende öyle hatırlıyorum aslında kasa değiştirmesine rağmen pek iyiye gitmemiş sanırım eski Fiesta özellikle arkadan daha iyi duruyor sanki yeni kasada biraz acemiliklerini atmışlar ama yeni Focus'un içi tam oturmuş aslında ekran ince olsa daha estetik olacakmış.

Alıntıları Göster
    Eski fiestada parmağımı bastırınca içine giriyordu ama bunda öyle değil meganelar gibi aynı yeni fiestanın stline olanı çok hoşuma gidiyor alacak olsam titanium falan almam direk bang n olufsen li st line

Konuyu kaldırdım.

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    208 110 beygir, polo da aynı. ancak dediğiniz doğru tabi ki. tek kriter doğru değil. hava yastığı gibi tek kriterler hariç.
  • barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

Eski fiestada parmağımı bastırınca içine giriyordu ama bunda öyle değil meganelar gibi aynı yeni fiestanın stline olanı çok hoşuma gidiyor alacak olsam titanium falan almam direk bang n olufsen li st line

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum hocam Ford forumlarındakiler bile çirkin ördek yavrusu diyor arabaya.

https://www.****.com/topic/13292-2017-ford-fiesta-tanıtıldı/?page=3

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

208 110 beygir, polo da aynı. ancak dediğiniz doğru tabi ki. tek kriter doğru değil. hava yastığı gibi tek kriterler hariç.
    C3 sabotaja rağmen 208'den fazla satmış dizel otomatik yok turbo benzin yok yinede fazla satmış C3 tarz bir araç diye boşuna demiyorum.

• quote:

Bilemiyorum hocam Ford forumlarındakiler bile çirkin ördek yavrusu diyor arabaya.

https://www.****.com/topic/13292-2017-ford-fiesta-tanıtıldı/?page=3

Alıntıları Göster
    eski özgünlüğü yok doğru ama fotolardan yumurta gibi gözüküyordu gittim baktım yakından fotodakiler gibi durmuyordu yinede bana hitap edeni st line hali onun dışında olan paketlerini almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 19 Temmuz 2018; 14:38:9 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.