Şimdi Ara

Konuyu Silin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@gfx_25 : Reklam yapmak için benim konumu mu buldun ?
    @1mpossible : Sana bir şey demiyorum ruhsal sorunların var bence gidip başka yerlerde eğlen mesela lunapark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 30 Mayıs 2011; 21:50:50 >

• Amaç ne şimdi? Oyunu ben yapayım mı diyorsun?
  • Amaç : Kaç aydır beklediğiniz kişi oyunu yapamadı , yardımları reddetti vb.

Oyunu ben yapayım demiyorum. Yapıcaz diyorum.
  • Haklısın o adamdan bir cacık olmaz. En iyisi sizin yapmanız. Ayrıca bizim görüşlerimizi de önemsenir umarım. Oyun yapmadan anlamadığım için yardımcı olamam ama fikir konusunda yardım edebilirim.
  • Herkesin fikirlerine bakıcaz. İnşallah oyun tutulur.

Oyunda 2 Dil seçeneği olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 23 Mayıs 2011; 11:35:27 >

• Kim kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Herkesin fikirlerine bakıcaz. İnşallah oyun tutulur.

Oyunda 2 Dil seçeneği olacak.

Dil seçeneğini boşver derim. Pokemonda o kadar ingilizce bilmene gerek yok. Oyunu ingilizce yap ama Türkçe karakterler de kullanılabilsin.(Oluyor mu bilmiyorum.) Dil seçeneği lükse kaçıyor çünkü daha oyun hazır değilken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinmiş Konuyu Görebilmek ?
    12 yıl önce açıldı
    Yeni konu açın yav
    4 hafta önce açıldı
    Konu açın
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ve Emre yapıcaz büyük bir ihtimal.

2 dil seçeneği etkin ama şuan ilk önceliğimiz oyunu açmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 23 Mayıs 2011; 19:17:27 >
  • Oyun Düzeltmeleri başlamıştır arkadaşlar.
  • Kaan genel ayarlarını falan yapsın ben mapleri yaparım.
  • Beta tester benim.Oyun şuan güzel gözüküyor.
  • Yakında

*Yeni Haritalar
    *Yeni Npc , karakter vb.
    *Kendi VPS hostumuza geçicez.
  • Bir kaç ekran görüntüsü vs birşey koyarsanız, ilk mesajda bahsi geçen arkadaşın ne tarz bir tutum sergilediğini bilmiyorum o yüzden söylediğiniz oyunla ilgili bir fikrim de yok.. Daha ayrıntılı bilgi rica ediyorum
  • Bu hafta kritik bir hafta benim için sınavlarım var. Kusura bakmayın en kısa zamanda resim koyarım
  • quote:

Bu hafta kritik bir hafta benim için sınavlarım var. Kusura bakmayın en kısa zamanda resim koyarım

Başarılar.. Beklemedeyim
  • Teşekkürler.
    -

Oyunu tamamen güzelleştirme çabalarındayız. Bug , hata vb. gibi sorunlar olmasın istiyoruz. Emre(CrasHh) Map işlerini yapıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

quote:

Bu hafta kritik bir hafta benim için sınavlarım var. Kusura bakmayın en kısa zamanda resim koyarım

Başarılar.. Beklemedeyim

Bende bekliyorum
  • zevkli kasmadan bi oyun oynamak 50 bin gym değil az sayıda bir gym ile efsane çıkartmak büyük bir hayalim başarılarının devamını dilerim inş başarılı olursunuz

Edit= Kasmadan derken lagsız demek istedim yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danger90 -- 25 Mayıs 2011; 19:39:30 >
  • Gym zaten fazla olmayacak belirli bir gym sayısı var oyunda. Efsaneler için event düzenlenecek.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 26 Mayıs 2011; 11:49:25 >
  • quote:

Gym zaten fazla olmayacak belirli bir gym sayısı var oyunda. Efsaneler için event düzenlenecek.

Edit: imla

Tam da istenilen gibi. Statları Cyrus gibi mi yapacaksınız? Mesela normal pokemonlarda her levelde 3 TP, efsanelerde 4 yada 5 TP olabilir. Çokta güçlü olmamalı sonuçta.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.