Şimdi Ara

Konuyu Silin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam gibi oyun yapmak istiyorsan belirli bir butcen olmasi lazim vede cok sabirli olman lazim

vps kiralaman şart
  • Beyler Gym ayarında her yol için Trainer da yapabilirsiniz.Belirli bir tecrübe puanı kazandırır hepsi ve yendikten sonra tekrar savaşamayız.Şans faktörü için de oranlar düzenleyip eşya düşürebilirler.Mesela ormanlık br bölgede 20% Leaf Stone , 30% Great Ball , 35% Potion , 0,1% çok değerli bir eşya olarak ayarlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Beyler Gym ayarında her yol için Trainer da yapabilirsiniz.Belirli bir tecrübe puanı kazandırır hepsi ve yendikten sonra tekrar savaşamayız.Şans faktörü için de oranlar düzenleyip eşya düşürebilirler.Mesela ormanlık br bölgede 20% Leaf Stone , 30% Great Ball , 35% Potion , 0,1% çok değerli bir eşya olarak ayarlanabilir.

Yok abi öyle güzel olmuyor bence(trainer)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Beyler Gym ayarında her yol için Trainer da yapabilirsiniz.Belirli bir tecrübe puanı kazandırır hepsi ve yendikten sonra tekrar savaşamayız.Şans faktörü için de oranlar düzenleyip eşya düşürebilirler.Mesela ormanlık br bölgede 20% Leaf Stone , 30% Great Ball , 35% Potion , 0,1% çok değerli bir eşya olarak ayarlanabilir.

Oranları düzenlersek olabilir bence. Ben fikir verebilirim
  • @CeFurkan : Merak etme zamanında forum filan kurdum. Vps veren dostlarım var. Bütçe sıkıntım yok.

@Black Burn: Cyrus gibi , Shiny fazla abartılmayacak sonuçta zor bulunuyor ama özelliği olmayacak değil :)

Tüm fikirlere açığız beyler. Fikir , Destek , Yardım vb. Sonuçta hepimiz için bir oyun.

Not: Oyun için öneri lazım beyler fikirlerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 26 Mayıs 2011; 18:59:29 >
  • Sorun isim ise rebirth güzel
  • Cyrus,Amerika'da bir eyalet ismi ve gerçekten hoş duruyor.Bence anlamlı şeylerden ziyade bu tarz bir şey bulmalıyız.Türkçe dil seçeneği olacaksa isimde kendi değerlerimizden birini yansıtmalıyız.Ve seçtiğimiz kelime estetik olarak güzel durmalı.Aynı zamanda akılda kalıcı olmalı.
  • Shiny oranının %0.01 olmasını öneririm daha düşükte olabilir. Daha fazla olursa değeri kalmaz. Cyrus'un bag sistemi berbat ötesi. Daha gelişmiş bir bag sistemi yapılabilir. Oyuna kısayollar eklenebilir. WASD ile yönetilebilmesi. Eğer yapabiliyorsaniz saldırı efektlerini de ekleyebilirsiniz.
  • Pokémon Blaze/Spark/Quake/Rising
    Benim önerilerim bu kadar. O.o
  • Oyunda zaten WASD tuşları ile oynayacaksınız. Eyalet ismi olursa Pokémon İstanbul Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Oyunda zaten WASD tuşları ile oynayacaksınız. Eyalet ismi olursa Pokémon İstanbul Online

Ankara olsun daha iyi
  • isim onerileri

http://www.crayzpokemononline.com/

www.masterpokemongame.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 27 Mayıs 2011; 0:54:36 >
  • Şu anlık Rebirth iyi duruyor bana göre daha iyi öneri olmaz ise böyle kalıcı olacak gibi. Hiç yoktan Windows XP koymuyorum.

Not: Arkadaşlar Bilgisayarım bozuldu servise göndereceğim oyun biraz geçikecek gibi.
  • Geçmiş olsun.Bu arada isim önerim:PokemonRevolution (revolution=devrim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Şu anlık Rebirth iyi duruyor bana göre daha iyi öneri olmaz ise böyle kalıcı olacak gibi. Hiç yoktan Windows XP koymuyorum.

Not: Arkadaşlar Bilgisayarım bozuldu servise göndereceğim oyun biraz geçikecek gibi.

İllaha sen açmak zorunda değilsin ,
    sabit ip bir şekilde oynamak varken

Pokemon Rebirth İyi Gibi ;)

oyunu a'dan z'ye ingilizce yapmalısın eminimki ilk gün oynayıp eversi gün oyunu silerler ,

• Pokemon Kıyamet Vakti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Pokemon Kıyamet Vakti

Pokemon RebirDH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 27 Mayıs 2011; 18:46:26 >
  • Pokémon Electricity Online olsun o zaman.

Edit:Fire Red,Leaf Green gibi sembol - renk de yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 27 Mayıs 2011; 19:01:27 >
  • @metoking : Sağ ol. (İsimi listeye ekledim.)
    @YineDc: Oyun 2 dil şeçeneğine sahip olacak. Çeviri işini PRO_BJK arkadaşımız yapacaktır. Sabit ip işi aklıma geldi şüpheliydim yarın hallederiz.
    @TheqeMert: Oyun özel isim taşımayacak yani 'DH' olsun 'Google' olsun vb. gibi özel isimler koyma gereği duymadım sanki sadece o siteye ait bir oyunmuş gibi oluyor.

Görünüşe göre Rebirth kulağa hoş geliyor.
  • O zaman Pokemon Chaos Online olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.