Ben Başka Bir Oyun Projesindeyim ;) Ama hani şunu yaparsan derseniz yaparım , oyunu beklemedeyim her gün girerim eventlere felan katılır destek olurum
quote:Orijinalden alıntı: YineDc Ben Başka Bir Oyun Projesindeyim ;) Ama hani şunu yaparsan derseniz yaparım , oyunu beklemedeyim her gün girerim eventlere felan katılır destek olurum Sağolasın.Forumda olması gereken de bu bence.
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: YineDc Ben Başka Bir Oyun Projesindeyim ;) Ama hani şunu yaparsan derseniz yaparım , oyunu beklemedeyim her gün girerim eventlere felan katılır destek olurum Sağolasın.Forumda olması gereken de bu bence. bazıları gibi oyun yapıyoz diye yırtınmıyoz .d (bkz : gfx ) http://forum.donanimhaber.com/m_49256544/tm.htm haziranın 10'unda açılacaktır . :)
quote:Orijinalden alıntı: -Rizeli53- Evet arkadaşlar oyunun ismi 'Pokémon Rebirth Online' olmuştur. Başlangıç pokémonlarında değişiklik yok : Bulbasaur , Charmander , Squirtle Oyunumuzun 2 dil seçeneği vardır. [Kayıt Bölümü] Belirli bir zamana kadar Sabit ip olacak. [Tutulur ise VPS alınacaktır.] Not: Eğer bir sıkıntı olmaz ise yarın oyunu deneme amaçlı sizlere sunacağız arkadaşlar. Evet Arkadaşlar , İnşallah iyi vakit geçirir eğleniriz . haritaları aynı bıraksak iyi olur bence