Bildirim
konuyu taşımayın kimse cvp vermiyor oyun bilgisayarı alacam önerileriniz bugun almam lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yesrip2
ltn bugun alamam lazım oyun bilgisayarını ben işlemci olarak amd fx4100 yada 4130 anakart msı 970-g46 yada asus m5a97 ltfn bibakın
Bütçenizi ve varsa elinizdeki parçaları, monitör dahil mi vb yazarsanız yardımcı olan çıkar.
Millet müneccim değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 20 Mayıs 2013; 10:05:46 > -
Bütçenizi ve alacaklarınızı yazar mısınız ? -
-
bütçenize ve elinizdeki parcalari yazarsaniz daha sağlıklı bir sonuca varabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar elimde 8gb ram var 500gb ekrankartı sonra alacam şimdilik anakart bide işlemci 800tl param var monitör war 22inç -
birde ramler dd3
anca sizler bana yardım edebilirsinin bizim burdaki bilgisayarcılar kazık siz önerin bn sipariş gecerim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yesrip2
arkadaslar elimde 8gb ram var 500gb ekrankartı sonra alacam şimdilik anakart bide işlemci 800tl param var monitör war 22inç
Sen Turkce bilmiyor musun acaba meraktan soruyorum ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X