Şimdi Ara

KONYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil

• Oo hemde nasil

• Etli ekmek şahane

• Gelişiyor ulaşımı falan fena değil güzel yerleri var.
  • İnsanından uzak dur..Hatta kaçç..
  • Konya ülkemizin yüzölçümü en büyük ilidir.

Sıcakkanlı, hoşgörülü insanları, öğrenci dostu esnafı, tüm dünyanın tadına hayran olduğu etli ekmeği ile dünya üzerinde yaşanabilecek şehirler arasında ilk 10 sıradadır.

Şaka lan şaka 4.5 sene kaldım kötü bir yer. Hele öğrenciysen dahada beter.

Tek güzel yeri mevlana türbesidir. Birde Allaaddin tepesinde yazın semaverle çay-çekirdek faslı güzeldir başka bir güzel tarafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Temmuz 2015; 15:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Konya ülkemizin yüzölçümü en büyük ilidir.

Sıcakkanlı, hoşgörülü insanları, öğrenci dostu esnafı, tüm dünyanın tadına hayran olduğu etli ekmeği ile dünya üzerinde yaşanabilecek şehirler arasında ilk 10 sıradadır.

Tek güzel yeri mevlana türbesidir. Birde Allaaddin tepesinde yazın semaverle çay-çekirdek faslı güzeldir başka bir güzel tarafı yok.

Sıcakkanlı, hoşgörülü insanları, öğrenci dostu esnafı

yapma hocam inanırlar.

yazarken şaka lan şakayı gördüm

• Turkiye'nin en gelismis yeridir. Ulasim 24 saat vardir. Gezikecek yer coktur. Parklari fuarlari alisverismerkezleri vs tam ogrencilerin yasamak istiyecegi yerlerdir. Ama insalrain %90 sicaklik bekleme adres bile sorma. Parayi cok severler dini uonleri baskin olsada esnaflarinin alayi para icin yemin eder. En son kizima besik alacaktim kule site nin yaninda bebek magazasi vardir arkadas besigin fiyayini biliuorum o sahisa kaca geldigini biliuorum ama agizlarinda bir yemin eksik olmuyor herseye yemin ediyorlar. Kisaca yasanacak en guzel yerlerden biri insallah iyileriyle karsilasirsin . Iyi insanda coktur. Ama en iyisi Konya Eregli dedir ☺☺☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUSCUM4283 -- 24 Temmuz 2015; 16:21:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Konya ülkemizin yüzölçümü en büyük ilidir.

Sıcakkanlı, hoşgörülü insanları, öğrenci dostu esnafı

yapma hocam inanırlar.

yazarken şaka lan şakayı gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.