Bildirim
Konya 50 mbit 200 AKN İnternet Devir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiber altyapım olsa kaçırmazdı çünkü 3 ay kalmış alacak arkadaş gerçekten şanslı yazlık internet gibi kullanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Fiber altyapım olsa kaçırmazdı çünkü 3 ay kalmış alacak arkadaş gerçekten şanslı yazlık internet gibi kullanır.
Aynen yazın kullanacaklar için güzel bir internet paketi 3 aylık yaptırdıgın zaman 50 gb akn li bu fiyata geliyor nerdeyse -
ah alt yapımız olsa -
hocam konya da uydunet var siz diye TTnet aldınız -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
hocam konya da uydunet var siz diye TTnet aldınız
Her taraf yani her binada uydunet yok benim bulunduğum yerde fiber altyapı vardı onun için TTNet aldım öğrenci kampanyasiydi 200 gb akn le güzel fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam TTNet taahhüt olmasa alırdım hocam sizi konya meram da mısınız ? -
Bosna da kaliyorum
hocam konya da fazla bir yer bilmiyorum konya ile afyon arası 3 saat TTNet taahhüt bitsin konya taşınmayı düşünüyorum uydunet icin -
Uyduneti araştırın altyapı sorunlu olursa sıkıntı çekerseniz çok memnun olanda var çok sıkıntı çeken de şans
evet öyle yapacak bir şey yok hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X