Şimdi Ara

Konya - Akşehir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz bir kac gunlugune konyaya gidecegim bir kac sorum var konyali arkadaslardan yardim brkliyorum.
    Konyaya gitmisken aksehire de gitmek oradaki guzellikleri de gormek istiyorum ama ulasim hakkinda internette malesef bir seyler bulamadim. Aksehir ile konya arasi ulasim nasil saglaniyor. Ben izmirden aksehire gecicem trenle bir aksam aksehirde konaklayacagim erteai gun tren cok erken saatte aksehirden konyaya giden. Aksam saatlerine de kalmak istemiyorum. Soyle 11 12 gibi giden otobuse ihtiyacim var 1 2 de olabilir ama hicbirisi var mi yok mu bilmiyorum.

Ikinci sorum konya da sehir ici otobusleri icin kart olayi var sanirim. Ama karti cikarmak icin ikametgah gerekiyormus yani ben cikaramayacagim. Peki tek kullanimlik bilet turunde bir seyler var mi? Mesela amasya da hrm kart var hemde tek kullanimlik biletler var

Diger sorum
    konya merkezdeki turistik yerler mevlana muzesi alaaddin tepesi merkezde zaten de semsi tebrizi turbesi
    sehitlik abidesi ince minare muzesi arkeoloji muzesi gibi yerler yurume mesafelerinde yerler mi. Yurumeyi seven birisiyimdir.

Kyoto parki ve konya bilim merkezi uzakta yerler sanirim buralara belediyeyle ulasim var mi

Semazen gosterileri sanirim cumartesi aksamlari oluyor internette oyle okumustum, dogru mudur?

Sille koyune ulasim nasil saglaniyor belediyeler gidiyor mu gidiyorsa hareket saat sıklıkları nasil

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisy_flz -- 28 Temmuz 2015; 0:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.