Bildirim
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi nde okuyan ya da mezun olan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yok mi bir şeyler karalayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara mezunlarına Torku'da iş garantisi verdiklerini açıklamışlardı. Fakat yalnızca ilk sene mezunları için geçerliydi sanırım. İş garantisi söylemi çok havada kalıyor hocam. Eğitimin kalitesi ve okulun Erasmus, Mevlana vb. imkanları ne derece gelişmiş ona bakmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınKutusu -- 3 Ağustos 2020; 23:44:2 > -
Şimdi baktım iş garantisi hala geçerliymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu okulda okuyorum, iş garantisi ilk 50k veya ilk 100k'da olup ilk birkaç terchini yazanlara veriliyordu. İşe başlarken başka yerlerden gelmiş çalışanlara kıyasla torpil olmasın diye normal maaşlarla işe başlanıyormuş galiba. Ancak mezuniyet derecesi de göz önünde tutulur diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nearıyorumki -- 5 Ağustos 2020; 19:47:36 > -
Hocam hangi bölümde okuyorsunuz?Ekonomi bölümü hakkında bilginiz var mı? -
Hocam mühendislik programlarında okuyorum, ne yazık ki okulun sitesinde gördüklerim harici bir bilgiye sahip değilim -
Elektrik Elektronik mühendisliğinin kalitesi nasıl ayrıca hangi mühendislik bölümünü okuyorsunuz ve okudğunuz bölümün kalitesi nasıl?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X