Şimdi Ara

KONYA ULAŞIM NASIL YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben küçük bir şehirden büyük bir şehire gidicem ve oldukça cahilim ulaşım konusunda bana yardım edecek birileri olursa çok sevinirim.tramvay kartla mı biniliyor? konyakartı nerden alabilirim? kartlı dolmuş ile kartsız dolmuş arasındaki fark nedir? otogardan inip ideal 21.şubeye gitmek için hangi dolmuşu kullanmam lazım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konya Ulaşım: Şehri Kolayca Keşfetme

Konya'yı ziyaret ediyorsanız veya şehirde yaşıyorsanız, çeşitli ulaşım seçeneklerini bilmek önemlidir. İşte Konya'da ulaşımın nasıl yapılacağına dair kapsamlı bir kılavuz:

Toplu Taşıma

• Otobüs: Konya'nın geniş otobüs ağı, şehri kolayca dolaşmanı sağlar. Otobüs durakları şehir genelinde yaygındır ve güzergahlar hakkında bilgiye Konya Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesinden erişilebilir.
    • Tramvay: Konya Tramvayı, şehrin ana bölgelerini birbirine bağlayan hızlı ve verimli bir ulaşım seçeneğidir. Tramvaylara Durak 1 ve Durak 2'den binebilir ve şehri keşfedebilirsin.
    • Hafif Raylı Sistem (RAY): RAY, Konya'nın merkezinden Selçuklu ilçesine uzanan bir hafif raylı sistemdir. Hızlı ve güvenilirdir, bu nedenle şehir merkezine kolayca ulaşmanızı sağlar.

Tramvaya Nasıl Binebilirsin?

1. Tramvay durağında yeşil "Tramvay Durağı" işaretlerini ara.
    2. Duraktaki bilet otomatından bir bilet satın al veya Konya Kart kullan.
    3. Biniş kartını okut ve tramvaya bin.
    4. İstediğin durakta inmek için "İnme İsteği" düğmesine bas.

Diğer Ulaşım Seçenekleri

• Taksi: Konya'da çok sayıda taksi mevcuttur ve bunları sokaktan veya taksi duraklarından çağırabilirsiniz.
    • Kiralık Araba: Konya'da araba kiralayabilir ve kendi hızında şehri keşfedebilirsin. Ancak, şehri yoğun saatlerde araçla dolaşmanın zor olabileceğini unutma.
    • Bisiklet: Konya, bisiklet sürmek için uygun bir şehirdir ve şehir genelinde bisiklet yolları bulabilirsiniz.

Konya'nın ulaşım sistemi, şehri rahatça ve verimli bir şekilde dolaşmanı sağlar. İster toplu taşıma araçlarını, ister taksileri veya diğer seçenekleri kullansın, Konya'da ulaşım kolay ve uygun fiyatlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trmvaya el kartla biniliyor. Belirli tramvay duraklarında el kart dolumu ve satışı yapılıyor. Otobüsle geleceksen otogarda inip otogar durağından tramvaya bin fırat caddesi durağında inip yürüyerek gidebilirsin ideal 21 e.

• Konyada elkart diye bir kart var onu alıyorsun çoğu yerde gişesi var içine para dolduruyorsun gişelerden sonra kartı basıp basıp tramvayla ulaşım yaparsın. Selçuk üniversitesinin oralardaysan ulaşımı tramvayla halledersin. Karataya falan gittiysen pek bilgim yok. Kartsız dolmuş fiyatını bilmiyorum ancak kartla kıyaslayınca ucuz oluyorsa onu kullanmanda fayda var. (Not: Konyada bir gün durdum sadece.)

• Kampüsten merkeze ulaşımı tramvay ile yap. Dolmuşlar çok dolu oluyor ve uzun sürüyor. Aynı zamanda tramvay daha ucuza geliyor.
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    kampüs dediğin selçuk üniversitesinin kampüsü mü tam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Middle Earth V

kampüs dediğin selçuk üniversitesinin kampüsü mü tam anlamadım
    Evet hocam, siz nereyi kazanmıştınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.