Şimdi Ara

Konya Yurt Durumları Genel Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuda Konya da okuyacaklar için yurt konusunda birbirimize yardimci olacağız. Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ideal yurtları çok kötü. 3+1 dairelerin her bir odasını bir konut yapmışlar lavabo tuvalet ve banyo en az 6 kişi ile ortak. Tek kisilik oda icinde geçerli. Ben Doğanay ı tercih ettim kötünün iyisi mantığıyla. Sizin görüşleriniz neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bölüm ne usta

• Hukuk
  • Ben de ikinci öğretim hukuğa gidecem yurtlarla ilgili bir belirsizlik var doğrusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçektende öyle. İyi bir erkek yurdu yok hep kız yurdu var. Seneye kıvılcımın erkek öğrenci yurdu açılacak ben orayı düşünüyorum. Kzı öğrenci yurdunu gördüm gerçekten hoş bir yer. Umarım erkek öğrenci yurdu da öyle olur.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kto karatay üni. en yakın yurt hangisi bide kyk yurdu var mı yakınlarında

• En mantıklı yurt Atatürk yurdu kampüs içindeki ancak torpiliniz olması lazım.
    Kyk'da kalmadım çok fazla bilgim yok.
    Ben Şengül yurdunda kaldım.Cemaat yurdu.Ancak bir şey yapmanız için zorlama yok.Tamamen size kalmış.
    Odalar 3 kişilik.Fiyat diğer yurtlara göre uygundur.Geçen yıl 2000-2500 tl civarıydı.
    İnternet var ancak siz yokmuş gibi düşünün çünkü herkes download yaptığı için sadece adı var.
    Odalar kışın yeterince hatta haddinden fazla sıcak olur.Isıtması ve sıcak su konusunda sıkıntı olmaz.
    Yeni yemek sistemi geldi.Akıllı kart alıp ona para yüklüyorsunuz.Yukarıda 7-8 çeşit yemek oluyor siz istedikleriniz alıyorsunuz.Aldığınız yemeklerin ücretini ödüyorsunuz.Geçen yıl yemekler baya güzeldi ve ucuzdu.5-6 tl'ye 4 çeşit yemek alabiliyordunuz.Ayrıca aşağıdaki kantinde yemek çıkarıyor.Ben çok tavsiye etmem ordaki yemekleri.
    Yurt anayola ve tranwaya uzak.10-15 dk yürüme mesafesi var.Biraz sapa bir yerde kalıyor.Bu yüzden çevresinde pek bir şey yok.Karşısında halı saha var sadece.Yurdun servisi var.Ücreti 1 tl idi geçen yıl.Ancak saatleri çok sık değil.Kaçırdığınız zaman okula gitmek için 15 dk tranwaya yürümeniz lazım.
    Çamaşır yıkama da ekstra ücretli.Ben hiç kullanmadım.Ücretini bilmiyorum ama yıkatmak için sabahtan vermeniz lazım o da çok sıkıntı oluyordu.
    Toplam 2.5 yıl kaldım.Hiç hırsızlık problemi yaşamadım.Sessiz sakin bir yurttur.Etütlerde rahatça ders çalışabilirsiniz.
    Sigara içen arkadaşların bahçeye çıkması lazım.Asansör 1 ile 7. katlar arası çalışıyor.Asansörün sürekli bozulduğunu da unutmayın.Üst katlarda kalırsanız baya bir merdiven inip çıkabilirsiniz.
    Daha iyi bir alternatif bulursanız onu tercih edin, bulamazsanız 1 yıl kalınabilir.Aklıma gelenler bu kadar sorularınız varsa cevaplayabilirim.Yurt hakkında, üni hakkında veya makine mühendisliği hakkında.
    Son olarak da moralinizi bozmak gibi olmasın ama tekrar fırsatım olsa Konya'da okumazdım.İlk yıl yüksek ortalama yapın iyi bir şehre ve üniversiteye geçmeye çalışın.En büyük pişmanlığım budur.

• diyanet in yurdu uzak mı selçuk a? ve nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.