Arkadaşlar Knight için oyun kolundan joy to key programı ile tuşlar atamaya calıştım oyun koluna bastığımda sürekli bir tuşa başılı tutacak şekilde onu hallettim not defterine girdiğimde oyun koluna bastığımda seri seri basıyor ama oyuna girdiğimde basmıyor sizce neden olabilir oyundaki sohbet bolumunede yazıyor ama oyun skillerine basmıyor yardımlarınız için teşekkürler.
senın aldıgın üründe sıkıntı var yada pc'nde Key log var oraya yazıyor arkadaşlar var kullanan onlarda olmadı böyle bir sorun başka ko yüklü bir pc de dene anlarsın sıkıntıyı
programı yönetici olarak açmayı dene belki sorun çözülür. çünkü aynı sorun ventrillodada oluyor masaüstünde çalısıyor oyuna girince çalısmıyor yönetici olarak çalıstırdıgında sorun ortadan kalkıyor denemende fayda var
bu oyun kolu olayı benim aklıma nasıl gelmemişti gayet mantıklı
Oyunu oynamama rağmen geçenlerde joy to key programını gördüm , denemek için kurup 6-7-8 tuşlarını ayarladım . Dediğiniz gibi not defterini açınca çatır çatır basıyor ama oyundayken sadece 1'ine basıyor , yani sadece ya 6 ya 7 yada 8 e basıyor . Bende oyundan çıkıp programı sildim , öğrenince pm atabilirseniz sevinirim .
Oyun verilerine hiç bir şekilde müdahale etmese bile, bu tür makro programlarının kullanımı G1 Forumlarında yapılan açıklamaya göre illegaldir. Kullanmanızı tavsiye etmem.
direksiyonunda mode tuşu varsa (kırmızı) onu yanıp sönen duruma getir bende de aynısı oluyordu böyle yapıyordum.
Çok iyi fikirmiş. Yapan arkadaşlar ayrıntılı açıklarsa harika olur.
Kardeşim ben yaptım şimdi çalışıyorda otomatik kendi yapmıyor dedigin gibi tuşa basman gerekiyor sen o kısmı nasıl hallettin
quote:
Orijinalden alıntı: burak9195
Kardeşim ben yaptım şimdi çalışıyorda otomatik kendi yapmıyor dedigin gibi tuşa basman gerekiyor sen o kısmı nasıl hallettin
1.si adamlar bunu 4 yıl önce konuşmuş. 2.si macro yazılımlar yasak kardeşim. Çoğu insan kullanıyor ve tespiti zor ama sonuçta yasak, bu forumda konuşulmaması lazım.
ben çalıştırıyorum joytokey ile ilgili sorunu olana yardımcı olabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme