ABD'nin Kansas eyaletinde üniversitede öğrenim gören Türk genci C.B., köpeğine bir ay boyunca işkence ve tecavüz etmekten suçlu bulundu.
Douglas County kentinde yargı önüne çıkarılan 21 yaşındaki C.B.'ye, 4873 dolar para cezası kesildi, ayrıca bir ay hapis cezasına çarptırıldı. Dahası, hayvana işkence ve tecavüzden suçlu bulunan genç, hapis cezasını çektikten sonra sınırdışı edilecek.
Kansas Üniversitesi'nde eğitim gören gencin kaldığı eve bakım için gelen ekip, evde kan izleri görünce durumu polise haber verdi. Polis olay yerinde yaptığı inceleme sonucu, köpek kanı olduğunu belirledi. Ancak C.B'nin kaldığı evin bahçesinde köpeğin cesedi bulununca, yapılan otopsi sunucunda C.B'nin yaptıkları da ortaya çıktı.
kaynak:HÜRRİYET
beter olsun şerefsiz.
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
beter olsun şerefsiz.
beter olsunda biz de rezil oluyoruz bunun gibi ............. ler yüzüden.
ulan hiç paran yoksa sırf türklüğün sanı için ben sana verirdim 500 dolar bea
allahım ya nerelere gidioruk iyi yapmışlar köpeklere bi tokat dahi vuramazlar keşke ülkemizdede bu kadar önem verilse evcil hayvanlara..
maşşallah ülkeye bak be,kan görüyorlar,bunun için polis geliyor polis üşenmeden o kanı alıyor,köpek kanı olduğunu tespit ediyor,sonra gene üşenmiyorlar bahçeye bakıyorlar ve köpeğin leşini buluyorlar sonra gene üşenmiyorlar ve ite otopsi yapıyorlar,sonra cezasını veriyorlar.
kıskandım valla kıskandım,burada bu ilgi insanlara yapılmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş
maşşallah ülkeye bak be,kan görüyorlar,bunun için polis geliyor polis üşenmeden o kanı alıyor,köpek kanı olduğunu tespit ediyor,sonra gene üşenmiyorlar bahçeye bakıyorlar ve köpeğin leşini buluyorlar sonra gene üşenmiyorlar ve ite otopsi yapıyorlar,sonra cezasını veriyorlar.
kıskandım valla kıskandım,burada bu ilgi insanlara yapılmıyor
ilk önce su mardindeki KALAŞNİKOF şovun hesabı verilsin sonra ite köpeğe sıra gelir
Köpek insanın en yakın dostu diye de bu yapılmazki kardeşim.
İdam etselerdi keşke.
Way ŞEREFSİZ
Ya Çok Sinir Oldum Bu Adama :@ :@
ulan bir de buraya gelip hava atardı millete ne kızlar götürdüm diye.
yuh ya,nasıl bir Türk bu böyle.
quote:
Orjinalden alıntı: turkishsforce
ulan hiç paran yoksa sırf türklüğün sanı için ben sana verirdim 500 dolar bea