Şimdi Ara

Köpeği aldık sayılır ama cesaretim kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar genelde kuş beslemiş biri olarak köpeği elime aldığımda kuştan çok farklı olduğunu anladım Cesaret filan gitti sorumluluk kaldırabilen biri değilim inşallah köpek de bizde mutlu oluruz. Cavalier King Charles yavrusu aldık 1300 liraya 500 lirada kabı, maması, ilacı, yatağı için verdik. 1600 liraya çalışan biri için ciddi bir para. 50 günlük olduğunu ve geriye 3-4 tane aşısı kaldığını söylediler. Köpeklerden pek anlamıyorum umarım sağlığında sorun yoktur elime aldığımda karnını şişirip indiriyordu.-diyaframdan dolayı galiba-.

• Çok üzücü gerçekten o paraya gerçekten barınaktan alsaydınız, kırma olunca size göre bir sorun mu oluşturuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    İlk defa bir köpeğim olucak araştırabildiğim kadar araştırdım fakat buradan buldum en son neredeyse aynı fiyatlar. Kırma ne demek bilmiyorum
  • Cins olması yerine barınaktan bedavaya alabilirdiniz.

Neyse hocam sağlık olsun kaporayı ödedik artık değer mi bilmem ama köpeği teslim aldığım zaman görücem.
  • Cesaretin kırılmasın, ödediğin paraya da acıma. Almışsın kardeşim aldık, "niye böyle yaptın", "niye şöyle yaptın" lafları boş bu saatten sonra. Ben de ilk aldığımda yanımda uyuyordu geceleri ağlayarak uyanıyor, havlıyordu o kadar hevesle istekle almama rağmen "sanırım bakamıyacağın" dediğim çok oldu ama yaşayarak öğrendiğim bir şey varsa, ilk bir yıl zordur. Bebeklik tüyü döker, hastalanır, mama beğenmez arada kokar ama 1 yıldan sonra artık sorunlar çözülür düzenli bakım yapıyorsan ve ev ortamında yaşıyorsa koku felan kalmaz ki aldığın cins küçük bir köpek tüyde de sorun yaşayacağını sanmıyorum. Kıssadan hisse, dostum seni çok iyi anlıyorum ama biraz katlanırsan seni çok mutlu edeceğine eminim. Kafanda soru işareti varsa kesinlikle hiç çekinmeden bana pm at dostum.
  • Darknuit kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun hocam diger konularimada cevp vermissiniz, pazartesi gunu gelecek simdilik bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafı bile olmaz kardeşim, inşallah sağlıklı, sorunsuz bir şekilde gelir.
  • Hocam 1 yıl olmuş. Nasıl geçti bu 1 yıl? Ben de köpek sahibi olmayı düşünüyorum, bir canlının sorumluluğu bazı noktalarda beni korkutuyor. Sizden bilgi almak istiyorum

• farekapanı kullanıcısına yanıt
    Hocam çok büyük emek gerektiriyor ben yapı olarak tembel bir insanım, hayvanı çok az dışarı çıkartıp, az ilgileniyorum ailem ilgileniyor daha çok. Dışarı çıkarmazsanız tuvaletini eve yapıyor ve bunları silmek zorundasınız. Onun dışında benim aldığım ırk küçük bir ırk olduğundan bebek gibi görüyorum onu hiç arkadaş gibi değil :D İlk zamanlarda 1-2 ay civarı gece hep kalktım kaldığı odanın kapısını tırmaladığından uyutup yattım. Tek başına kalmaya alıştıramadım benimkini bırakıp bir yere gidersen şikayet gelir havlamayan(az) bir ırk olmasına rağmen benim ki çok havlıyor (king charles). Yani yapı olarak tembel değilseniz alışabileceğiniz bir şey, köpeğinizi çok güzel eğitebilirsiniz. Benim gibi asosyal ve tembelseniz hiç bulaşmayın pişman olursunuz. Onun dışında ailenizi ve sizi güler yüzlü olduğunuz günler bekliyor tabi ki. Aylık periyotlarla veterinerinizde sizi bekliyor olacak ^^

• Sansi Salvo kullanıcısına yanıt
    Asosyallik yok ama biraz tembellik bende de var. Ama ben köpeğimle birlikte bu olayı aşmayı istiyorum :) Teşekkürler bilgiler için

• İNŞALLAH İKİNİZDE MUTLU OLURSUNUZ.
  • bir de neden pet shoptan aldın . barınak dururken. Barınak'tan alsan da ilaçlarını yaptırsan olmaz mı?
  • nesine3121 N kullanıcısına yanıt
    Hocam olur mu, arkadaşların hepsi birer lord hepsi birer asilzade köpeklerininde soyağacı olmak zorunda bu yüzden. Ne diyeyim paranız bol ki saçıyorsunuz keşke bu paraları kırma köpeklere harcasanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Hocam olur mu, arkadaşların hepsi birer lord hepsi birer asilzade köpeklerininde soyağacı olmak zorunda bu yüzden. Ne diyeyim paranız bol ki saçıyorsunuz keşke bu paraları kırma köpeklere harcasanız.

evet hocam soyagaçları güzel olmak zorunda Rothschild ailesi gibi olacaklar.
    Apartmanda yaşamaya uygun bir tür olarak bunu buldum. İnsan aynı evde yaşayabileceği canlıyı seçebilme hakkına sahiptir bence kimse karışamaz. Köpeği bir çiftlikten aldım barınakta bulanabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

Apartmanda yaşamaya uygun bir tür olarak bunu buldum. İnsan aynı evde yaşayabileceği canlıyı seçebilme hakkına sahiptir bence kimse karışamaz. Köpeği bir çiftlikten aldım barınakta bulanabileceğini sanmıyorum.

İstanbul'da mı yaşıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.