< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beratkyk123 -- 10 Ocak 2025; 21:29:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
h
-
-
Sen değil annen haksız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam anneniz sizi piskolojikman ezmiş hakkınızı sadece biraz sert savunmuşsunuz o kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya kadın karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı sahurdayken ağlamamak için kendimi zor tuttum dediğimden bi anlam çıkarınca bildiğiniz kadını annelikten çıkaran bi cümle kullandım. Gece yatağa girer girmez ağladım bende çok pişman oldum. Nasıl gönlünü alacağım konusunda da hiçbir fikrim yok...
Sevdiği bir şey al sonra elini öp. Arada olur öyle şeyler.
-
Olmadı anneler gününü bekleyeceğim
Saçını kes diyorsa yakışmıyordur kendince ama sana gayet güzel geliyordur bunu fazla sürdüremezsin ya süre vereceksin yada keseceksin sana yakışan birşeyi kadın neden uzatsın , Kes git karşısına anca kabul eder:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya annem hariç herkes beğendi hani birkaç kişi daha kes olmamış dese kestiririm de kafayı taktı kadın bana hatta çoğu kişi eski saçından kat kat güzel olmuş yakışmış böyle kal falan dediler annem galiba şuan ki modanın saçına tam ayak uyduramadı ondan kaynaklı bir sebep olsa gerek
Dayına amcana sorsan yakışmadı der belkide, arkadaş çevren can canlıysa şekil olan herşeyi beğenirler buda ailenle seni ters düşürür bazen .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle oldu sanırım akrabalarımla muhattap değilim zaten babam yakıştı demişti annem de 2 haftadır takmıştı neyse o da kabullenir bence bu olay ardından affederse tabi
Kardeşim, annen duygularını sömüren bir anne malesef. Bu gerçekliğin bir an önce farkına varman lazım. Annenden nefret etme sakın ama.
Söylediklerinde hiçbir şey yok. Uyku haliyle söylenebilir şeyler. Annen sana bir tür trip atıyor. Naz yapıyor. Sen de onun kurduğu oyuna gönüllü olarak malzeme taşıyorsun. Annen sen onun dediklerini yap istiyor. Saçların kısa olsaydı uzat diye baskı yapardı. Sen saç ketirmeyi reddedince küsmüş numarası yapıyor, ağlıyor vs. Ama orada asıl istediği senin ona kendini affettirmeye çalıştığındaki yalvarma süreci.
Annen seni manipüle ediyor izlenimi edindim ben.
Annene nefret duymadan ebeveyn manipülasyonu isimli kavramı google üzerinden araştır lütfen.
Bunun ne kadar erken farkına varırsan senin için o kadar iyi olur. Çünkü annenin sana karşı kullandığı sevgi dili, manipülasyon yöntemleri; yakın ve orta vadedeki gelecekte olası ilişkilerini çok büyük oranda etkileyecek.
Eğer ebeveyn manipülasyonu konusunda büyük bir farkındalık yaşamazsan kız arkadaşın, eşin annen gibi birisi olacak.
Dikkat et. Kal sağlıcakla..
Not: Unutma; 'EBEVEYN MANİPÜLASYONU' kavramını araştıracaksın (google'a yazıp aratarak bilgi toplayabilirsin).
-
Tamam hemen şimdi araştıracağım teşekkür ederim değerli yorumunuz için sağlıcakla kalın sizde.
Rica ederim. Gönlün rahat olsun, kötü bir şey yapmamışsın. Annelerimizin çoğu böyle :)
:)
olmadısı yok bence bekleme.direkt al hediye elini öp hocam. Anadan ötesi varmı dünyada
-
anne » herkes. tabi durumu tersine çeviren analar mevcut. ama en önemlisi sen » herkes.
beğeniyorsan annene laf düşmez bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen değil annen haksız
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X