Şimdi Ara

Köpeğim gençlik hastası yardimci olabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese iyi gunler diliyorum.

Benim Şoşa adında 2 buçuk aylık bir kızım var. Bulduğumda 2 aydan daha küçüktü. 3 haftadır benimle birlikte. İlk bulduğumda çok hareketli, yerinde duramayan bir köpekti. Sonra bir hastalığa yakalandı. Adı gençlik hastalığı. Veterinere götürdüm. 350 lira muayene ücreti istedi. O kadar para bulamadım. 50 TL bulabildim ve Veteriner e bunu söyledim. Günü kurtarmak için serum takıldı. Bugün tedavisine devam edilmesi gerekiyor. Lakin benim 50 TL nin üzerini tamamlayacak durumum yok ve bugün de tedavisine devam edebilmek için paraya ihtiyacım var. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilecek, fikir verebilecek herkese açığım.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun.Köpeğinizi aldığınız gibi veterinere götürmeliydiniz.

2 ay önce barınaktan 3 aylık bir belçika malinoisi aldım.Veteriner ile konuşup 3 gün sonrasına randevu aldım.2. gün köpeğim parvo hastalığına yakalandı.Günlerce serum,aşı ne gerekiyorsa yaptık fakat kurtaramadık.

Uzun lafın kısası şu an köpeğinize ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama bir köpek sahiplendiğinizde en kısa zamanda gidip tüm aşılarını yaptırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.