arkadaşlar köpeğin cinsi havana diye bir cinsmiş süs köpeği yolda bulduk ama baktıkki herşeyi anlıyo git gel otur pati ver yat yanıma yat diye felan herşeyi anlıyo egitimli yani kayıp ilanı falan görmedik açıkcası bizde pek üstelemedik herneyse benim sorum şu hiçbir köpek mamasını yemiyor agzıyla tabağı itiriyo agzına dahi sürmedi yemek konusunda çok seçiçi neden yemediğini bilmiyorum bir kaç fotosunuda paylaşacağım
quote:
Orijinalden alıntı: dalek çocuk
arkadaşlar köpeğin cinsi havana diye bir cinsmiş süs köpeği yolda bulduk ama baktıkki herşeyi anlıyo git gel otur pati ver yat yanıma yat diye felan herşeyi anlıyo egitimli yani kayıp ilanı falan görmedik açıkcası bizde pek üstelemedik herneyse benim sorum şu hiçbir köpek mamasını yemiyor agzıyla tabağı itiriyo agzına dahi sürmedi yemek konusunda çok seçiçi neden yemediğini bilmiyorum bir kaç fotosunuda paylaşacağım
fotografları ben göremiyorum atamadım heralde .s .s
Tedirgin yada korkuyor. Mamasını kendisini rahat hissettiği yere koy. Bazı köpekler seçici olur bu ara da ama illa yiyecektir. Mama olarak ne veriyprsun bilmiyorum ama sosis vb tarzı şeylerle dene birde elinde vererek sana güvenmesini sağlarsın. Ayrıca sahibi arıyor olabilir siz haber verin yine. aksi taktirde hırsızlığa girer yaptıpınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme