Şimdi Ara

Köpek alacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köpek almayı düşünüyorum.Nereden almalıyım ? Kimisi barınaktan alırsan olmaz sana alışamaz diyorlar , kimisi de pet shop'tan alma masraf diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası.Sizin düşünceleriniz nelerdir ?

Seviyeyi aşmadıkça herkes eleştirebilir.

• barınaktan alınan köpek alışmaz mıymışmış ?Saçmalık..Tam aksine barınaktan alınan köpek daha sadık ve bağlı olur.

yada binlerce liraya petshoplara çarpılabilirsin.
  • Hocam İnternette sahiplendirme adı altında köpeğe bakamayan insanların bakabilenlere vermesi gibi bisey temelli senin oluyor nette dolasırsan bulabilirsin yavru veya büyük, Olmadı biraz daha bekle çevre edin hamile köpeği olan veya yavruları olan biri felan bul Ondan yavru almaya bak.

Sahibinden.com'a bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 29 Mayıs 2013; 19:56:48 >
  • Arkadaşlar dün pet shop'a gittim , bi köpeğe 550 TL verilir mi yahu ? Barınağa gittim cins cins tatlı tatlı köpekler var.En iyi barınak kardeşim kim ne derse desin
  • arkadaşım ben barınaktan 3 aylık rotweiler sahiplendim şuan çok memnunun kesinlikle barınaktan almalısın barınaklardaki köpekler çok sadık oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

arkadaşım ben barınaktan 3 aylık rotweiler sahiplendim şuan çok memnunun kesinlikle barınaktan almalısın barınaklardaki köpekler çok sadık oluyor

Barınaktan alınan köpek sadık olur diye bişey yok her köpek sevgi gördüğü taktirde sahibine sadık olur barınaktan köpek almanız oradaki bir canlının kurtulmasına vesile olacağınız için elbette hayırlı bir şey fakat ben safkan cins köpek besleyeceğim diyorsanız barınaktan aradığınız nitelikte köpek bulamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kedi alamyı düşünüyorum!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.