Şimdi Ara

Köpek Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar köpeğin sarı canı ne işe yarıyor?Biterse ne olur o sarı can?Bittimi ne basmalıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllTw0 -- 25 Kasım 2007; 23:25:37 >

• merhaba sarı renkli olan kurtun acıkması demektir. Açlıktanda ölüyo dikkat et
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8169424/tm.htm
    Arama Yapmadan Konu Açmayalım Lütfen
    2. Konu Yanlış Yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

http://forum.donanimhaber.com/m_8169424/tm.htm
    Arama Yapmadan Konu Açmayalım Lütfen
    2. Konu Yanlış Yerde

Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.Orayı okudunuzmu?Köpeğin sarı canı hakkında bir bilgi vermiyor sadece o potun nerde satıldığı yazıyor.
    O konuyu zaten okumuştum.
  • sarı canı köpeğin açlık durumunu gösterir it lvl atlamasına yakınken bu baya bi azalır hemen bi pot alıon bunu arttıran basıon oda sarıyı arttırıo ama telaş yok ben lvl atlatırım o azalana kadar dersen bilmem
  • ölüyo sarı şey bitince açligini gosteriyo hayvanın atçıdan alabilirsin sarı bişe zaten ordada
  • sarı pot alacağına ölsün kurt dirilt daha iyi. Çünkü atçıdan alacağın o sarı pot kuş kadar dolduruyo ve 2k. Ayrıca o potun 1 tanesi 10 veya 20 dolduruyor. Halbuki köpeği diriltmenin bedeli 50k ve dirilince o sarı şey full oluyor. Zaten o sarı şeyin full hali 9999

köpek ölür 50kya diriltirsiniz. Tüm bar dolar(9999)
    köpek acıkınca 25x2=50k dan 25 tane pot alırsınız. Kuş kadar sarı yer dolar(250-500)

birçok insana sarı pot alır köpeği açlıktan kurtarmak için. Fakat köpeğin ölmesini beklemek daha karlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 26 Kasım 2007; 17:28:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Puro hakkında bir soru?
    12 yıl önce açıldı
    Passat Hakkında Birkaç Soru
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bide uzuun uzuuun yazmışsın kardeşim it ölüncede exp gidiyor öle daha fazla masraf yaparsın
  • arama yapman lazımdı

yazıyohttp://forum.donanimhaber.com/m_8169424/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmsltn123

arama yapman lazımdı

yazıyohttp://forum.donanimhaber.com/m_8169424/tm.htm

Ya ben ne dedim hiç okudunmu?
    2. ye diyorum o yazdığın konuda sarı can hakkıda birşey yazmıyor.Neye yaradağından,eksikliğinde ne olacağından bahsetmiyor.
  • Hayır o Sarı Pot Köpeğin Açlıgını %10 Dolduruyor Yani %100'ü 20 k ya Geliyor 30 k Kar İlk Aşamada Giden Expler Bir Kar
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

sarı pot alacağına ölsün kurt dirilt daha iyi. Çünkü atçıdan alacağın o sarı pot kuş kadar dolduruyo ve 2k. Ayrıca o potun 1 tanesi 10 veya 20 dolduruyor. Halbuki köpeği diriltmenin bedeli 50k ve dirilince o sarı şey full oluyor. Zaten o sarı şeyin full hali 9999

köpek acıkınca 25x2=50k dan 25 tane pot alırsınız. Kuş kadar sarı yer dolar(250-500)

birçok insana sarı pot alır köpeği açlıktan kurtarmak için. Fakat köpeğin ölmesini beklemek daha karlıdır

haklısın aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EmperoR_

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

sarı pot alacağına ölsün kurt dirilt daha iyi. Çünkü atçıdan alacağın o sarı pot kuş kadar dolduruyo ve 2k. Ayrıca o potun 1 tanesi 10 veya 20 dolduruyor. Halbuki köpeği diriltmenin bedeli 50k ve dirilince o sarı şey full oluyor. Zaten o sarı şeyin full hali 9999

haklısın aslında

İkinizde yanlış konuşuyonuz Köpek ölünce o sarı şey %30 oranında doluyor yani ölünce köpeğin maması %30un altındaysa dirilttikten sora %30 olarak uyanıyor
    Birde köpek ölünce 2 exp kaybeder bence besle daha ii ben tam lvl atlamasına göre ayarlıyom köpek lvl atlayınca maması %100 oluyor o yüsden 10 tane alırsın %30 basarsın yani 3 tane lvl atlarken azalsın hiç takma

• O sarı şey köpeğim maması Bitince köpek Mort
  • @se[R]pentine kardeş doğru sölüosunda ilk başta insanların kafasını karıştıranbilir bilmem genede
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

O sarı şey köpeğim maması Bitince köpek Mort

süpersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

O sarı şey köpeğim maması Bitince köpek Mort

aynen mortingen şıtrayzen oluyor yavrucağız
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Anladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.