Şimdi Ara

Köpek Irkı Seçimi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun bir süredir apartmanda beslemek üzere erkek köpek almak istiyorum. Birkaç gün öncesine dek Dogo Argentino beslemekte kararlıydım fakat son birkaç günde biraz aklım karıştı. Besleyecek olduğum köpeğin biraz sert görünüş ve mizaca sahip olmasını istiyorum. Bu yüzden Golden, Labrador gibi bir ırk istemiyorum. Molosser tabir edilen köpekler daha çekici geliyor. Aklımdaki ırklar şunlar:
    1- Dogo Argentino
    2- Cane Corso
    3- Doberman Pinscher
    4- Presa Canario
    5- Rednose Pitbull Terrier
    Dogo Argentino şu an için hâlâ birinci seçimim fakat bilgi almak istedim. Pitbull'a pek sıcak bakmıyorum ama yine de seçeneklerden çıkaramadım. Bu ırklara sahip arkadaşlar köpeklerinde gözlemledikleri artı ve eksi yönlerini yazarlarsa sevinirim. Özel olarak belirtmek istediğim kriterler şunlar; havlama (gürültü), oyunculuk, diğer insan ve hayvanlarla iyi geçinme. Daha önce evde köpek beslemediğim için zorlanacağımın farkındayım yapabileceğime inancım tam
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

• TheSelek T kullanıcısına yanıt
    Aklınızdaki köpeklerin hiçbiri apartmanda beslenebilecek türler değil.Pitbullu ayarırsak diğer tüm türler hem iri hem de enerji ihtiyacı fazla olan köpekler.Diğer istediğiniz özellikler zaten bu türlerle örtüşmüyor.İstediğiniz türleri tanımıyorsunuz sanırım.Daha önce doberman ve presa canario şimdi de 1 çift dogo arjentino besliyorum.Hiçbiri sizin isteklerinizi karşılayacak türler değil.İstediğiniz türlerden sadece pitbull evde beslenebilir diğerlerini evde beslemek hem köpeğe hem kendine eziyet olacaktır.Ayrıca bu tip sert ırkları apartmanda istemeyen komşuların olacaktır çok sorun yaşarsınız.
  • Dogo Argentino dan vazgeçme bende ondan alacağım tam bize göre bir köpek bende bu tarz köpeklere hastayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastielTM -- 4 Ekim 2013; 17:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Aklınızdaki köpeklerin hiçbiri apartmanda beslenebilecek türler değil.Pitbullu ayarırsak diğer tüm türler hem iri hem de enerji ihtiyacı fazla olan köpekler.Diğer istediğiniz özellikler zaten bu türlerle örtüşmüyor.İstediğiniz türleri tanımıyorsunuz sanırım.Daha önce doberman ve presa canario şimdi de 1 çift dogo arjentino besliyorum.Hiçbiri sizin isteklerinizi karşılayacak türler değil.İstediğiniz türlerden sadece pitbull evde beslenebilir diğerlerini evde beslemek hem köpeğe hem kendine eziyet olacaktır.Ayrıca bu tip sert ırkları apartmanda istemeyen komşuların olacaktır çok sorun yaşarsınız.

Kesinlikle katılıyorum.

Günlük enerjilerini attırabilirseniz bir nebze.
  •  Köpek Irkı Seçimi Hakkında

saydığınız ırkların hangisini alırsanız alın, almadan evvel iyi bir çevre araştırması yapın ve gerçekten emin olmadan almayın. 2 gün sonra vedalaşmak zorunda kalmanız çok yüksek ihtimal.

ayrıca english bulldog düşünmez misiniz ?
  • Biraz gec kalmis olsam da cevap vereyim. Şimdi bi dogom bi rednose pitbullum bi de kangal melezim var. 3unu de bahcede besliyorum. Soylediginiz gibi evde zormuş. Ama ustesinden geldim. Dogoyu 17 ay evde besledim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bunları nereden almıştınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dogoyu kocaeliden almıştım. Pitbullu arkadasim verdi. Kangal melezini de babam bulmus. Eger ırk standardına uygun kopek arıyorsanız secere kayitli yavrular almanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tşk ederim. bende öyle düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.