Şimdi Ara

köpek korkusu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir çok insan gibi ben de köpekten acayip korkmaktayım görürü görmez rengim değişiyor havlamasa bile. eve giderken çıkıyor bazen kalbim küt küt atıyor saçlarım diken diken oluyor. bir korunma yolu yok mu ya nolur çok vahim durumdayım

• psikoloğa gidip bu korkunu yenebilirsin gerçi korkacak pek bişeyde yok sen onlara karışmassan onlarda sana karışmıyo arada istisnalar çıkabilir tabi bana çok çıktı
  • wallahi arkadaşlar çok sakat ya eve zor girdim ya
    köpek düdüğü felan var nerelerden bulabilirim
  • veterinerlerde veya pet shoplarda bulabilirsin.. ama benim bildiğim o düdük eğitimli köpekler için sokak köpeklerinde ters tepebilirde
  • benim bir arkadaş vardı o da çok korkardı.korkusunu yavru köpekleri seve seve yendi.
  • bende acayip korkuyorum.geçen hafta saat 12 gibi arkadaşlar gek koşalım dediler.bizim burda koşu parkı var.tamam dedim.10 köpek havlayarak geldi yanımıza.anlayın benim halimi ömrümden 10 yıl gitti.zaten 3 kişi olmasaydık kesin saldırcaklardı.neyse ev çok yakındı yavaş yavaş eve doğru yürüdük.köpekler evin oraya varınca bıraktılar peşimizi.şimdi belediyelere şunu soruyom neden sokaklarda başı boş köpekler var
  • beni 3 kere kopek isirdi ama ben hala seviom onlari ben seviom onlar isirio ben seviom onlar isirio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpekte ki hastalık nedir ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımın 18 senesini köpeklerle iç içe geçirdim en kaba köpeği bile severdim insanlar şaşardı ama o günden sonra kendinen bezmiş sokak köpeklerinden bile korkmaya başladım.. gece saat 11 tek başıma giderken 4 tane hayvanı yaratık yolumu kesti ben kelime-i şahadet getirmeye başladım saldırmadılar ama 4 ünde karşıma oturdu ayağımı kımıldatmamla onlarda ayağa kalkıp havlıyorlardı 45-50dk o şekilde kaldım yoldan en sonunda bi araba geçtide durdurup arabaya bindim..
  • tek sorunun köpekler olsun kardeşim :)
  • yok arkadaşlar valla hayatıma engel oluyo ciddi olanlar yazsın we yardım istiyom
  • bi yardımcı olacak yok mu
  • Daha once hicbir yerde gormedigim duymadim bir elektronik alet vardi eski calistigim sirkette cikardigi bir ses dalgasini insan kulagi duyamiyor ama kopekleri cildirtiyor nasil kactigni bilemiyor hayvan gerci biz sus kopeginde denedik ama kopek kopektir.
    adi ne nerden bulurum diye sorarsan bilemem hatirlamam imkansiz zaten oynadigimiz cihaz numune getirilip unutulmus bir cihazdi
  • köpeklerden korkanlar için bir kaç öneri, hayvanın gözlerine bakmayın, dişlerinizi göstermeyin ve ellerinizi sallamayın.

olay zaten psikolojik, kendi kendinizi tedavi edebilirsiniz,, yavruları sevin vs işte yapın bişeyler.
  • ya bende aynı durumdayım ama artık eskisi gibi olmamaya özen gösteriyorum malum erkeklik var ya serde.
    ya 7 yaşındaki veletler köpeğin boynuna sarılıyo köyde ben o köpeği yolda görecem diye korkuyom bide lafta köy çocuğuyuz haaa. berbat bi durum ama inşallah yenecem bu korkuyu azimliyim yani
  • arkadaşlar bunu buldum hepsi burda dan alışveriş te sorun yaşanmaz heralde parası önemli diil walla

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=356977&productid=spordz08
  • gerçekten benim için çok önemli yane tüm toplumsal hayatımı mahvetti ya
  • kendini bir kere köpeğe ısırttır, hiç bir korkun kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: scn

arkadaşlar bunu buldum hepsi burda dan alışveriş te sorun yaşanmaz heralde parası önemli diil walla

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=356977&productid=spordz08

bu aletin bir işe yarayacağını pek sanmam
    para tuzağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

kendini bir kere köpeğe ısırttır, hiç bir korkun kalmaz

lütfen dalga geçmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: flat

quote:

Orjinalden alıntı: scn

arkadaşlar bunu buldum hepsi burda dan alışveriş te sorun yaşanmaz heralde parası önemli diil walla

bu aletin bir işe yarayacağını pek sanmam
    para tuzağı

ya yorumlar da işe yarar diyorlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.