Şimdi Ara

Köpek Kulübesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuz yollu pratik köpek kulübesi nasıl yapabiliriz lütfen yardım.
    Sağlam hangi ağactan olmalı. kesimini marangozdamı yaptırmalıyız. Ağacını nerden buluruz. Yaylaya soguk iklime uygun bir kulübe lazım.

• Yaklaşık 6 yıldır rot bakıyorum dağ evinde beslemekteyim.Doğru olanı yapıyorsun , herhangi bi yerde köpek kulubesi almaya kalkışsan 400 -500lira cekiyorlar benimki kadar buyuk bi köpeğin varsa tabi.sana önerim benimde yaptığım gibi yaylada falan bakmayı düşünüyorsan illaki oralarda yerli , köylü halkta marangoz olan birileri vardır bi git sorustur derim o sana lazım olan malzemeyi söyleyecektir.İllaki herkesin eli iş tutat ama malzemeyi mahvetme bence işi ustasına bırak.Ben çam almıştım yanlış hatırlmıyorsam ve yaklasık 200 tl lik bi ödeme yaptım ve marangoz tanıdık olduğundan onada 50 lira vermiştim.Devasa mükemmel bi kulube yaptı 3 kişi zor taşımıstık , dışarıdan almaya kalksam 700 800 e bulamam inanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğada en doğru malzeme yakınındakı malzemedir.Çevrede hangi ağaç yetişiyorsa o ağaçtan yaptır kulubeyi.Üzerini ve yanlarını kışa doğru oranın topragı ile sıva en iyisi olacaktır.

dostun sıcacık yasar orda.Ekstradan içine normal bir eski tip ampul koyarsan fırın gibi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda köpek bakmak!!!
    16 yıl önce açıldı
    Gece boyu havlayan köpek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.