Şimdi Ara

Köpek Tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibini iyi koruyacak piskopat tekme yediği zaman filan kaçmayacak aynı zamanda sevimli bir bahçede bakılacak fakat çok büyük olmayan küçük bir köpek almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

not:köpek harbiden küçük olmalı ama piskopat olması şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baroo 35 -- 29 Ağustos 2006; 22:22:49 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 29 Ağustos 2006; 22:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: get a life

edit
    heidi'nin jozefi :)) tekme atınca kaçmıyodu o,kalkmıyodu bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

heidi'nin jozefi :)) tekme atınca kaçmıyodu o,kalkmıyodu bile :)

Alıntıları Göster
    bullterrier
     Köpek Tavsiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

bullterrier
     Köpek Tavsiye...

Alıntıları Göster
    bırak küçük köpeği yaaa. hem hızlı gitsin hem az yaksın al bi rotweiler veya ne biliim alman kurdu, tiger boxer fln. bak keyfine. biraz iriceler ama iyi korurlar

tiger boxer
     Köpek Tavsiye...

rotweiler
     Köpek Tavsiye...

alman kurdu
     Köpek Tavsiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PotansiyeLi$siZ -- 29 Ağustos 2006; 22:37:14 >

• quote:

bullterrier
     Köpek Tavsiye...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

bullterrier
     Köpek Tavsiye...

abi ben biliyorum bu köpeği çok piskopat bişey ama tekmeyi yiyince kaçmaz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Baroo 35

quote:

bullterrier
     Köpek Tavsiye...

abi ben biliyorum bu köpeği çok piskopat bişey ama tekmeyi yiyince kaçmaz dimi

Alıntıları Göster
    bunlar dehşet bişi ölümüne tutuyolar hele bi de bi köpekle kapışsın mesela köpeğin altından hızlıca geçerken takım taklavatı ısırıp geçiyo. tabi rakip pert filmlerde fln oynarlardı tek gözü yamalı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 29 Ağustos 2006; 22:44:18 >

• quote:

bunlar dehşet bişi ölümüne tutuyolar hele bi de bi köpekle kapışsın mesela köpeğin altından hızlıca geçerken takım taklavatı ısırıp geçiyo. tabi rakip pert filmlerde fln oynarlardı tek gözü yamalı gibi

Alıntıları Göster
    bullterrier iyi köpek bende bu köpekten almayı düşünüyorum bende arkadaş gibi karar aşamasındayım bari burdan tavsiyelerinizi takip edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 29 Ağustos 2006; 22:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRoS_35

bullterrier iyi köpek bende bu köpekten almayı düşünüyorum bende arkadaş gibi karar aşamasındayım bari burdan tavsiyelerinizi takip edeyim

Alıntıları Göster
    Siparişiniz 30 dk içinde kapınıza teslim edilecektir. Lütfen ödemeyi nakit olarak yapınız

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

Siparişiniz 30 dk içinde kapınıza teslim edilecektir. Lütfen ödemeyi nakit olarak yapınız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: judith

biraz acele olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 29 Ağustos 2006; 23:02:28 >

• quote:

Alıntıları Göster
    bunun bi cinsi daha var fakat 2. ve 3. resimdekiler daha cool duruyorlar
     Köpek Tavsiye...

http://www.dogsaver.org/cabarrushumane/Bella-bullterrier.JPG
    http://blogol.hu/pikz/miisez/Pit-Bullterrier.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 29 Ağustos 2006; 23:05:06 >

• quote:

Alıntıları Göster
    abi bu bullterrier lar ne kadar FİYAT OLARAK
  • quote:

Köpek Tavsiye...

Alıntıları Göster
    quote:

Köpek Tavsiye...

3. resimdeki çok süpre bişey yaa ne kadardır fiyatı yada cinsi ne bilen varmı?

• quote:

Alıntıları Göster
    2 aylıklarını fln 300 350 ye satıyorlar 6 aylık gördüm 550 istiyor 700 e kdr var.
  • quote:

2 aylıklarını fln 300 350 ye satıyorlar 6 aylık gördüm 550 istiyor 700 e kdr var.

Alıntıları Göster
    quote:

abi bunlar çok büyüyorlarmı

böyle ufak kalmıyorlarmı bunlar

• quote:

quote:

abi bunlar çok büyüyorlarmı

böyle ufak kalmıyorlarmı bunlar

Alıntıları Göster
    cinsi zaten böyle ufak kalıyorlar 40 cm fln yüksekliği max.
    ayrıntılı bilgi içinhttp://www.evcilkopekler.com/kopek-irklari/minyatur-bull-terrier bakabilirsin. hatta googla yaz birsürü şey çıkar fiyat boy kilo ne istersen ulaşabilrsin
    zaten köpeğin orjinal işlevi minyatür bull için fare avı ve köpek dövüşleri dayanıksız bi köpeği yarışmaya almazlar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 29 Ağustos 2006; 23:16:47 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim de 3 köpeğim var. Biri kangal, Biri Av, Biri de melez köpek.

Sana şöyle söyleyeyim; Köpeğin yırtıcı (yani fazla korkmayan) olması köpeğin sadece cinsine bağlı değil, Köpeğin yetişmiş olduğu ortama ve nasıl yetiştiğine bakar . Sana benim köpeklerden ve yaptığım gözlemlerden bahsedeyim;

Kangal köpeğimiz ilk köpekti. Kulakları kesilip ona yedirilmiş. Alındığı ilk gün herkese saldırıyordu, Neyseki zinciri vardı , Babamın serçe parmağını kanattı, Abimin ise Karnını hafif ısırdı, Bileğinin az üst tarafına dişini kalıcı bir yara bırakacak şekilde geçirdi. Köpek zamanında çok işkence görmüştü sahibinin anlattığına göre. Çok güreştirmişler falan...

2. Köpeğimiz melez olan köpek. Onu satın almamıştık, Az aşağıdaki komşumuz bize daha 2-3 haftalık iken verdi. 2 hafta boyunca kömürlükte kaldı, kış olduğu için. Kömürlük oldukça karanlıktı. Arasıra köpeğe ekmek vermek için kömürlüğe inerdik, başka zamanlar ne insan görürdü ne de başka bir canlı. 2 hafta sonunda dışarı çıkarttık. Köpek, kendisiyle alay eden birinin burnunu ısırdı , bahçe kapılarından da atlamayı öğrendi.

Son köpeğimiz de siyah, kısa boylu av köpeği. Onu sokaktan tesadüfen bulduk. Onu da zamanla baya bi dövmüşler sanırsam. Elimi kaldırdığım vakit hemen büzülüyor gözünü kapatıyor sıkınıyordu felan. Biraz biz yalak alıştırmışız, bazen kimseyi umursamıyor. Ama zora gelince beni bile tanımıyor Yediği ekmeği kapmaya çalıştım elimi ısırdı. Bir kere de yengemin kabasından ısırdı

Bana kalırsa köpek sadece iyi beslenmekle, iyi yetiştirmekle olmuyor. Köpek az da olsa eziyet görmeli (Her ne kadar canilik sayılsa da gereklidir bence )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 29 Ağustos 2006; 23:16:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza893

Benim de 3 köpeğim var. Biri kangal, Biri Av, Biri de melez köpek.

Sana şöyle söyleyeyim; Köpeğin yırtıcı (yani fazla korkmayan) olması köpeğin sadece cinsine bağlı değil, Köpeğin yetişmiş olduğu ortama ve nasıl yetiştiğine bakar . Sana benim köpeklerden ve yaptığım gözlemlerden bahsedeyim;

Kangal köpeğimiz ilk köpekti. Kulakları kesilip ona yedirilmiş. Alındığı ilk gün herkese saldırıyordu, Neyseki zinciri vardı , Babamın serçe parmağını kanattı, Abimin ise Karnını hafif ısırdı, Bileğinin az üst tarafına dişini kalıcı bir yara bırakacak şekilde geçirdi. Köpek zamanında çok işkence görmüştü sahibinin anlattığına göre. Çok güreştirmişler falan...

2. Köpeğimiz melez olan köpek. Onu satın almamıştık, Az aşağıdaki komşumuz bize daha 2-3 haftalık iken verdi. 2 hafta boyunca kömürlükte kaldı, kış olduğu için. Kömürlük oldukça karanlıktı. Arasıra köpeğe ekmek vermek için kömürlüğe inerdik, başka zamanlar ne insan görürdü ne de başka bir canlı. 2 hafta sonunda dışarı çıkarttık. Köpek, kendisiyle alay eden birinin burnunu ısırdı , bahçe kapılarından da atlamayı öğrendi.

Son köpeğimiz de siyah, kısa boylu av köpeği. Onu sokaktan tesadüfen bulduk. Onu da zamanla baya bi dövmüşler sanırsam. Elimi kaldırdığım vakit hemen büzülüyor gözünü kapatıyor sıkınıyordu felan. Biraz biz yalak alıştırmışız, bazen kimseyi umursamıyor. Ama zora gelince beni bile tanımıyor Yediği ekmeği kapmaya çalıştım elimi ısırdı. Bir kere de yengemin kabasından ısırdı

Bana kalırsa köpek sadece iyi beslenmekle, iyi yetiştirmekle olmuyor. Köpek az da olsa eziyet görmeli (Her ne kadar canilik sayılsa da gereklidir bence )

Alıntıları Göster
    RaYNoX HOCAM BU MİNYATÜR LER NE KADAR SENİN RESMİNİ KOYDUĞUN

• quote:

RaYNoX HOCAM BU MİNYATÜR LER NE KADAR SENİN RESMİNİ KOYDUĞUN

Alıntıları Göster
    vallahi hocam 250 dolardan aşaaya sağlıklılarını bulmak zor eğer iyice karar verdiysen köpek almaya o tip forum sitelerine üye olmanı tavsiye ederim kişiler kendi çiftleştirip yavrularını satıyorlar sana gelip görme imaknı fln tanıyorlar arkadaşımdan biliyorum. dediğim gibi googla da arat birsürü şey var kolay gele, benimde aklıma sokacan bu köpeği iyice ya yahu kurt köpeği yavrusu bile 200 dolar çok cins bişey heralde bu bullterrier . cool it

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 29 Ağustos 2006; 23:49:04 >

• quote:

vallahi hocam 250 dolardan aşaaya sağlıklılarını bulmak zor eğer iyice karar verdiysen köpek almaya o tip forum sitelerine üye olmanı tavsiye ederim kişiler kendi çiftleştirip yavrularını satıyorlar sana gelip görme imaknı fln tanıyorlar arkadaşımdan biliyorum. dediğim gibi googla da arat birsürü şey var kolay gele, benimde aklıma sokacan bu köpeği iyice ya yahu kurt köpeği yavrusu bile 200 dolar çok cins bişey heralde bu bullterrier . cool it

Alıntıları Göster
    apartmanda köpek beslenir mi?ben beslemem bi havladımı bütün komşular kapıya gelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.