Şimdi Ara

köpekler kediler kuşlar böcekler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 yaşında kangalımız öldü 2 hafta önce.. alırken tek kurus para vermemiştik safkan sivas kangalıydı bagırsaklarnda parazit oldu hayvancağız bokunda boğuldu desek yeri.. ha diyeceksiniz ne bicim konusuyorsun sen öyle oda bir canlı diye.. eh işte bende bundan bahsediyorum yerini doldurcak köpek aramaktayım alman çoban köpeği rottweiler yada alabai türü köpek alıcam ancak ben hayatımda bukadar iğrenç bir tezgah görmedim...

Asgari ücretin 850 tl olduğu yıllarda bir rott yavrusuna 800den aşagı fiyat veren yok bir alman çobana 600den aşagı diyen yok alabai fiyatı yemin ediyorum 2. El atv fiyatıyla aynı 1200 lira dediler.. nedir bu sormak istiyorum ? barınakları gezdim bekçilik yapıp sürüme bakıcak köpek cinsi olsa düşünmeden alıcam.. niye bukadar pahalı ? Tiplerinden dolayımı ? Yoksa herkesmi benim gibi hayvancılık yapıyor ? İnsanlar hava atmak için yavruyken alıp 1 sene eğitimsiz bırakıyorlar o köpekleri sonrasındada sıkılıp sokaga atıyorlar o yastada alıp biyere baglayamıyorsunuz.. yavru almak şart oluyor bu sefer Parasını vermek sorun değilde.. sadece cok dokundu ya...
    Köpek yahu bu.. nette araştırıyorum örümcek bile parayla.. dedim nedir lan bu.. hanı işe yarayan kısmıda yok..

Bildiğiniz ücretsiz şekilde sahiplendierebilen bir yer varsa bu 3 cinsede talibim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bursanın kumla ilçesi de öyle cins köpek doluydu zamanında belki hala vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz11

bursanın kumla ilçesi de öyle cins köpek doluydu zamanında belki hala vardır

Bursada çiftlikler toplamış malesef barınaklarla bile anlaşmışlar gitmediğim yeri kalmadı hepsi çiftliğe verdik diyor.. hasanağada bi adamla konustuk ordaki çiftliğe rott yavrusu verdiğini söyledi gidin beni söleyin alın bi yavru dedi gitrik 130 lira verip şecere cıkarmıslar o bedavaya aldıkları köpeğe 1300 lira safkan diyip fıyat biçmişler :( malesef durum bu..

• sen kendin söylüyorsun köpeğin bir işe yaraması için yavru ve cins olması lazım tabii ki değerli olacakvarsa başka beleşe istediğin ev araba motor da gönderelim adresine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

sen kendin söylüyorsun köpeğin bir işe yaraması için yavru ve cins olması lazım tabii ki değerli olacakvarsa başka beleşe istediğin ev araba motor da gönderelim adresine

Tamamda o fiyatlar nedir allasen iyikide açmışım konuyu bi arkadaş izmirde yavrusu varmıs 15 günlük 30 gün sonra göndericek.. alman çoban.. su zihniyetten cıkmalısınız

• Aslında para istemelerindeki amaç, hayvanı alan kişinin hayvana değer vermesini sağlamak veya hayvana bakabilecek durumu olup olmadığını anlayabilmek için olabilir. Çünkü bedavaya alsa adam özen göstermez veya ilgilenmeyebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbir renkli cicekler.. Nasilda yakalamistik saclarindan baharin....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.