Şimdi Ara

Köpekleri toplayan belediye çalısanlarına taş atıyorlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milyon adet asker karargahlarda oturup bahçede çöp toplayacağına köpekleri toplasınlar. Taş atana vur emri verilsin. Bir tane adam kalıyormu sokakta. Zabıtanın bir şey yapamayacağını biliyorlar ya.

• AO A kullanıcısına yanıt

Meczup dağıtmak icin sadece cevik kuvvet yeter zaten.. Meczuplar yasa gectikten sonra illa ki yer yer direnecekler ve ne yazık ki dayak yiyecekler keske dayaksız bir yöntemle köpek toplama yolu bulabilseler..

• Köpekleri hangi yöntemle topluyorlar?

• Köpekleri Barınağa götürmeye çalışan kamu personelini taşlamak sopayla kovalamak vicdan sahibi birinin yapacağı bir iş değil. Eğer hayvanların toplanmasını istemiyorlarsa belediyeye veya ilgili makamlara gidebilirlerdi.Herkes mağara adamı gibi davranacaksa çocuklarını ve ailesini korumak isteyen insanlarda yanlarında tabancayla gezsin köpek saldırdığı an çekip vursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu köpeklerin toplanmasina karşı çıkanlar menfaat sahibi falan galiba. Mama satış lobisi falan olabilir. İnsanlardan (zengin zumrelerden) mama parası toplayıp paranın yarısını cebe de indiren tayfalar olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim vardiyalı çalışın daha sonra konuşalım. Sabah sokakta inanın servise 1 km yürüyerek giden insanım. Sokakta bir havlamaya başlıyorlar insan tedirgin oluyor tek bir köpek çete kuruyor. Daha köpeği görmeden üstüme koşuyor yazık diyorum vurmayım etmeyim ama beni ısırdı bir tanesi bacağımı. Şu ahlaksız hayvansever ölen çoçuklarımıza ve sokakta kadını ensesinden kapıpta nerdeyse koparacak hale geliyorlar. Silahlanıp köpek mi öldürelim!! Hayvanla hayvan mı olacağız. Birde utanmazlar belediye çalışanlarına taş atıyorlar.

• general4242 kullanıcısına yanıt

Tuh ele verdik kendimizi. Ben mama lobisi uyesiyim. Her ay yuvarlak masa etrafinda Davos’ta toplaniriz. Evine makarna zor alan millete nasil pahali ozel kopek mamalari aldirtacagimizin toplantisini yapiyoruz.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Zengin kesim dedim ama makarna alan kesim zengin olmuyor zaten. Eli bos gonlu hos kokoş insanlar kopeklerin derdine düşmüş zaten. İnsana zarar veren cocuklari olduren hayvanlari kimse vicdani duygularla savunmasin.

• köpeklerin toplanmasına karşı çıkanlar akıl sağlığını kaybetmiş üç beş çapulcu parçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işim gereği bir haftalık kırsal bir bölgede inşaat işim çıktı ve bölgede aşırı köpek var... dün bir tanesi saldırdı, tekme atayım dedim ama bu kadar etkili olacağını tahmin etmedim, zaten bana zarar veremeyeceğini bildiğim için o rahatlık ile sadece vurma hamlemi düşünüyorum saldırdıkları zaman.. tekmeye de gerek yok ben pençe atarak o köpeğin dişlerini bile sökerim de şimdi eğilmeye gerek yok, tekme yeterli geldi, köpek spin attı attı zeten. ayağımda demir uçlu ve tabanlı inşaat ayakkabısı vardı o yüzden olabilir. hayvan ilk anda bilinç kaybı yaşadı ve bir kaç saniye sonra toparlayıp kaçmaya başladı...

bakın aşağıda bir video var, köpeklerin avcı içgüdüsü ile durduk yere kendinden daha güçsüz bir canlıyı nasıl öldürdüğünü göreceksiniz. hiç bir köpeğe evcil diye güvenilmez, hangisinin ne zaman içgüdüsü devreye girip saldıracağı belli olmaz... aşağıdaki videoda bir köpek diğer bir köpeği öldürüyor ve aslında bu olay şu anda köpek barınakları denilen yerlerde aşırı yaşanıyor, özellikle sonbahar aylarında... sezonluk süs köpeği alıp hevesi geçince bahar ayında sokağa atarlar ve hepsinin başına videodaki olay gelir...

son zamanlarda youtube de gerek ekonomi olsun gerek gündem haberleri olsun takip ettiğim kanallarda bazı kişiler hayal kırıklığına uğrattı. yıllardır takip ediyordum ama bir anda bıraktım takibi. başıboş köpeklerin uyutulmalarına karşı çıkmalarından ziyade "halkın çoğunluğu uyutulma yasasına karşı çıkıyor" şeklinde yalan söylemeleri beynime kan sıçrattı... uyutulmalarına karşı çıkıldığı sürece aşağıdaki videoda olduğu gibi olaylar hepimizin haberi dışında sokaklarda her an gerçekleşiyor ve bu gidişle artacak ve eninde sonunda bunun durdurulması gerek...

ne kadar geciktirilirse o kadar fazla vahşet yaşanacak, hem insanlar için hemde diğer canlılar için vahşet bir durum söz konusu şu anda...

abi ülkemden utanıyorum ya, artık transhumanizm gelecek ve gereksiz dünya nüfusu kırılacak gibi aşırı önemli konular varken biz başıboş köpekleri konuşuyoruz lanet olsun ya, yemin ediyorum ülkemden aşırı nefret etmeye başladım. zorla psikopata bağlatıyorsunuz insanı. la oğlum geberin gidin artık, aşırı çıldırtıyorsunuz insanı... bakın dünya çok farklı bir yere gidiyor, insanlık medeniyeti çok hızlı bir değişim yaşayacak. hayatımızda para sisteminden iş sistemine kadar inanılmaz bir değişim olacak dünyada. çok fena değişimler geliyor ve halen mal mal biz hangi konulara takıldı yahu yeter yeter. gerçekten çıldırtıyorsunuz insanı. harbiden insanın asabını bozuyorsunuz.

x (formerly twitter)
    Kılıç Aslan (@kilicaslankaya) on X
    https://x.com/kilicaslankaya/status/1762896452894839125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 1 Haziran 2024; 1:0:29 >

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Belediye iscilerini tasliyorsan cok ayip ediyorsun 

adamlar gorevlerini yapiyor 

sonra gidip barinaktan sahiplenebilirsin 

• Hayvan düşmanları diyerek konuyu çarpıtanların cümleleri manipülasyon dolu.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tıpkı medeni ülkelerin vatandaşları gibi sokaklarında başıboş sahipsiz köpek istememesi hayvan düşmanlığı mı oluyor?

Hayvan düşmanı diyerek insanlara hakaret etmeyin. Sokak köpeklerini bende istemiyorum ama evimde kuş ve balık besliyorum. Şimdi ben hayvan düşmanı mıyım?

Zamanında hükumet sokak köpeklerini toplamak istediğinde köpeklerin yeri barınak değil diyerek hepiniz karşı çıktınız ve hükumete engel oldunuz. CHP belediyeleri hükumetin emri olduğu halde sokak köpeklerini toplamaya dahi tenezzül etmedi. Sayenizde sorun giderek büyüdü ve artık barınaklarla bile kontrol altına alınamayacak duruma geldi. Kısırlaştırma zaten göz boyamadan başka bir şey değil. Kısırlaştırılıp sokağa salındıktan sonra ne anladı vatandaş bu işten. 10 - 15 yıl arası ömrü var köpeklerin. 10 - 15 yıl daha sokaklarda mı yaşayacaklar? Ayrıca, köpek toplama ekipleri kısırlaştırılmamış köpeği kısırlaştırılmış zannedip toplamıyorlar. Çünkü, mama lobisine hizmet eden tayfa daha çok köpek üresin diye kısırlaştırılan köpeklere takılan küpelerin çakmasını yapmışlar ve gördükleri köpeğe taktıkları için köpek toplama ekiplerinin yanılmasına sebep oldular yıllarca. Onun için kısırlaştırma başarıya ulaşamadı. Hem köpeklerin yeri barınaklar değil diyerek engel oldunuz hem de çakma küpeler takıp kısırlaştırmak için toplayan ekipleri yanılttınız.

Sayenizde barınaklarda artık başıboş köpekleri kaldıramayacak vaziyette. 1 çuval inciri berbat ettiniz. Bu köpekler uyutulacaksa sizin yüzünüzden uyutulacak. Hükumetin, belediyelerin ve ekiplerin işini yapmasına engel oldunuz.

Siz hayvan sever falan değilsiniz. Gerçek hayvan sever bizleriz. Tıpkı medeni ülkelerde olduğu gibi.

Sanat camiasının, ünlülerin, CHP yönetim kadrosunun, Sözcü Gazetesinin, ne şiş yansın ne kebap diyen youtuberların tepkisini asla ciddiye almayın. Onlar korunaklı sitelerinden arabaları ile ayrılıp, akşam arabaları ile korunaklı sitelerine dönen insanlar. Onlar, ne mahalle hayatı yaşayan ne de kırsal hayat yaşayan halk ile empati yapamazlar, yapamayacaklar. Zamanında mahalle hayatı yaşayıp korunaklı sitelere geçenler ise 90 lı yıllarda ki gibi her mahalle de 1 - 2 tane sokak köpeği var zannediyor. Yav çocuk parklarının üzerindeki çimleri bile istila etmiş durumdalar. Çocuklar, köpekler kovalayacak diye parkların içinde bile özgürce koşamıyor, top oynayamıyor. Köpek dışkılarından ve yemek artıklarından kaptıkları parazitlerde cabası. Geceleyin gürültü yaparak insanların uyku kalitesini de bozuyorlar. İnsanlar sokak köpeklerinin gürültüsünden kalitesiz uyku uyudukları için sabah okula işe yorgun gidiyorlar.

• hak hukuk adalet olmayan bir ulkede tas atmalari normal yanlarina kar kalicak cunku  

tas atanlara sahiplenin o zaman desen beyinleri errör verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 1 Haziran 2024; 8:43:6 >
  • halkçı(!) kesim işçileri taşlıyor

bu çapulcuları derhal gözaltına alıp bir deliğe tıksınlar iyice şımardılar

• İyi yapıyorlar önce sokaktaki 2 ayaklı itleri toplasınlar.

• Nike kullanıcısına yanıt

Zaten mama lobisi ve onların gazıyla kaos çıkarmaya razı olan it taparların Vatan Hainliği kapsamında değerlendirilmesi gerekiyor artık.

Çünkü bu mesele artık milli güvenlik sorunu haline geldi. Bir it yüzünden koca ülke yıllardır kaos halinde, çoluk çocuk kan revan içinde kalıyor 3-5 tane dangalağın anırması yüzünden bir önlem alınabildiği yok. Ulan şehirleri köpeklere bırakıp dağlara çekilelim o zaman biz?

Bi de bu tiplere sorsan kendilerine modern çağdaş derler. Modern diye tapındıkları hangi batı ülkesinde sokak iti sorunu var? Olanlar hep itleri toplattılar, kimileri uyuttu hatta sokak köpeklerini. Onlara gıkları çıkmaz. Taptıkları avrupa kadar bile olamıyorlar bi de kendilerini çağdaş sanıyorlar cahil yobaz sürüleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 1 Haziran 2024; 15:44:18 >
  • Nor0 kullanıcısına yanıt

Senin akp en neyin anlamını taşıyor peki !?

Rant ın peşkeş in yobazlığın adam kayırmacılığın....daha sayayım mı‼️❓

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.