O mesaji aldi hocam senle alakasi yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köpekleri toplayan belediye çalısanlarına taş atıyorlar. (5. sayfa)
-
-
Sokak köpekleri hakkında önemli bir yazı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek çözüm İtlaftır.
Ancak tek seferlik ve sokakta başıboş it kalmayana kadar devam etmelidir. Sonra sahipler hakkında ağır kurallar konulmalıdır.
Mesela geçen bankaya giderken bir paçoz karının teki itini tutmuş tasmasıyla oraya buraya işettiriyor kakalattırıyor. Ya paçoz karı neden çevreye kakalattırıyorsun? Niye çevreyi temiz tutmuyorsun? iŞTE BU TİP KARILARA YAPTIRIM GETİRİLMELİDİR.
Bu paçoz itçi karılar gibi daha çok var. Tepki versen o karıya 'beni taciz etti' diye cırlayıp duracak.
Önce bu paçoz karıları eğitmek lazım.
-
Onlar eğitilemez. Zira onlar laik oldukları için her türlü eğiitimin zirvesinde olmakla beraber çağdaş ve modernlikte uzaya çıkmışlardır.
-
Karının köpeği de bu
Neresi sevimli lan bunun.
-
Hiç sorma :D
-
Lise boyunca bana dostluk yapan tek arkadaşım Ares'ti. Collie cinsiydi. Benimle okula gelir akşama kadar bekler beraber eve dönerdik. Sonra zehirlediler. Kim yaptı bilmiyorum.
Bu tipti. Görsel alıntı.
Özledim keratayı.
-
bu mama lobisinin gazına cahil aptallar destek verdikçe bu ülkeden bi cacık olmayacağı her zamanki gibi yine kendini belli etti
-
Konunun laiklikle ne alakasi var
Arkadaşınız Ares'i nereye kakalattırıyordunuz?
-
Tapulu bahçeme. Sokağa kaldırıma kakalattırmadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP'li olduğumu nerden çıkardın? Her CHP karşıtı AKP'li mi olmak zorunda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Git once Turkce ögren. Orada ne dedigim, zeka geriliği olmayan herkesin anlayacagi düzeyde, yanliş anlasilacak bir sey yok ya da senin zirva algi oyunlarina verecek cevabimi da tenezzül etmiyorum.
Blok.
-
Hakikaten bu sorunun laiklikle, çağdaşlıkla ne alakası var ben de çözemedim. Saçmalamak bazılarının hobisi anlaşılan. Sokak hayvanlarını besleyen muhafazakar kesimden insanlar da olduğu gibi laiklik, çağdaşlık yanlısı olup sokakta hayvan istemeyenler de var. (Tam tersi de var tabii) Yani her kesimden aynı ve farklı görüşte olan insanlar varken böyle alakasız bir sınıflandırma saçma olmuş.
Adamlar laikligi ne saniyorsa artik
Cumhuriyet ne demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X