Şimdi Ara

Köprü artık çift yönlü ücretli. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
6.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyorsa boykot edin ve geçmiyoruz diye hastagh açın.. Homurdanmaktan başka hiçbirşey yapamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Ocak 2022; 22:45:32 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Gişelerde halay çekmek istiyorum ben 10-15 kişi olursa.

• Bakin Alamanya bizi kiskanacak, cunku onlar bunu akil edemediler. Koprulerden sonra Trafik Lambalarida parali olsun. Boylelikle trafik sorunuda azalir. Bakin tum dunyada market raflari bos, hatta bir ara Bulgarlar Bulgraristandaki raflar bos oldugu icin ulkemizede akin ettiler. Bizim raflar dolu cunku millete pahali geliyor alamiyor. Hukumetimiz raflar bosalmasin diye iyi akil etmis simdide ayni mantikla Trafik sorununu cozecekler, degilmi kerimcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Ocak 2022; 1:1:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi önden geçiriler.

Bi arkadan geçiriler. Folloş olduk.

• arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum sizmi acaip spekülasyon yapıyorsunuz.

tek geçiş 16 olacağına çift yönlü bölüştürülmüş.

böyle yapmalarından sa çift alıp eşit bölemeleri daha mantıklı belki geçen geri dönmeyecek niye fazla ödesin.

benim için kötü oldu ama giderken kaçıyordum şimdi bide dönerken kaçmak zorunda kalacağım :D

• almanya bizi kıskanıyordur

ah zübük yatacak yerin yok senin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatırlar mısınız 3-4 yıl önce bunları koyuyolar çift ücret alıcaklar demişlerdi herkes adamlar yalanlayıp bunlar kaçak geçen kamyonlar otobüler gibi araçlar için demişlerdi.YİNE YALAN

• Sistemden kaçanlar vardı, tedbir aldılar
    Köprü artık çift yönlü ücretli.

• köprüden geçmiyorum çok şükür

• Ortaya da gişe istiyoruz.

Ortadaki gişeyi zenci abile çalıştırsın.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hocam o adami coktan koydular oraya da fiziksel olarak degil farkli yollarla halki duzuyor :D

Ama yakinda fiziksel olarak da o isi yaparsa hic uzulmem

• querywilly Q kullanıcısına yanıt

"2021 yılında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün geçiş ücretleri aynıydı. Bu ücretler otomobiller için 13,25 TL idi. 2022'de ise geçiş ücreti tek yön yerine çift yönlü olacak ve araç sahipleri toplam 16.50 lira ödeyecek.

2021 yılında otomobiller için Avrasya Tüneli geçiş ücreti 46 TL iken, yeni yıl düzenlemesiyle birlikte 53 TL oldu."

https://www.medyafaresi.com/haber/koprulere-ortulu-zam-geldi/978738

• bu siteye bayılıyorum. tek yön tünel geçiş ücretinin 53 tl olduğu haberine anında ulaşıyorum ve konfor alanımdan olabilcek en erken zamanda daha fazla çıkmış oluyorum. konfor alanımdan çıktığım ve bulunduğum konumdan rahatsız olduğum sürece (türkiye), dış ülkelere gitmeye çok daha canımı dişime takarak çalışabiliyorum Köprü artık çift yönlü ücretli. Köprü artık çift yönlü ücretli. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 3 Ocak 2022; 23:7:14 >
  • vasel kullanıcısına yanıt

Ohhooo bu kaçıncı yalanları. Bunlar seçmen kitlesine kadar sahtekar.

• Altta kalanın canı çıksın...

Milletin canı oyun oynamak istedi, oynuyor da yıllardır...

Hem altta kalıp canı çıkıyor hem halinden memnun hala devamke devamke diyor...

Bu insanları anlamak ne mümkün yahu

• Bunların zihniyetini iyi tanıyın. Gişeler kurulurken yok öyle şey, asla olmaz diyorlardı. Şimdi ne yaptılar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.