Şimdi Ara

KÖPRÜ'DE TUZAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

XXX

öncelikle asıl olan insan hayatı doğrudur,hız sınırlarının koyulmasının amacıda budur zaten...insan hayatı

ne güzel dünya beee... adam alsın alkolünü çıksın yola hız yapsın sonra hiç suçu günahı olmayan birine çarpsın 4 kişilik bir aileyi yok etsin bu mudur yani ??? ha aile öldü ama cezasını çekicek mi diyiceksin ???bir akrabanın yada tanıdığının başına geldiğini düşün ve öyle yorumla...

Ya orneklerimi sapıtmakta ustunuze yok, orada anlatmak istediğim her ne kadar suclu oslada adam ölmesın neden ölsun ?

Ha giderde suclu iken 4 kişinin olumune sebebiyet werirse ki sucunu cekmeli tabiki ama giede ölmesın arkdasım adam neden olsun ya

Yapabileceğim bir şey war mı akrabamın başına gelirse ? Adamın bogazınımı sıkıcam napıcam ?

Aynı seyi senın basına geldiğini dusun, 2 bira içmişsin, 3 saat geçmiş 50 nin altına düştün diye yola cıkıyorsun

Daha aksam dahi olmamış koprudeki ek şeritten giderken karşıdan gelen kangoo ile çarpışıyorsun

Arabanda 4 kişi war herkezde kemer war herkez sag saglim, bir iniyorsun çarptıgın kangoonun içi ana baba gunu 4 ölü war

Kangoodakiler ne oturma pozisyonuna nede olası sekilde kemere riyayet ettiklerinden vefat etmişler

Polis geliyor bir üflüyorsun 62-64 promil, tutuksuz 15 sene ile yargılanıyorsun

Şimdi bu adamın yerine koy kendini birde, keza bu yaşanmış, bizzat arkadaşımın başına gelmiş bir olaydır

Ben alkol almam deme dun cumartesi idi araba ile çıkmıştım normalde cıkmam ewe ugrayıp bırakmak yerine girek çıktım

" Jack kola" demek okadar basitki şu hayatta, hoş demedim, zaten ewe gelene kadar da 1 kere çevrildim, Allahtan demedik, ama "Ya ne olcak..." diyorken buluyorum kendimi bazen

Kısacası, olayı sırf ölen yakınlar diye değil, öldüren söför olarakta düşün kendini istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 8 Şubat 2009; 18:09:00 >

• Genelde alkol azda olsa çok yakın zamanda alındıysa (hele ki o an araçta alınıyorsa) 15ml de içilmiş olsa 50nin üstünde çıkabilir sonuç. Kafa güzel kullanma meraklısı arkadaşlar kurudan şaşmamalı. Şu trafikte 10 tane kafası güzel adam varsa 4ü alkol dışındaki maddelerdendir. Araç kullanma üzerindeki etkileride alkolden kat kat tehlikelidir.
  • Alkollü sürücü 4 can aldı....
    Bariyerlere çarpıp alev alan otomobili söndürmeye çalışan 4 gence, o sırada olay yerinden geçen bir araç çarptı

Çorlu’da bariyerlere çarparak alev alan otomobili söndürmeye çalışan 2’si kardeş 4 genç, alkollü sürücünün kullandığı bir aracın çarpması sonucu öldü.
    Marmaracık beldesinde oturan Sinan Caniaz (23), kardeşi Kenan Caniaz’ı (18) yanına alarak dolaşmaya çıktı. Sinan Caniaz’ın kullandığı otomobil, dün saat 03.00 sıralarında D-100 karayolunda aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.
    Alev alan otomobilden yara almadan çıkmayı başaran iki kardeş, 10 kilometre uzaklıktaki beldede bulunan arkadaşları Süleyman Çakırlı (25) ve Serkan Dikkaş’tan (26) yardım istedi.

Dediğim gibi alkol ve hız birleşirse sonu ölüm olma ihtimali yüksektir....

quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

arkadaş insanlar ölmesin demiş lafı tersinden anlayıp 4 kişilik aileyi öldürmüşsün. yani. Alkol alsın önüne gelene çarpsın mı demiş tabi ki de yasalara aykırı davranmasın ama farzedelim suç işledi ve alkol aldı hatta o kafayla sürat yaptı ve kaza yaptı sonuna kadar da suçlu ama illa birileri ölsün mü yani

• Adam suçlu olabilir. o konuya hak veririm ancak en büyük suç oraya tabela koymayan görevlilerindir. Burada sivil bir araç kaza yapmış aşırı hızdan dolayı suçlu. peki o yolda yaralı taşıyan bir ambulans ya da yangına yetişmeye çalışan bir itfaiye olsaydı ve haliyle hızlı gitmesi gerekiyor. o zamanda hızlı gidiyor diye ambulans ve itfaiye şöförünümü suçlayacağız. Burada açıkça görülüyorki Karayolları görevlilerinin ihmali var ve bu da cezasız kalmamalı. ayrıca araç sürücüsüde aşırı hızdan dolayı kaza yaptığı tespit edilirse şöföre yalnızca hız sınırından dolayı ceza vermeleri gerekir.
  • Seat leon kullanan arkadaşlar çok şanslısınız . Böyle bi kazadan heleki aracın durumu ortada ölen yoksa ben bu aracı alkışlarım gerçekden büyük mucize
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.