Şimdi Ara

KOPYA CD'LERİM ÇALIŞMIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; Toshiba laptop kullanıyorum, ıkıyıldan beri ılk defa böle bir sorunla karşılaştım. birden bire oldu.

cdroom dvd ve cd dahil hıc bir kopya cd yi çalıştırmıyor. sürücüye taktıgımda bir süre okuyor ancak bılgısayarımdan cd nin içine girmeye çalıştıgımda "aygıt erişilmez" yanlış işlev gibi bir hata veriyor, bazı cd lerde ıse boş cd olarak olarak görüyor .

ama orjınal cd lerde hic bir sorun olmadan koyar koymaz direk çalısıyor mesela printer sürücüsünün cd si camera modem vs.. bu tür orjinal cd ler çalışıyor dvd ye yedek almaya çalıştım onun ıcınde baya ugrastım dosyaları yazmaya calısınca sürücüde disk yok lütfen bir disk takın gibi hatalar verdi sürekli , zar zor nero ve benzerı programları felan kullanarak yedek aldım ve format attım, ancak sımdı butun dosyalarım yedeklerım dvd lerde oldugu ıcın ve kopya cdlerı calstırmadıgı ıcın kullandıgım hıcbır dosyayı pc ye gerı yukleyemıyorum (yalnız kopya fılımlerı calıstırıyor) sadece benı kendım yazdıgım cdlerı calsıtırmıyor, ve bu denedım cdler daha onceden defalarca kullandıgım çalısan cdlerım ve ayrıca baska pc lerde denedım hepsınde sorunsuz calısıyor cdlerımın bozuk olmadıgından emınım.

cdrom bozuk olsa orjınal cdlerıde calıstırmaz :S neden böl bir sorun olduğunu ve ne yapacağımı bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusu -- 1 Mart 2007; 23:58:47 >

• arkadaşım olay şu laptop dvd-rw,cd-rw,dvd-rom,cd-rom larında orjinal takıntısı var yani bende de bi tane var ama bende ki sende ki gibi ağır versiyonu ddeğil benimkinde bütün cd ve dvd leri okuo ama hiçbir kopya işletim sistemini okuyamııo...bende bi tane orj.işletim sistemi buldum formatlarımı rdan çekiorum...bunun bi çaresi var mı bilmiorum ama varsa 2 miizinde çok işine yarayacağı kesin!!!!!
  • orjinal xp kurdum.. ama ıkısenedır olmayan bi sorun sımdı bırden bıre neden okumamaya baslar kı anlamadım, bide sadece benim yazdığım cdler calsımıyo
    mesela dısardan aldıgım kopya filimler calsııyo :( hem ne cd ye yazabılıom nede onceden yazdıklarımı okutabılıyom, herseyımıde yedek aldım dvdye kaldım sımdı bos bos :S acaba laptopa yeni cdroom alsam sorunum çözülür mü?
  • olabilir çünkü benimki bozuldu ben değiştirdim bu seninde diğin problem oluştu...arıza olmadan önce kullandığım sürücüde böle bi prolem olmuo du....
  • www.isobuster.com
    isobuster ı kur ve cd lerin içeriğini gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.