Şimdi Ara

kopya çekerken yakalandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün sınavda arkadaşla kağıtları değiştirdik sonra isimleri değiştiremeden yakalandık.ortak sınav olduğu için dersin hocası yapmıyodu sınavı, neyse birdahaki ders gittik sınavı yapan hocadan özür diledik. o da gidin dersin öğretmeninden özür dileyin dedi. sonra kopya çektiğimiz ders vardı neyse girdik hoca ne halt yediniz falan filan konuştu 0 + dilekçe vericem dedi. hoca sert olduğu için korktuk özür dilemeye falan gitmedik. dün de özür dileyip konuşmak için benim gelmemi mi bekliyosunuz dedi. tenefüste gitttik hocanın yanına hocam özür dilemeye yüzümüz yoktu falan dedik. sınavı yapan hocadan dilemeye varda bana mı yok dedi. (sınavı yapan hoca sonradan gidip durumu iyileştirmek için konuşmuş olsa gerek).ayrıca egosu var hocanın herhalde gözetmenden özür diledik ondan dilemedik diye sordu.. benim dersler kötü diğer arkadaşın iyi. sen niye ondan kopya istiyosun dedi. bende; sınava çalışamamıştım, aileme mahcup olmamak için böyle birşeye kalkıştım dedim. zaten ilkti felan dedim.önceden kopya çekmeyen biri buna nasıl cesaret eder anlamıyorum dedi. bizde bişey diyemedik. önceden planlamamışmıydınız dedi. bizde hayır hocam sınavda gelişti birden dedik. sonra yarın konuşuruz dedi.

şimdi ben bu işten en kolay nasıl yırtabilirim ?
    cevapları pazartesiye kadar hazırlamam lazım ki konuşabiliyim yoksa yer bana bakıyo ben yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal93 -- 15 Nisan 2012; 11:26:00 >

• Gerçekten isim yazmamak aklınıza gelmedimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicil

Gerçekten isim yazmamak aklınıza gelmedimi?

tamamen değiştirmeyecektik. yapıp geri vericekti. en fazla 3dk sürerdi. önceden belirlememiştik olaylar spontane gelişti.
  • yardım beyler
  • bu olay üniversite mi gerçekleşiyor lise de mi ?
  • Yalan söylemezsen eğer sen kazanırsın kardeş.
    Kopya çektin mi derdi hoca, çektim derdim, sana 5 derdi,
    çekipde, çekmiyorum diyenede yalan söylüyorsun deyip 0 verdiği bile oldu...

çalışmadım, zayıfda almak istemedim, ailemi de üzmek istemedim, Allah'tan da korktum, ama doğruyu söyledim....

Yeterki sen dürüst ol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusuf1993

bu olay üniversite mi gerçekleşiyor lise de mi ?

lisede hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çekerken yakalandım :(
    8 yıl önce açıldı
    Fotoğraf çekmek yasak!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lisede kopya cezası felan varmı ? 3 kere yakalandım bişey olmadı.Arkadaş her sene kopya ile geçtiydi ne günlerdi.
  • kopyanın cezası mı olur lisede ben çekmezdim ama sınıfta kopya çekmeyen tek kişi bendim sınavları bitirir verirdim hocayı sonra şöyle bir etrafa bakardım herkes çekiyor :) çok çok seni hocan o dersten bırakır daha ilerisini yapacağını zannetmiyorum
  • Lisede coğrafyada hoca yakalamıştı ilk dönem 1 düştü karneye. Ünide arkadaki benden baktı hoca kağıtları kontrol etmiş. Odasına çağırmıştı beni. Neyse uzaklaştırma almadık. Aynı hocanın dersinde başka biri yakalandı 1 ay uzaklaştırma aldı.
  • Ben lisede full kopya ile geçtim kaç kere yakalandım unuttum bile hocalar bişey demezdi çok takma kafaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.