Şimdi Ara

Kopya Çekerken Yakalandım Eve kağıt gelirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok pişmanım ama yaptım bir kere eve kağıt gelirmi

• gelmez
  • İnşallah gelir. Ve baban seni 6 yerinden bıçakladıktan sonra dereye atar. Lan liseli burayı terket
  • sene 2003, lise 1deyim. liseye geçiş, ortam değişiyor vs. bir matematik sınavındayız, arkamdaki sağımdaki solumdaki kopya bekliyor bende odaklanmışım soruları çözüyorum. sınavdan sonra üzerime yürüdüler, dayak yiyordum neredeyse.
    yani kopya çekmeyeni dövüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

sene 2003, lise 1deyim. liseye geçiş, ortam değişiyor vs. bir matematik sınavındayız, arkamdaki sağımdaki solumdaki kopya bekliyor bende odaklanmışım soruları çözüyorum. sınavdan sonra üzerime yürüdüler, dayak yiyordum neredeyse.
    yani kopya çekmeyeni dövüyorlar.

bu biraz kopya vermeyeni dövüyorlar gibi geldi
  • gelmez ama e-okula sınav sonucu olarak 'K' girerler o da sıfır a eşittir . konu kilit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

gelmez ama e-okula sınav sonucu olarak 'K' girerler o da sıfır a eşittir . konu kilit

95 almıştım ilk sınavdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

quote:

gelmez ama e-okula sınav sonucu olarak 'K' girerler o da sıfır a eşittir . konu kilit

95 almıştım ilk sınavdan

95 aldıysan niye kopya çekiyorsun ? 1 soru bilen yapsan geçicen zaten kusura bakma ama 0 ı hakettin ders olsun sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

quote:

95 almıştım ilk sınavdan

95 aldıysan niye kopya çekiyorsun ? 1 soru bilen yapsan geçicen zaten kusura bakma ama 0 ı hakettin ders olsun sana

Teknik resim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.